ēst gatavošana.

Apskatām 281 - 320 no 1172 vārdam 'ēst gatavošana'

Jānis Vanks: Uz ceļiem sācies gada bīstamākais laiks

Lielas temperatūras svārstības, tumsa no rītiem un vakaros, kad ir intensīvākā satiksme, nokritušās lapas, kas rada slīdēšanas riskus, un liela daļa autovadītāju, kuri vēl joprojām domā un brauc kā vasarā...

Kā uzsākt satura veidošanu «TikTok»? 4 vienkārši soļi

Laika gaitā daudz un dažādas mobilās lietotnes ir iekarojušas cilvēku simpātijas, taču jaunākais “spīdeklis” ir sociālais tīkls TikTok...

Gaujienā skan dabas gars

“Gaujiena – mana paradīze…” …..tā teicis izcilais komponists Jāzeps Vītols, kad Latvijas valsts par īpašiem nopelniem viņam piešķīra daļu no Gaujienas muižas un parka...

VIDEO: Spokaini gardumi: sāļas raganu slotas, mūmijas un zaļā pasta ar acīm

Šogad, kad valstī esošās situācijas dēļ jāpaliek mājās, Rimi Bērniem eksperti ir sagatavojuši trīs īpašas un gardas receptes, ar ko savus mājiniekus pārsteigt un varbūt pat nedaudz nobiedēt...

33 atbildes jeb mazais ceļvedis mājsēdes noteikumos

Sadarbībā ar nozaru ministrijām Valsts kanceleja ir izveidojusi atbilžu apkopojumu uz biežāk uzdotajiem iedzīvotāju jautājumiem saistībā ar valstī noteiktajiem īpaši stingrajiem drošības pasākumiem un ierobežojumiem...

Jaunā «Range Rover» pasaules pirmizrāde: elpu aizraujošs modernisms

Jaunās paaudzes modelis definē moderno luksusu, nodrošinot vēl lielāku izsmalcinātību un plašākas izvēles iespējas, kā arī vēl nebijušu personalizācijas vērienu...

Marta Mackeviča: Brīvdienas no gatavošanas jeb restorāna «Hercogs» jaunā ''Brīvdienu kaste''

Īstas brīvdienas ir tad, kad nav jāgatavo ēst, bet vienlaikus var baudīt gardas maltītes. Domāju, ka daudzi, kuri brīvdienas...

Gaujienas muižas parka teritorijā izveidota brīnišķīga muzikālā taka

“Gaujiena – mana paradīze…” …..tā teicis izcilais komponists Jāzeps Vītols...

Kā baudīsim kultūru stingrās mājsēdes laikā

Apmeklētājiem tiek slēgtas kultūrvietas: muzeji*, bibliotēkas, arhīvi, kultūras centri, brīvdabas estrādes, teātri, koncertzāles, kā arī vietas, kur tiek organizēti amatiermākslas kolektīvu mēģinājumi. Tiek pārtraukta gan publisku, gan privātu pasā

Cēsu muzejā atklās Latvijā vēl nebijušu izstādi

Cēsu Vēstures un mākslas muzejā no 2.oktobra būs skatāma izstāde "Zili baltās pasaules valdzinājums". Angļu dekolētais fajanss...

Novatours: Iemesli doties ceļojumā, nomainot rudeni uz vasaru

Latvija ļauj piedzīvot četrus atšķirīgus, brīnišķīgus gadalaikus. Katram piemīt savs skaistums, savs raksturs un noskaņa, kā arī savas ēnas puses...

Rekonstruēti 17. gadsimta sākuma Jaunpils un Džūkstes vainagi Tukuma muzejā

Tukuma muzeja krājums papildināts ar divu 17. gadsimta sākuma skārda lentes cizelēto vainagu atdarinājumiem, ko pēc arheoloģiski iegūtiem oriģinālu fragmentiem izgatavojis...

Eksperta padomi, kā atvaļinājumā nepārtērēties

Atvaļinājumā bieži iztērējam vairāk naudas nekā strādājot, un tas ir tikai saprotami, jo vēlamies atpūsties no darba, ļauties dažādām izklaidēm, ceļot, taču mēdz gadīties, ka dažādu aktivitāšu baudīšana atstāj milzīgu robu budžetā...

Daugavpilī atklāta piemiņas plāksne Andrejam Pumpuram

22. septembrī Daugavpilī notika jaunas piemiņas plāksnes atklāšanas pasākums, lai godinātu un pieminētu dzejnieku Andreju Pumpuru 180. gadadienā...

Tuvojas Eiropas Dzelzceļa gadam veltītais Baltijas vilciens

Eiropas Dzelzceļa gada (2021) pasākumu programmas ietvaros 21. septembrī no Tallinas līdz Viļņai kursēs “Eiropas savienošanas ekspreša” Baltijas vilciens...

Četri veidi, kā pagarināt vasaras bezrūpīgo laiku

Rudens allaž ir nācis ar ražas laiku. Tomēr šobrīd šis laiks iezīmējas citādāks, kāds tas reiz tas bija, kad raža tika ievākta labības laukos un cītīgi...

Aptauja: 46% vecāku uzskata, ka audzināt bērnus mūsdienās ir grūtāk

Gandrīz puse jeb 46% Latvijas vecāku uzskata, ka bērnus digitālajā laikmetā audzināt ir grūtāk nekā laikā, kad viņi paši auga...

Zvaigznes virtuvē – kuras slavenības prot lieliski gatavot?

Tomēr ir zvaigznes, kas pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgu balsi vai aktierprasmēm, bet arī ar zināšanām kulinārajā mākslā...

Gulbene gatavojas Mājas kafejnīcu dienai

Gulbenē un Druvienā 4.septembrī norisināsies Mājas kafejnīcu dienas pasākums, kas apmeklētājiem būs kā lielisks piedzīvojums garšu pasaulē...

Kas jauns Latvijas garšu pasaulē? Atklāj izstādē «Riga Food 2021»

Olu saldējums, latviešu toniks, circeņu desiņas, čiekuru šokolādes, ēdamas krūzītes, vegānisks burgers un majonēze…

«Dievu ēdiens» šokolāde - kā tā nonāca līdz mums?

Gardums, kuru mūsdienās dievina visā pasaulē – šokolāde. Izdzirdot šo vārdu, daudzi iedomājas saldu tāfelīti vai batoniņu, kas viegli izkūst mutē...

Kabaču laiks ir klāt! Kā tos veselīgi un garšīgi pagatavot?

Aizvien lielāku popularitāti gardēžu vidū iemanto kabaču ēdieni, īpaši šobrīd – kabaču sezonas pilnbriedā. Tādēļ, domājot par veselīgām...

Pirmsskolas vadītāja: Ogu lasīšana un nakšņošana teltī – ko vēl pagūt kopā ar bērniem?

Vasaras brīvlaiks un atvaļinājumu periods rit pilnā sparā un līdz jaunā mācību gada sākumam atlicis aptuveni mēnesis. Privātās pirmsskolas “Patnis”...

Brīvdienas Lietuvā: idejas, kur atpūsties kopā ar bērniem

Kamēr vasara rit pilnā sparā, ir īstais laiks doties brīvdienās uz kaimiņzemi Lietuvu. Lai arī par lielisku brīvdienu galamērķi var kalpot jebkura...

Pieci veselīga un droša uztura baušļi vasarai: iesaka uzturzinātniece

Vasara ir piemērotākais gadalaiks ķermeņa “uztankošanai” ar vitamīniem un minerālvielām. Vienlaikus tas ir atvaļinājumu un atpūtas laiks, kad...

Pārdomas pēc ceļojuma jeb kāpēc doties uz Turciju pat vasarā

Covidpass.lv vēsta, ka pašizolācijā nav jādodas – tāda ir priekšrocības, atgriežoties no Turcijas, kas, lai gan eiropiešu iecienīts kūrorts, tomēr iederas ailītē “trešā valsts”, ir vakcinētajiem jeb Covid-19 pārcietušajiem, kuri to var pierād

Piedzīvo vasaru kopā ar ģimeni Balvu novadā!

Aicinām uz vasaras piedzīvojumiem un vērtīgu kopā pavadīto laiku Ziemeļlatgalē! Idejas, kurp doties, ko apskatīt, kur viesoties ģimenēm kopā...

Pēc rekonstrukcijas durvis vērs «Laima» šokolādes muzejs

2021. gada 3. jūlijā pēc rekonstrukcijas Latvijā mīlētākā saldumu zīmola “Laima” šokolādes muzejs atsāk apmeklētāju uzņemšanu...

Iepazīsti Ludzu Pļavas dienā

26. jūnijā Pļavas dienā dosimies baudīt ziedus, augus un smaržas pļavās...

Par spīti krīzei tūrisma nozarē, durvis ver ekskluzīva dizaina viesnīca Rigā - A22 hotel.

Ēka Rīgā, Ausekļa ielā 22 pārtop par elegantu 5* viesnīcu “A22 hotel” ar izsmalcinātiem numuriem, nelielu, bet elegantu sapulču telpu...

Cēsis iesniedz pieteikumu kļūšanai par Eiropas kultūras galvaspilsētu 2027

Pieteikuma galvenā koncepcija ir XXII gadsimts...

Bērns virtuvē – palīgs vai papildu slogs? 6 padomi, kā iesaistīt bērnus ēst gatavošanā

Ēst gatavošana var būt lielisks veids, kā kopā radoši, interesanti un garšīgi pavadīt laiku, turklāt bērnu iesaistīšana maltīšu pagatavošanā sniedz jaunas prasmes, kas noderēs viņiem visa mūža garumā. Lai arī tas prasa gan laiku, gan pacietību, k

Valmieras novadā skolēni rada sveicienu Dziesmu un deju svētkiem

Aizvadītajā nedēļā topošajā Valmieras novadā skanēja skolu kolektīvu dziedātāju balsis, orķestru un vokāli instrumentālo ansambļu radītās skaņas, bija vērojami dejotāju soļi, teātra pulciņu etīdes un tērpu demonstrējumi...

Beļģijas Grimbergenas abatijā pēc 200 gadu pauzes atsāk alus darīšanu

Šodien, 27. maijā, slavenajā Grimbergenas abatijā Beļģijā, tiek atklāta novatoriska alus darītava, kura kalpos kā inovāciju centrs, apvienojot gandrīz 900 gadu alus ražošanas tradīcijas...

VNĪ: Rīgas pils kastelas daļas pārbūves gaitā atrasta ap 600 gadu sena krāsns

Rīgas pils senākās daļas jeb kastelas būvdarbu gaitā atklāts jauns objekts. Eksperti  lēš, ka tas varētu būt ap 600 gadus vecs pils virtuves pavards jeb krāsns...

Jauns ceļošanas veids un piedzīvojums - burāšana

Šis pārmaiņu laiks ir radījis priekšnosacījumus arī apdomāt savus hobijus, ceļošanas paradumus. Un kāpēc gan šovasar neizmēģināt kādu citādāku ceļošanas veidu – burāšanu?...

Laiks bērnam pašam gatavot brokastis: 3 recepšu idejas

Bērni jau no mazotnes jāradina ēst brokastis.  Kad ir īstais brīdis uzticēties un ļaut bērnam pašam tās gatavot...

Aicina uz Annas Pannas vieslekciju par apzinātas ēšanas paradumiem

13. aprīlī plkst. 18:00 Biznesa augstskola Turība aicina uz populārās latviešu bloga “Anna Panna” īpašnieces vieslekciju “Apzinātā virtuve”...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Linkaits: iedzīvotāju pārvietošanās ērtībai svarīgi nodrošināt iespēju kombinēt dažādus transporta veidus

Zaļie ceļi Latvijas iedzīvotājiem dod iespēju apceļot savu dzimteni un darīt to svaigā gaisā, veselīgi un epidemioloģiski droši...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.23357892sec.