šokolāde.

Apskatām 321 - 360 no 814 vārdam 'šokolāde'

Pētījums atklāj, kāds ir mūsdienu varonis

Viens no Latvijas maizes tirgus līderiem “Fazer Latvija”, laižot klajā jauno “Hero” maizes līniju, pētījumā noskaidroja...

Skrundas muiža – miers un Ventas skaistums

Skrundas muižai esmu braukusi garām neskaitāmas reizes, iedomājoties, ka vajadzētu paskatīties salīdzinoši...

Sabilē decembrī tiks svinēti jau 4. Karstvīna svētki

Šī gada 9.decembrī Sabilē, “Karstvīna svētku” ietvaros, durvis vērs arī ziemas blēņu un darbnīcu kafejnīca...

Konstatē atšķirības Latvijā un citās valstīs pieejamos ārvalstu izcelsmes pārtikas produktos

Atšķirības starp Latvijā pieejamiem ārvalstu izcelsmes pārtikas produktiem un citās valstīs iegādātiem pārtikas produktiem ir, taču tās...

Ieteikumi gardumiem Latvijas dzimšanas dienas svinību galdam

Tuvojoties Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas dienai, AS “Dobeles dzirnavnieks”...

Labdarības akcijā 40 bērni saņems inovatīvu rehabilitāciju

Noslēdzoties labdarības akcijai, “Fazer Latvija” sadarbībā ar rehabilitācijas centru “Poga” palīdzēs 11 bērniem...

Inchcape Motors Latvia ar šokolādes konfektēm prezentē jauno krosoveru BMW X3 - Foto

35 bildes. Inchcape Motors Latvia ar šokolādes konfektēm prezentē jauno krosoveru BMW X3...

«Laima» šokolādes muzejs iepazīstina Travelnews.lv ar saldo piedāvājumu - Foto

55 bildes. «Laima» šokolādes muzejs iepazīstina Travelnews.lv ar saldo piedāvājumu...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 18. diena: kā es visiem dziedāju «Pūt, vējiņi!» un pašai savs policists - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

Kuras ir desmit laimīgākās valstis pasaulē?

Vairumā gadījumu cilvēki vēlas ceļot skaisti - tas ir, doties uz valstīm, kur ir sakārtota vide...

«Fazer» iegādājas vadošo Ziemeļvalstu smūtiju zīmolu «Froosh»

Īstenojot starptautisko stratēģiju, “Fazer Group” iegādājies vadošo smūtiju zīmolu Ziemeļvalstīs – “Froosh”. Šis zīmols ir...

Liepājas vokālais ansamblis «Šokolāde» sestdien aicina uz piecu gadu jubilejas koncertu

Šo sestdien, 4. novembrī, pulksten 17.00 Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra vokālais ansamblis...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 12. diena: pilgrima rutīna un stāsts par lielās tulznas sprādzināšanu - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

Kā viesnīcā dabūt labāku numuriņu par brīvu?

Kurš gan atteiktos no iespējas palikt labākā viesnīcas numuriņā, par to papildu nemaksājot...

Kur pasaulē baudīt visskaistāko neskarto dabu - 2.daļa

Ja vēlme ir ceļot, bet ceļot uz vietām, kur nepulcējas tūkstošiem tūristu, uz vietām, kuras draugi skatoties kartē domās...

Iepazīsti Valmieras rudens Restorānu nedēļas piedāvājumu

Rudens ražas pilnbriedā Valmieras restorānos būs iespēja nobaudīt gardēžiem tīkamas maltītes...

Lietas, kas jāizdara esot jebkurā ASV pilsētā

Ir lietas, kas ir izteikti amerikāniskas. Nu, tādas, bez kurām vienkārši nevar iztikt, ja esi Amerikā...

Populārs žurnālists gatavo publikācijas caur LV100 prizmu

Mr. eTraveller ir segvārds, ar kādu viņš sevi piesaka portālā “ETB Travel News” austrāliešiem. Amerikāņu žurnālam “Long Island Pulse” viņš...

Viedoklis: Cik liels ir desertu piedāvājums Rīgas restorānos?

Sierakūka, šokolādes fondāns, varbūt arī saldējumu izlase... Tie ir ierastie deserti, kas atrodami...

Kā būt labam viesim - padomi, īrējot sveša cilvēka īpašumu

Kādu laiku atpakaļ, netradicionālas naktsmītnes kā Airbnb, Koučsērfings u.c. bija domāti pārsvarā budžeta...

9 vietas, ko iepazīt Rīgas modernajā centrā

Lai parādītu Rīgas modernā centra un Vesetas ielas apkārtnes attīstību, kopā ar vēsturnieku Kasparu Zaltānu...

Ieskaties Valmieras rudens ekskursiju ceļvedī skolēniem!

Kur ir labākā putnu vērošanas vieta, kur notiek visjautrākā "Cepumu balle mucās", kur atklāt gadsimtiem senus bruņinieku noslēpumus...

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?

Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...

Ventspils pilsētas svētku laikā no ventu bankas izņemti 305 tūkstoši ventu

Ventspils pilsētas 727. gadadienas svinībās Ventu bankas klienti nopelnījuši un izņēmuši 305 tūkstošus ventu...

Turpina augt pieprasījums pēc augstvērtīgas maizes un jaunumiem

Latvijas maizes tirgus ir stabilizējies: turpina pieaugt pieprasījums pēc maizes ar augstu pievienoto vērtību, neliels pieaugums vērojams arī...

Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā

Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.

Cik daudzos veidos iespējams nobaudīt kafiju - izvēlies savu mīļāko!

Kas gan būtu rīts bez kārtīgas stipras kafijas krūzes, vai pēcpusdiena kafejnīcā – bez vilinoši maiga, prasmīga baristas

Interesanti galamērķi dažādiem ceļotāju tipiem - 2.daļa.

Mēs katrs esam dažādi, un katram droši vien arī eksistē kāda ideālā vieta uz pasaules, kur viņš jūtas absolūti laimīgs,

Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā

Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,

Arlita Sedmale: svarīgākais par maizes uzglabāšanu vasarā

Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā, dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un...

Viedoklis: Kā izveidot un saglabāt Latvijā mīlētu zīmolu?

Jūnija vidū tika publicēts šā gada uzņēmumu reputācijas tops, kurā jau otro gadu pēc kārtas uzvarējusi maizes ceptuve "Lāči", savukārt tās vadītājs Normunds Skauģis atzīts par vadītāju ar augstāko reputāciju. Kā Lāčiem un tās vadīt

Melānijas Trampas dzimtene Slovēnija - pievilcīgs gala mērķis vasaras ceļojumam

Sevnice ir maza, gleznaina pilsētiņa ar tikai pieciem tūkstošiem iedzīvotāju zaļā Slovēnijas Alpu kalnu ielejā, Savas upes

Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu

Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...

Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?

Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti! "Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...

Sākas vasaras akcija «Apceļo Latvijas muzejus»

Latvijas Muzeju biedrība šogad atzīmē 25 gadu jubileju. Šo gadu laikā Muzeju biedrības saime ir augusi un apvieno...

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?

Travelnews.lv redakcija ir novērojuši, ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni piedāvā...

Aicina piedalīties akcijā «Apceļo Latvijas muzejus»

Latvijas Muzeju biedrība šogad atzīmē 25 gadu jubileju. Šo gadu laikā Muzeju biedrības saime ir augusi, un šodien apvieno 107 valsts, pašvaldības, privātos un autonomos muzejus. Lai pievērstu uzmanību Latvijas Muzeju biedrības darbībai, kā

Par Via Hanseatica tūrisma objektiem raksta igauņu laikraksta «Postimees» speciālajā tematiskajā pielikumā

Vidzemē aprīļa sākumā viesojās igauņu laikraksta „Postimees” žurnālists Verni Leivaks, lai...

Viedoklis: Kā motivēt apmeklētāju atgriezties «otru reizi» izklaides vietā?

Ir teiciens, ka latvieši ir gana pragmatiski – vienreiz pabijuši kaut kur, tie uzskata, ka otru reizi vairs nav vērts atgriezties – labāk pamēģināt ko jaunu. To īpaši, noteikti jūt izklaides nozarē, piemēram muzejos vai atrakciju park

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.96848702sec.