uzkodas.

Apskatām 281 - 320 no 963 vārdam 'uzkodas'

Restorāns PRIMAVERA,

Viesistaba,

Bellevue Park Hotel Riga,

Marta Mackevica, Travelnews.lv uzdevumā: Grilbārs “House Of Light” – vieta, kurai nevar paiet garām

Grilbārs “House Of Light” ir vieta, kurai nevar paiet garām gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, jo tas atrodas uz slavenākās Jūrmalas ielas...

Kur atpūsties un baudīt ūdenspriekus pie dabas Ventspilī

Vasara šogad iesākusies ar joni - dāvājot mums siltas un saulainas dienas, kuru laikā īpaši vilinoša šķiet doma par peldi vai kādu ēnainu vietu, kur atvilkt elpu no ikdienas gaitām...

Unikālas brīvdienu meža mājiņas Zviedrijā

Ja esat gatavi doties pilnīgā atpūtā, prom no ikdienas dzīves steigas, tad Kolabrinas (Kolabryn) viesnīca ir īstā vieta. Šī viesnīca, kas pazīstama kā...

«Sudden Lights», Samanta Tīna un temperamentīga tango mūzika uz Liepājas ezera

Šogad koncerti notiks Liepājas ezera ūdeņos, piedzīvojumu parkā “Austrumu forts” – neparastā vietā ar mierpilnu dabas atmosfēru...

Gūsti prieku izzinošā pastaigā – ieelpo dabu un iepazīsti kokus

Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs tieši šajā ziedošajā un plaukstošajā laikā ar prieku un lepnumu prezentē savu jauno, ar pašu spēkiem un idejām veidoto tematisko un novada dabas vērtības izceļošo tūrisma piedāvājumu – kājāmgājēju m

Radošas un izzinošas nodarbības bērniem Dzelzceļa muzejā

Šovasar Dzelzceļa muzejs piedāvā izzinošas nodarbības bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem...

Krimuldas muižas koncertu cikls – muzikālais kokteilis’21 ar Andri Ērgli, Jāni Lūsēnu un citiem mūziķiem

Jau 10. jūlijā Krimuldas muižā, Siguldā gaidāms koncertu cikla “Muzikālais kokteilis’21” atklāšanas koncerts...

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

23. jūnijā – Papardes zieda meklējumi Jaunmoku pils parkā

Gada īsākā nakts ir īstais laiks, lai baudītu Jaunmoku pils parka burvību...

Daugavpils gatavojas pilsētas svētkiem.

No 15. līdz 20. jūnijam ar devīzi “Mana pils – Daugavpils” tiks svinēti Daugavpils pilsētas svētki...

Par spīti krīzei tūrisma nozarē, durvis ver ekskluzīva dizaina viesnīca Rigā - A22 hotel.

Ēka Rīgā, Ausekļa ielā 22 pārtop par elegantu 5* viesnīcu “A22 hotel” ar izsmalcinātiem numuriem, nelielu, bet elegantu sapulču telpu...

«Tiamo grupa» attīstībā investē pusotru miljonu eiro un atver Rīgā sesto «Čili Pizza»

Gada laikā uzņēmums zīmola “Čili Pizza” picēriju atvēršanai galvaspilsētā kopumā investējis pusotru miljonu eiro un radījis papildu 240 darbavietas...

«GEMOSS» granta konkursa uzvarētāju apbalvošana

Trešdien, 19. maijā plkst. 11.00 GEMOSS pagalmā, Mūkusalas ielā 73, Rīgā oficiālā noslēguma ceremonijā tiks apbalvoti GEMOSS granta konkursa finālisti...

Turpinās pieteikšanās trim pārtikas nozares izstādēm «EXPO 2020» ietvaros, pieejams LIAA atbalsts

Vēl līdz 26. maijam Latvijas pārtikas uzņēmumiem ir iespēja pieteikties dalībai nacionālajā stendā trijās EXPO 2020 paralēlās programmas izstādēs, kas veltītas gourmet kategorijas produktiem, saldumiem un bioloģiskajai pārtikai un dzērieniem...

Cīņa ar pavasara nogurumu: kā tajā uzvarēt?

Nespēks, enerģijas trūkums, miega bads un nomāktība – šo nepatīkamo simptomu kopumu, kas ne vienu vien pārņem gada pirmajos mēnešos, tautā mēdz dēvēt par pavasara nogurumu...

Hektārs brančam Dobelē ceriņu ziedēšanas laikā

Maijs - perfektākais laiks braucienam uz Dobeli - Latvijas saulaināko pilsētu, kur ceriņi plaukst un sākt smaržot visagrāk...

15.maijā - Aktīvā tūrisma diena Rēzeknē

Maija mēnesis jau ir pilnā plaukumā, tas nozīmē, ka tuvojas vasaras atvaļinājumu, ceļojumu un aktīvās atpūtas laiks...

Apslēptās ceļojuma izmaksas - cik patiesībā izmaksā ceļojums ar auto?

Apburti ar azartu un gaidāmo atvaļinājumu, mēs aizmirstam kritiski izvērtēt izmaksas. Plānojot ceļojumus, ir ļoti svarīgi jau laikus domāt, kur un kā mēs vēlamies doties, lai ievērojama daļa no ietaupītās naudas netiktu iztērēta  pirms ierašan

CUT bāra terase gatavojas uzņemt viesus

CUT bāra terase atrodas unikālajā Radisson Blu Elizabete Hotel iekšpagalmā, kuru ieskauj slēgts pagalms zem klajas debess...

Kas izgudroja mūsu mīļākos našķus?

Lielākā daļa no mums var iztēloties ka šefpavārs vai uzņēmējs bezgalīgi eksperimentē, lai izveidotu un atklātu perfektu sastāvdaļu simfoniju. Tomēr tādus pasaulslavenus ēdienus kā čīzburgerus, kartupeļu čipsus un kukurūzu pārslas ir izdevies paga

Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»

Lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star...

Marta Mackeviča: OTTO Hotel & Sun Pāvilostā miera meklētājiem

Piejūras mazpilsētā Pāvilostā jau gandrīz mēnesi apmeklētājus priecē jauna viesnīca - OTTO Hotel & Sun...

Lieldienu brīvdienas Daugavpils novadā

Daugavpils novada pašvaldības aģentūra “TAKA” aicina pavadīt savas Lieldienu brīvdienas Daugavpils novadā...

Noskaidrots «GEMOSS» grantu konkursa inovatīvu produktu ideju TOP 10

SIA “GEMOSS” izsludinātā grantu konkursa 2. kārtas dalībniekiem prezentējot savu ideju inovatīva un veselīga pārtikas produkta izstrādei un ražošanai, ir noskaidroti 10 izcilāko ideju autori no visas Latvijas...

«Wolt» sadarbībā ar «Zuzeum» atklāj digitālo mākslas galeriju

Wolt sadarbībā ar mākslas centru Zuzeum ēdienu piegādes lietotnē ir atvēris jaunu digitālo “restorānu” – izstādi Zuzeum Art Preview...

Turpinot paplašināšanos, «KFC» atklāj jaunu starptautiskā ēdināšanas tīkla restorānu t/c «Riga Plaza»

Jaunatklātais KFC restorāns ir pirmais zīmola restorāns Pārdaugavā, kas atrodas t/c Riga Plaza 2. stāvā...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Pētījums: Saldumi un pusfabrikāti bērnu uzturā nonāk biežāk nekā augļi vai graudaugi

Teju visi jeb 99% vecāku piekrīt, ka uzturam ir nozīmīga loma bērna vispārējās veselības nodrošināšanā, liecina Bērnu slimnīcas veselīga uztura kustības “Ēstprieks” ietvaros veiktais pētījums...

Ķekavā durvis vērusi jauna kafejnīca

Acīgākie Ķekavas iedzīvotāji gan jau pamanījuši rosību pie Ķekavas baznīcas un Doles Tautas nama...

Jaunais Hercoga Ģimenes Brančs 2+2 Itālijas garšās – jau no 12.janvāra!

Kad pārvietošanās pa pasauli ir stipri ierobežota, neviens nav aizliedzis doties garšu ceļojumā...

Svētku laikā darbu Liepājā sācis virtuālais restorāns

No 23. decembra pasūtījumus pieņemt sācis Liepājas pirmais virtuālais restorāns „Rīve”...

Ideja brīvdienām: pārgājiens, karsta tēja termosā un nakšņošana teltī

Tuvojas gada gaišākais un sirsnīgākais laiks, tāpēc aktīvās atpūtas eksperts Fjällräven ir sagatavojis ieteikumus, kā svētkus pavadīt citādākā manierē – tuvāk dabai, kopā ar ģimeni un saskaņā ar aktuālajiem valdības noteikumiem...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Latvijā ienāk starptautiski pazīstamais itāļu restorāns «Vapiano»

Jau nākamnedēļ, 15. decembrī, nupat kā renovētajā t/c Origo durvis vērs Latvijā pirmais pasaulē plaši iecienītās restorānu ķēdes Vapiano restorāns...

Liepāja - labākā vieta mierpilnai atpūtai kopā ar ģimeni!

Unikālu atmosfēru atklās Liepājas mazās, mājīgās ieliņas, kuras krāšņo Ziemassvētku dekorācijas...

Attālināta darba izaicinājumi: Kā iekārtot darba vietu mājās?

IKEA interjera dizainere Kristīne Jansone dalās ieteikumos, kā padarīt darbu no mājām efektīvāku – vienalga, vai strādā mājās pastāvīgi vai pāris reižu nedēļā...

«Rūme» ikvienam piedāvā nobaudīt street food

Šefpavārs Uvis Janičenko savā restorānā Rūme ikvienam pilsētniekam piedāvā nobaudīt street food...

Liepājas uzņēmums atver vēl vienu picēriju Rīgā

Viens no Latvijā lielākajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem SIA “Tiamo grupa” 12. novembrī atvēris vēl vienu picēriju “Čili Pizza” Rīgā...

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām...

Pētījums: riekstus kā uzkodu starp ēdienreizēm izmanto 43% aptaujāto

Pētījums: riekstus kā uzkodu starp ēdienreizēm izmanto 43% aptaujāto...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.28298593sec.