281.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)
(16/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
282.
Siguldu un Gaujas Nacionālo parku popularizē Nīderlandē
(16/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar dalību starptautiskajā tūrisma gadatirgū „Vakantiebeurs” Utrehtā,
Nīderlandē, uzsākta 2017.gada tūrisma izstāžu sezona. Šī gada pavasara
sezonā...
283.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 13.01.2017 - 15.01.2017
(14/01/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
284.
Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(14/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas
reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14.
janvārī...
285.
Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(13/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no
plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena
festivāls |Stāsts: Ziema|...
286.
Starptautiskās tūrisma izstādēs Valmiera un apkārtējie novadi popularizēs savu piedāvājumu
(11/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi
pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā
skaistuma...
287.
2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai
(09/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas –
Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...
288.
2017.gads aizritēs Eiropas gastronomijas reģiona zīmē
(08/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Gastronomijas tradīciju, ēdienu dažādības saglabāšana un Latvijas dabas
velšu izmantošana, stiprinot Gaujas Nacionālo parku kā tūrisma galamērķi
un parādot...
289.
Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)
(06/01/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov
290.
Ar nacionālo stendu – jau nākamnedēļ uz Nīderlandi
(05/01/2017 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
No 10.līdz 15. janvārim, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras
(LIAA) Tūrisma departaments organizēs nacionālo stendu starptautiskajā
tūrisma izstādē...
291.
Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(03/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas
gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums
gardēžiem...
292.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
293.
Apstiprināti Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri
(07/12/2016 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Nodibinājuma “Rīgas Tūrisma Attīstības birojs” (zīmols “Live Riga”),
Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldību, kā arī Gaujas Nacionālā parka...
294.
20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme
(28/11/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20
labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...
295.
Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»
(25/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...
296.
LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu
(24/11/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...
297.
Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»
(22/11/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...
298.
Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām
(17/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams
pārliecināties...
299.
Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē
(14/11/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes
un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...
300.
Vācijas lielākais ikdienas laikraksts nosauc Rīgu par gardēžu pilsētu
(26/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīga pēdējos gados no izklaides tūrisma galamērķa kļuvusi par nozīmīgu
Baltijas gastronomijas tūrisma galamērķi, vēsta Vācijas lielākais
ikdienas laikraksts...
301.
Valmierā noslēgusies starptautiskā tūrisma konference
(24/10/2016 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
21.oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā un koncertzālē “Valmiera”,
norisinājās starptautiska tūrisma konference “Pieredze, inovācijas un
izaicinājumi tūrismā...
302.
Vita Jermoloviča: Četri soļi, lai Rīga kļūtu par Ziemeļvalstu tūrisma līderi
(20/10/2016 05:34)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs, latvieši, sevi nereti salīdzinām ar Igauniju, norādot uz kaimiņu
veiksmes stāstiem un padarīto un tiecoties pierādīt, ka neesam sliktāki.
Tehnoloģiju jomā jau...
303.
Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?
(18/10/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...
304.
Izsludina konkursu «Rīgas – Gaujas reģiona 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs»
(13/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai veicinātu Rīgas – Gaujas reģiona gastronomisko suvenīru jaunradi,
nodibinājums “Rīgas tūrisma Attīstības birojs”
sadarbībā ar ...
305.
Rīgā viesojas viena no Londonas ietekmīgākajām ēdiena blogerēm
(12/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai iepazītu Rīgu kā pilsētu labai garšsajūtai un apmeklētu Rīgas-Gaujas
reģionu, kas nākamgad saņēmis Eiropas gastronomijas reģiona titulu...
306.
Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni
(12/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...
307.
Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa
(11/10/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs
ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...
308.
LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori
(06/10/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms
sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore
Laura Skrodele, kura...
309.
Viedoklis: Kas gaidāms starptautiskajā tūrisma konferencē Valmierā?
(06/10/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
21. oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā, notiks starptautiska,
zinātniskā konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā:
globālo tendenču vietējie risinājumi”. Šī konference ir liels notikums
pilsētā...
310.
Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā
(06/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri,
kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā
piedalījās...
311.
Tūrisma izstādē «JATA Tourism Expo Japan» – arvien lielāka uzmanība Baltijai un Somijai
(29/09/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Japāņu interese par mūsu piedāvājumu pārsteidz ar mērķtiecību un sirsnību. Triju Baltijas valstu piedalīšanās ar kopīgu stendu...
312.
Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā
(23/09/2016 05:36)
[lv]
Skatīt vairāk
Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un
ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un
gastronomijas tēmām...
313.
Ziemeļvalstu blogeri slavē mūsu ēdienu un sola atgriezties
(15/09/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
LIAA Tūrisma departaments sadarbībā ar Ziemeļvalstu emuāristu jeb
blogeru apvienību “Nordic Travel Bloggers” no 9. līdz 13. septembrim
ciemos uzņēma...
314.
HANSA partneru tikšanās Cēsīs: pilsētu vēstures izpēte tuvojas noslēgumam
(14/09/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
8. septembrī Cēsīs tikās projekta “Hanzas vērtības ilgtspējīgai
sadarbībai” partneri, lai pārrunātu vasarā padarītos darbus un
tuvāko mēnešu plānus...
315.
Suntažos izveidota Kaktusu māja
(12/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Kaktusu mājas kolekcijā šobrīd ir 250 dažādi adīti un tamborēti kaktusi,
katrs no tiem ir oriģināls roku darbs, kam nav dublikāta. Ikviens no
kaktusiem, par...
316.
Latvijā viesojās gastronomijas žurnālistes no Somijas
(06/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tāda atsaucība sen neesot bijusi pieredzēta - atzina Somijas
gastronomijas žurnālistu asociācijas vadītājas. Parasti gadskārtējā
kopīgajā ekskursijā piedaloties kādi...
317.
Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!
(01/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...
318.
Klajā laists Gardēžu ceļvedis
(25/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas
reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad
vēl jo vairāk noderēs. Šāda
izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...
319.
Rīgā norisināsies «Gastronomijas festivāls»
(22/08/2016 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
"Riga Food 2016" ietvaros norisinās Gastronomijas festivāls. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam...
320.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016
(14/08/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu
pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...