produkti.

Apskatām 281 - 320 no 2400 vārdam 'produkti'

Baltic Beach Hotel & SPA,

View Restaurant & Lounge,

Hercogs Mārupe,

«Volkswagen» un «Audi» importētājs 2023. gadu noslēdz ar jauniem rekordiem

Møller Baltic Import (MBI), Audi automašīnu importētājs Latvijā un Lietuvā, kā arī Volkswagen importētājs Baltijas valstīs, 2023. gadu noslēdzis, piegādājot...

«Garmin» uzsāk jauno gadu ar īpašu piedāvājumu sievietēm – jauno «Lily 2»

Garmin 2024. gada 8. janvārī atklāja Lily® 2 sēriju – savu kompakto un mūsdienīgo viedpulksteņu jauno paaudzi, kas piedāvā neredzētas veselības, labsajūtas un saistītas funkcijas...

C vitamīna vēsture un nozīme veselības uzturēšanā

Šodien C vitamīns ir pašsaprotama ikdienas sastāvdaļa – uzņemot to ar uzturu vai vīrusu sezonās uztura bagātinātāju veidā...

Padomi svētku laikam – kā izvairīties no vēdergraizēm?

Ziemassvētki un Jaunais gads bieži vien mums saistās ar daudzveidīgu svētku galdu – kā nekā, svētkos galdā esot jāceļ deviņi ēdieni...

Pēcsvētku skumjas un fizisks nogurums: Kā atgūties?

Svētki beigušies, emocijas noplakušas, it kā nekas slikts nav noticis, tomēr pēkšņā nomāktība, tukšuma sajūta un enerģijas izsīkums neatkāpjas...

Sagatavoties pārsteigumiem, izbaudīt sabiedrību un nepārēsties jeb 9 speciālistes ieteikumi pirms gadu mijas

Vai tiešam jāatsakās no bagātīgi klāta svētku galda un daudzveidīgas ēdienkartes? Visticamāk tās būtu īstas mokas. Tādēļ – baudiet...

Ziemassvētku pīrāgi Jaunajā gadā… Stafilakoki, salmonellas un citas baktērijas svētku galdā

Svētku laiks rit pilnā sparā, un neatņemama tā sastāvdaļa ir bagātīgi klāti galdi – roka tā vien stiepjas pēc papildporcijas, un pagatavotais cienasts nereti tiek baudīts pat vairākas dienas pēc kārtas...

Uzzini, kurus Latvijas restorānus rekomendē «Michelin Guide»

Konkursā iekļauti 26 uzņēmumi: viens no tiem saņēmis vienu MICHELIN zvaigzni par augstākās klases virtuvi un trīs – MICHELIN Bib Gourmand par augstvērtīgu ēdienkarti...

Kādēļ roku āda ziemā kļūst sausa un 6 pieejami paņēmieni to aizsardzībai

Nevajadzētu vieglprātīgi izturēties pret iespējamiem roku ādas sausuma iemesliem – dažkārt tā var liecināt par nopietnām veselības problēmām...

5 idejas, kā pagatavot garšīgas Ziemassvētku dāvanas

Virtuvē ir tik daudz izejvielu, lai pagatavotu ne tikai svētku ēdienu sev un tuvajiem, bet arī garšīgas dāvanas – pašu rokām radīta vai vismaz radoši iesaiņota...

Kā uzmirdzēt svētkos – ieteikumi tvirtai sejas ādai un mirdzošam skatienam

Svētki tuvojas ar svinīgiem mirkļiem ģimenes, draugu un kolēģu lokā – ikkatrai no mums svētkos gribas patiesi uzmirdzēt, turklāt ne viens vien foto iemūžinās...

Jelgavā Dzīvesziņas un arodu sētā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

Šajā nedēļas nogalē, 16. decembrī no pulksten 10 līdz 16 Dzīvesziņas un arodu sētu piepildīs Ziemassvētku tirdziņa kņada...

Ko uzdāvināt vīrietim, kuram jau viss ir?

Ja tavā dzīvē ir kāds cilvēks, kas savu ikdienu saista ar automašīnām, tad neziņa, kādu dāvanu izvēlēties Ziemassvētkos, nav nekas jauns...

Decembra tirdziņi Daugavpilī

Decembris ir viens no gada skaistākajiem mēnešiem: zemi klāj maiga, balta sniega sega, ikvienā sirdī atmodinot gaišo laimes sajūtu, kas, gluži kā bērnībā...

Dzīvesziņas un arodu sētā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

2023. gada 16. decembrī ikviens aicināts uz Dzīvesziņas un arodu sētu, kur no pulksten 10 līdz 16 norisināsies Ziemassvētku tirdziņš...

14.decembrī notiks darbnīca tūrisma produktu veidošanai

Pierīgas tūrisma asociācija veido ģeogrāfisko sadarbības tīklu Pierīgas tūrisma komersantiem un izstrādā jaunus tūrisma produktus un pakalpojumus ar augstāku pievienoto vērtību...

Jūrmalas galveno Ziemassvētku egli iedegs 2. decembrī

Sestdien, 2023. gada 2. decembrī, plkst. 16.00 Jūrmalā tiks iedegta galvenā pilsētas Ziemassvētku egle, kas atradīsies Jomas ielā, iepretim Majoru stāvlaukumam...

Iekļaušana restorānu ceļvedī «Michelin Guide» – liela diena Latvijai un Valmierai

“Liels prieks, ka prestižajā ceļvedī ir iekļuvis arī restorāns ārpus Rīgas. Tā tiešām ir laba apziņa, ka spējam to paveikt, ka tādējādi izceļam arī vietējos ražotājus...

Skandināvijas brīnumzeme: Stokholmas Ziemassvētku tirdziņu burvība

Ziemassvētku gaidīšanas laiks izdaiļo Stokholmu ar īpašu svētku noskaņu, kas atspoguļojas tās burvīgajos un dažādajos pilsētas tirdziņos...

Kā ietaupīt un tērēt apdomīgi, iepērkoties gudri?

Eiropas Savienībā katru gadu tiek radīti gandrīz 57 miljoni tonnu pārtikas atkritumu (127 kg uz vienu iedzīvotāju) aptuveni 130 miljardu eiro vērtībā...

Recepte: basketbolists Dairis Bertāns šmorē desiņas ar kāpostiem

Lielam vīram vajadzīgs kārtīgs ēdiens! Basketbolists Dairis Bertāns labprāt izbauda izsmalcinātas garšas, piemēram, trifeles, taču arī brangu desiņu un sautētu kāpostu porciju nesmādē...

Lauku tūrisms kļūst aizvien zaļāks! Šogad 31 saimniecība saņem «Zaļo sertifikātu»

2023. gada 9. novembrī, pulcējoties vides kvalitātes zīmes “Zaļais sertifikāts” komisijai, tika izskatīti 2023. gada pretendenti...

Paziņoti konkursa «Eksporta un inovācijas balva 2023» nominanti

Paziņoti veiksmīgākie 55 Latvijas uzņēmumi eksportā un inovācijās, kas pretendēs uz “Eksporta un inovācijas balvu 2023”...

Jūrmalas restorānu nedēļā aicina iepazīt Jūrmalas garšas

No 27. novembra līdz 3. decembrim kūrortpilsēta Jūrmala aicina izbaudīt labāko šefpavāru piedāvājumu Jūrmalas restorānu nedēļā...

Interesentus gaida ciemos liofilizētu produktu ražotne «Zaļā vaļā» Gulbenes novadā

Gulbenes novada Lejasciema pagasta “Kalniņi 2” mājās 2023. gada 25. novembrī savas ražotnes durvis vaļā ikvienam interesentam ver liofilizētu produktu ražotne “ZAĻĀ VAĻĀ”...

Latviešu «Beat The Storm» izklaides nozares prestižākajā izstādē ASV atzīts par gada otro labāko jauno produktu pasaulē

Latvijā radītais viesuļvētras simulators "Beat The Storm" pasaulē lielākajā atrakciju industrijas izstādē Orlando, ASV izcīnījis 2. vietu labāko jauno produktu kategorijā...

Tas ir noticis: «Michelin Guide» oficiāli ir Latvijā, pie zvaigznes tiek viens restorāns

Jaukā gaisotnē 2023. gada 21. novembrī Rīgā, “Hanzas Peronā” pasaulē populārākais restorānu ceļvedis “Michelin Guide” paziņoja Latvijas labākos restorānus...

Pārtikas nozares nākotne: ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni

Uzņēmēji un ēdinātāji visā pasaulē pēdējos gados ir sākuši pievērst uzmanību ēdienu inovācijām, kas ne tikai apmierina garšas kārpiņas, bet arī pozitīvi...

Pirmssvētku un svētku dienās ievērojami pieaug negadījumu skaits publiskajās stāvvietās

Saskaņā ar Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (LTAB) apkopotajiem datiem par ceļu satiksmes negadījumu (CSNg) skaitu publiskās autostāvvietās...

«RateHawk» paziņo par zīmola maiņu un interfeisa atjaunināšanu

RateHawk.com, tiešsaistes sistēma viesnīcu, lidojumu un transfēru rezervēšanai ceļojumu profesionāļiem, ir paziņojusi par savu nozīmīgo zīmola maiņas iniciatīvu...

60% Latvijas iedzīvotāju ir svarīga vietējo ražotāju atbalstīšana, sievietes savā izvēlē ir patriotiskākas

Vairāk nekā pusei (60%) Latvijas iedzīvotāju ir svarīga vietējo ražotāju atbalstīšana, no tiem 22% norāda, ka tas, vai produkts / pakalpojums...

«Eksporta un inovācijas balvai 2023» izvirzīti deviņi jauni tūrisma produkti

Deviņi jauni Latvijas tūrisma produkti atzīti par daudzsološiem piedāvājumiem eksportam un izvirzīti “Eksporta un inovācijas balvai 2023”...

Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!

No 2023. gada 3. līdz 12. novembrim Cēsu novada restorāni aicina nobaudīt īpaši Restorānu nedēļai veidotu ēdienkarti, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko gardēžu maņas...

Kā saglabāt mentālo tonusu? 5 lietas mentālās jaunības uzturēšanai

Ikdienas stress, ieslīgšana rutīnā, mazkustīgs dzīvesveids un mentālās veselības atstāšana novārtā – tas viss ietekmē ne vien mūsu pašsajūtu, bet arī smadzeņu darbību...

Travelnews.lv piedāvā: TOP5 pasākumi nedēļas nogalei

Aizvien vairāk gribas ieritināties zem pleda pie TV ekrāna ar karstu tējas krūzi rokās? Nebēdā, neesi vienīgais. Tomēr reizēm der sevi izdabūt laukā...

Video: Memorands par apņemšanos īstenot ilgtspējīgu uzņēmējdarbību ēdināšanas pakalpojumu nozarē

Apzinoties nepieciešamību padziļināt sabiedrības izpratni par ilgtspējīgas rīcības nozīmīgumu un mērķtiecīgāk ieviest un īstenot komercdarbību, kas veicinātu ilgtspējīgu ēdināšanas pakalpojumu nozares attīstību...

Kā rudenī un ziemā justies labi? Veselīgi speciālistu padomi

Rudenī un ziemā mūsu ikdiena ievērojami mainās – dienas kļūst īsākas un tumšākas, laiks auksts un mitrs. Kā šie ārējie apstākļi ietekmē mūsu organismu...

Lidostā «Rīga» atvērts «Caffeine», kurā pieejamas maltītes dažādām diētām

Rūpējoties par veselīgu dzīvesveidu, klimata jautājumiem un ilgtspējīgas domāšanas principu ieviešanu dzīvē, lidostā “Rīga” atklāta jauna “Caffeine” kafejnīca...

«Paulig» iegulda «Amatera» — biotehnoloģiju jaunuzņēmumā, kas ir pilnībā mainījis kafijas audzēšanas pasauli

Paulig riska kapitāla struktūra PINC iegulda Francijas jaunuzņēmumā Amatera — novatoriskā biotehnoloģiju platformā ilgtspējīgai daudzgadīgu kultūraugu audzēšanai...

Ko zinām par mūsu bioloģisko pulksteni un kā labāk pārvarēt pāreju uz ziemas laiku

Vasaras laiks Latvijā šogad “beidzas” 29. oktobrī, un tas nozīmē, ka pulksteņi tiek pagriezti par vienu stundu atpakaļ. Bet vai šī stunda, ko šurpu turpu pārvietojam divas reizes gadā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.53659797sec.