gastronomija.

Apskatām 281 - 320 no 475 vārdam 'gastronomija'

Valmierā noslēgusies starptautiskā tūrisma konference

21.oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā un koncertzālē “Valmiera”, norisinājās starptautiska tūrisma konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

Vita Jermoloviča: Četri soļi, lai Rīga kļūtu par Ziemeļvalstu tūrisma līderi

Mēs, latvieši, sevi nereti salīdzinām ar Igauniju, norādot uz kaimiņu veiksmes stāstiem un padarīto un tiecoties pierādīt, ka neesam sliktāki. Tehnoloģiju jomā jau...

Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?

Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...

Izsludina konkursu «Rīgas – Gaujas reģiona 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs»

Lai veicinātu Rīgas – Gaujas reģiona gastronomisko suvenīru jaunradi, nodibinājums “Rīgas tūrisma Attīstības birojs” sadarbībā ar ...

Rīgā viesojas viena no Londonas ietekmīgākajām ēdiena blogerēm

Lai iepazītu Rīgu kā pilsētu labai garšsajūtai un apmeklētu Rīgas-Gaujas reģionu, kas nākamgad saņēmis Eiropas gastronomijas reģiona titulu...

Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni

Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...

Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa

Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...

LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori

Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Skrodele, kura...

Viedoklis: Kas gaidāms starptautiskajā tūrisma konferencē Valmierā?

21. oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā, notiks starptautiska, zinātniskā konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”. Šī konference ir liels notikums pilsētā...

Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā

Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri, kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā piedalījās...

Tūrisma izstādē «JATA Tourism Expo Japan» – arvien lielāka uzmanība Baltijai un Somijai

Japāņu interese par mūsu piedāvājumu pārsteidz ar mērķtiecību un sirsnību. Triju Baltijas valstu piedalīšanās ar kopīgu stendu...

Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā

Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un gastronomijas tēmām...

Ziemeļvalstu blogeri slavē mūsu ēdienu un sola atgriezties

LIAA Tūrisma departaments sadarbībā ar Ziemeļvalstu emuāristu jeb blogeru apvienību “Nordic Travel Bloggers” no 9. līdz 13. septembrim ciemos uzņēma...

HANSA partneru tikšanās Cēsīs: pilsētu vēstures izpēte tuvojas noslēgumam

8. septembrī Cēsīs tikās projekta “Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai” partneri, lai pārrunātu vasarā padarītos darbus un tuvāko mēnešu plānus...

Suntažos izveidota Kaktusu māja

Kaktusu mājas kolekcijā šobrīd ir 250 dažādi adīti un tamborēti kaktusi, katrs no tiem ir oriģināls roku darbs, kam nav dublikāta. Ikviens no kaktusiem, par...

Latvijā viesojās gastronomijas žurnālistes no Somijas

Tāda atsaucība sen neesot bijusi pieredzēta - atzina Somijas gastronomijas žurnālistu asociācijas vadītājas. Parasti gadskārtējā kopīgajā ekskursijā piedaloties kādi...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

Rīgā norisināsies «Gastronomijas festivāls»

"Riga Food 2016" ietvaros norisinās Gastronomijas festivāls. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā

Aizvadīto pāris gadu laikā "Rīgas svētku restorāns" ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem...

Viedoklis: Kādi pārsteigumi gaidāmi Rīgas Svētku restorānā Spīķeru laukumā?

Jau trešo gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis ver "Rīgas svētku restorāns". Šogad tā tēma būs...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...

5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!

Kulinārais mantojums būtiski atšķir valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai labprāt gatavot paši, zina, ka...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference

Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā

13.augustā Rīgas svētku laikā Spīķeru centrālajā laukumā jau trešo gadu tiks atvērts “Rīgas svētku restorāns”. Šogad tā tēma būs...

Vaidavā tiekas Gastronomija un Māls

Jūnija beigās Vaidavā ieradušies 20 mākslinieki no dažādām pasaules malām - no Argentīnas līdz pat Sibīrijai, un no Norvēģijas līdz pat Jordānijai, lai "Vaidava Ceramics" ražotnē demonstrētu...

Norisināsies 1.Starptautiskais keramikas simpozijs «Mālēdiens»

Ēšana vairs nav tikai gastronomiska bauda, bet arī vizuāla bauda, tāpēc Simpozija galvenais uzdevums māksliniekiem būs...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Vidzemes tūrismā? (papildināts)

Latvija ir brīnumskaista valsts, kas šalc priežu mežiem klātās kāpās jūras tuvumā, slēpj sevī...

Valmieras puse iepriecina gardēžus

21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra, Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā meistarklase–degustācija...

Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus

Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 20.05.2016 - 22.05.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Aicinām apmeklēt meistarklasi “Dabas garša – Burtnieka zandarts”

Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Valmieras tehnikums un “Valmiermuižas alus” darītava aicina gardēžus, pavārus un tos, kuriem vienkārši...

Baudi pavasara Rīgas restorānu nedēļu!

Visas nedēļas garumā gardēžus gaidīs 53 restorāni, kuros varēs nobaudīt tādus ēdienus kā sviestā cepta...

Pirmo reizi Latvijā – tematiskās tūres pa Rīgu un Jūrmalu ar Vespa motorolleriem

Šogad būs iespēja doties mākslas, gastronomijas, dabas un mikrorajonu tūrēs, braucot pa...

Ir sākusies pieteikšanās piektajam «Gastronomijas festivālam»

Jau piekto gadu Baltijā plašāko pārtikas izstādi "Riga Food" atklās Gastronomijas festivāls, kas...

Briselē, braucot tramvajā, var baudīt mūsdienu Latvijas virtuves vakariņas

Rīgas kā gastronomijas galamērķa mārketinga kampaņas ietvaros Briseles tramvaja restorānā "Brussels Tram Experience" varēs baudīt...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.95021391sec.