produkti.

Apskatām 281 - 320 no 2322 vārdam 'produkti'

Baltic Beach Hotel & SPA,

View Restaurant & Lounge,

Hercogs Mārupe,

Pīters Pihers: Vai stāvam uz jauna restorānu laikmeta sliekšņa?

Pērn Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra noslēdza līgumu ar “Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin” par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā...

7 iemesli, kāpēc noteikti jāēd zemenes

Vārds “noteikti” nebūt nav pārspīlējums! Tirgus un veikalu stendi vai lūzt no dažādu zemeņu šķirņu pārpilnības, jo tām šobrīd ir sezona gan virknē Eiropas valstu...

Jūras svētkos Liepājā daudz interesantu, izklaidējošu un izzinošu notikumu

Ar svinīgu piemiņas brīdi sestdien, 8. jūlijā, pulksten 11 pie pieminekļa bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem, sāksies un visas dienas garumā turpināsies...

Kas piesaista latviešus Bulgārijā?

Nav jālido tālu, lai kvalitatīvi atpūstos un baudītu saulainu laiku par pieņemamu cenu. Tikai nedaudz vairāk kā divu stundu lidojums ļauj nokļūs saulainajā Bulgārijā...

Brīvdienās atļāvos vairāk. Kā tas ietekmē veselību?

Brīvdienas un svētkus mēdz dēvēt par “atļaujos vairāk” laiku, kad bieži vien ēdam un dzeram to, kas nav ierastajā ikdienas ēdienkartē...

Uzzini, kur aizliegts un kur nav ieteicams peldēties

Lielupes, Bulduru, Dzintaru, Majoru, Dubultu, Pumpuru, Mellužu, Asaru un Kauguru peldvietu ūdens kvalitātes mikrobioloģiskie rādītāji pārsniedz pieļaujamo normu un...

Pirmo reizi vēsturē uz «airBaltic» klāja būs pieejams lejamais alus

Nacionālās aviokompānijas airBaltic klientiem turpmāk būs pieejams pašmāju alus - Rīgā brūvētais...

Vidzemes tirgū notiks pašmāju amatnieku un mājražotāju saiets

2023. gada 1. jūlijā, no plkst. 10.00 līdz 20.00 Vidzemes tirgū notiks gadatirgus “Kur satiekas garšas un sajūtas”.
Vidzemes tirgu aicināti apmeklēt visi...

Operatīvie dienesti: Jāņos esi īpaši uzmanīgs ar uguni un neļauj alkoholam aptumšot prātu

 Latvijā šobrīd  ilgstošais sausums rada papildu risku dažādiem nelaimes gadījumiem un drošībai, tāpēc Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) un...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Itaka» iepazīst Albāniju: Atbildes uz lasītāju jautājumiem

 Zinot, ka esmu Albānijā tūroperatora “Itaka” infotūrē, kur kopā ar Latvijas tūrisma aģentiem valsti iepazīst arī Lietuvas kolēģi, saņemu daudzus jautājumus no lasītājiem...

35% uzskata, ka alus vislabāk sader ar sieru, 62% - ar ķiploku grauzdiņiem

35% aptaujāto norāda, ka alus vislabāk sader ar sieru, 62% uzskata, ka to labāk baudīt ar ķiploku grauzdiņiem, 71% dod priekšroku alus baudīšanai ar grilētu gaļu...

Kā izvairīties no pārēšanās un ko darīt, ja apēsts par daudz?

Bagātīgi klāti svētku galdi, grila sezonas gardumi un pikniki pie dabas – vasarā roka tā vien sniedzas pēc papildporcijas vai kāda neveselīga našķa...

Aicinām vasaras saulgriežus sagaidīt Valmieras novadā

Neparasts laiks, kas savā gaišumā apņem visu un dalās burvīgumā. Gaiss virmo neparastumā tā, ka ne acu aizvērt. Lai skaists vasaras saulgriežu sagaidīšanas laiks un Jāņu dienas svinības...

Andžejs Reiters: Citāda Jāņu sagaidīšana – pārgājiens saullēktā!

Baudīt dabu, atklāt jaunas vietas un svinēt vasaras Saulgriežus ar saullēkta pārgājienu ir viens no veidiem, kā šī gada Jāņus pavadīt neaizmirstamā gaisotnē...

Pica LuLū gadā iepērk ap 150 tonnām siera – strauji pieaug vegāniskā siera patēriņš

Picu gatavošanai Pica LuLū gadā iepērk vidēji 150 tonnas siera, un pēc uzņēmuma prognozēm vegāniskā siera īpatsvars kopējā patēriņā gada laikā varētu pieaugt...

Cēsu alus saņem augstāko – Dimanta kategorijas – novērtējumu Ilgtspējas indeksā

Ilgtspējas indeksa ekspertu vērtējumā alus darītava AS Cēsu alus pirmo reizi saņēmusi godpilno Dimanta kategorijas novērtējumu...

Pagarinātas garenbāzes septiņvietīgā «Volkswagen ID. Buzz» pasaules pirmizrāde

Atgriešanās ASV un Kanādā: Volkswagen svin ilgi gaidīto busiņu atgriešanos Ziemeļamerikas tirgū ar pagarinātas garenbāzes ID. Buzz...

Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā piedzimis kamieļu mazulis

6. jūnija dienas vidū, apmeklētāju klātbūtni neuzskatot par lielu šķērsli, pasaulē nāca kamieļu dāmas Leilas pirmdzimtais – 30 kilogramus smags kamielēns...

Dace Šķēle: No etiķetes līdz blakusproduktu otrai dzīvei – kā alus darīšanu padarīt ilgtspējīgāku?

Ilgtspēja un videi draudzīgāki risinājumi ieņem aizvien būtiskāku lomu teju ikvienā sfērā. Pateicoties tehnoloģiju attīstībai, informācijas apritei un...

“Fotografiska” Tallinā ar grandiozu pasākumu svinēs savu ceturto dzimšanas dienu

2023.gada 16. jūnijā muzejs “Fotografiska” kopā ar ierakstu kompāniju ‘’TIKS’’, kas pārstāv Igaunijas ievērojamākos māksliniekus, rīkos jaudīgu mājas ballīti, lai atzīmētu muzeja ceturto dzimšanas dienu...

Limonāde – dzēriens no mīlestības un ledus

Vasara ienes košas krāsas, smaržas un garšas ne tikai dārzos un puķu dobēs, bet arī dzērienos: klāt ledus kafiju, ledus tēju un limonāžu laiks...

Vasaras brīvlaiks. Lai bērni laimīgi un vecāki apmierināti!

Bērnu vasaras brīvlaiks vecākiem nereti sagādā raizes: atvaļinājums darbā ir vien dažas nedēļas, bet bērni mājās veselus trīs mēnešus...

10 padomi veselīgākam pavasarim un vasaras sākumam

Pamazām tuvojas gada siltā sezona – laiks, kad aizvien vairāk brīžu tiks pavadīts ārā. Tādēļ, lai pilnvērtīgi sagaidītu un izbaudītu pavasara atgriešanos...

Kā stiprināt ādas superspējas?

Pavisam droši ādu var dēvēt arī par orgānu – supervaroni. Ne tikai tādēļ, ka tā ir viens no lielākajiem orgāniem cilvēka ķermenī, bet arī tāpēc...

«Bauskas alus» paplašina dzērienu sortimentu, investējot 40 000 EUR sešu jaunu produktu izstrādē

Reaģējot uz patērētāju radītām tirgus tendencēm, “Bauskas alus” ir paplašinājis dzērienu klāstu ar trīs jaunām produktu kategorijām, kas līdz šim...

Veselīgi padomi grila sezonai. Iesaka speciālisti

Atnākot siltajam un saulainajam laikam, arvien vairāk vēlamies uzturēties svaigā gaisā, tai skaitā – grilējot gardus ēdienus. Kā saplānot grila maltīti...

Ventspils tūrisma simpozijs 2023 jau drīz

Tūrisma nozare pēdējos gados piedzīvojusi lielus pārbaudījumus un pārmaiņas, jaunais tūrisma sauklis mums Eiropā ir: Laipni lūgti atpakaļ jeb Welcome back...

Latvijas pārtikas produkti gūst atzinību Kanādā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētajā tirdzniecības misijā un starptautiskajā pārtikas izstādē “SIAL Canada”, kas norisinājās Toronto...

Bulgārija - skaistums, kas salīdzināms ar Francijas Rivjēru, taču finansiāli daudz draudzīgāk

Gandrīz 400 km garā piekrastes līnija starp Rumānijas ziemeļiem un Turcijas dienvidiem tiek dēvēta par Bulgārijas Rivjēru, kas raisa arvien pieaugošu Eiropas ceļotāju interesi...

Peldēšanās laiks ir klāt - Latvijā ir 59 oficiālas peldvietas

Peldsezonas laikā, no 15. maijā līdz 15. septembrim, inspekcija veic Latvijas oficiālo iekšzemes un jūras peldvietu ūdens kvalitātes uzraudzību...

Kas jāzina par kolagēnu un kā neapjukt tā plašajā klāstā? Konsultē speciālisti

Kolagēnu saturoši uztura bagātinātāji pēdējos gados ir kļuvuši īpaši populāri gan skaistumam – ādas, matu un nagu stiprināšanai, gan locītavu atbalstam...

Bezmaksas vasaras brīvdienas bērniem Dubaijā: «Kids Go Free»

Šajā vasarā Dubaija aicina ģimenes kopā baudīt neaizmirstamas ģimenes brīvdienas. Grezna atpūta ar bērniem pilsētas modernajās viesnīcās kļūs pieejamāka...

Dobeles novada diena Kalnciema kvartālā 6. maijā

Aicinot iepazīt Latvijas novadu tradīcijas un kultūru, 6. maijā plkst. 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā notiks Dobeles novada diena...

Augšdaugavas novadā atklāj jauno tūrisma sezonu

Lielbornes muižā norisinājās Augšdaugavas novada pašvaldības iestādes “TAKA” organizētais “Tūrisma uzņēmēju pikniks”...

Sēklu gids – kādas izvēlēties un kam paredzētas

Pavasaris ir laiks, kad daudzi no mums jūt spēka izsīkumu. Organisms pēc garās ziemas un daudzo vīrusu rosības ir manāmi saguris, tāpēc...

Visiem viena, tomēr katram atšķirīga: personalizēta kafija

Cik cilvēku, tik dažādu gaumju. Tā vietā, lai diskutētu par gaumi, kafijas industrija paplašina iespēju klāstu un piedāvā klientiem izvēlēties tieši tādu kafiju...

«Paulig» uzsāk unikālu Klimata fondu, lai paātrinātu klimata izmešu samazinājumu

Starptautiskais pārtikas un dzērienu uzņēmums Paulig izsludinājis unikālu Klimata fondu, lai paātrinātu klimata izmešu samazinājumu savā darbībā...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...

Zaļumu nozīme ikdienas uzturā – skaidro speciālisti

Zaļumus ik pavasari gaidām ar lielu nepacietību – gan apkārtējā dabā, gan savā ēdienkartē. Turklāt gan dārza, gan savvaļas zaļumi var būt labs...

Ēriks Lingebērziņš: Kur palikuši tūristi?

Dati par tūristu mītnēs apkalpoto personu skaitu februārī nāk tomēr nāk ar vilšanos – ienākošā tūrisma nozares atkopšanās Latvijā buksē un cīņā par ārvalstu tūristu piesaisti...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.35653806sec.