ielu ēdiens.

Apskatām 321 - 360 no 403 vārdam 'ielu ēdiens'

Restorānu apmeklētāji ir kūtri uz roku mazgāšanu pirms ēdienreizēm

Regulāra roku mazgāšana un roku higiēnas ievērošana ir svarīga pirms maltītes ieturēšanas procedūra, kas būtu...

Mārtiņa Rītiņa pavadībā tapis Rīgas svētku oficiālais ēdiens

Restorāna ''Vincents'' šefpavārs Mārtiņš Rītiņš par godu Rīgas svētkiem ir radījis speciālu ēdienu, kas turpmāk...

Ceļojuma stāsts: Apceļojot Poliju un Čehiju

Es, Raimonds Rozenfelds, šim braucienam gatavojos no 2014. gada marta, kad sapratu, ka man vajag apmeklēt vairākas izstādes un vietas viena...

Zvejnieksvētku pasākumu KALENDĀRS Latvijai

Jūras svētki, jeb, kā tos arī dēvē - Zvejnieksvētki, tiek svinēti Latvijā ik gadu, jūlija otrajā sestdienā. Arī šogad Jūras svētki tiks svinēti...

Viesnīcas Wellton Old Riga Palace restorāns ir Vecrīgas apslēptais dārgums

Restorānu skaitu Vecrīgā uz roku pirkstiem nesaskaitīsi. Tie ir teju uz gandrīz katra stūra – dažādām gaumēm...

Aicina iepazīt Jelgavu «Smilšu skulptūru festivāla» laikā

Jelgavā 12. un 13.jūlijā norisināsies 8. Starptautiskais Smilšu skulptūru festivāls. Šajās dienās Jelgavas...

Itālijas viesnīcas īpašnieks krievu atpūtniekiem vēlas mācīt manieres

Kādas Itālijas viesnīcas īpašnieks ar televīzijas reklāmas klipa palīdzību nolēmis krievu atpūtniekus mudināt...

Lido: Latvijā vasaras sezonas produkti netiek pietiekami novērtēti

Kaut arī vasarā sezonas augļi, ogas un dārzeņi ir plaši pieejami ikvienam, LIDO veiktās aptaujas* dati liecina...

Šo ceturtdien jau otro sezonu atklās LIDO vasaras terasi Jomas ielā, Jūrmalā

Turpinot uzņēmuma attīstību un balstoties uz iepriekšējā gada rezultātiem, šo ceturtdien, 29. maijā, LIDO...

Iepazīsti Jelgavu pilsētas svētkos

Jelgavas pilsētas svētku laikā no 29.maija līdz 1.jūnijam Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijās ar autobusu vai velosipēdu, izbaudīt...

Gulbenes novada īpašā ēdienkarte – jau trešo gadu

Pašvaldības aģentūra "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" sadarbībā ar vairākiem Gulbenes novada ēdināšanas uzņēmumiem arī šajā...

Eco Catering un Dobeles dzirnavnieks piedāvā 5 īpašas receptes Lieldienu galdam

Lai arī tradicionāli Lieldienās ierastākā maltītes sastāvdaļa ir olas, noderīgi atcerēties - tie ir svētki...

Liepājas restorāna Piano šefpavārs atbalsta vietējos ražotājus

Liepājas vienīgās pieczvaigžņu viesnīcas Promenade Hotel restorāna Piano šefpavārs ir Edgars...

Rīgas atslēga šefpavāre cienā ar veselīga ēdiena recepti

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas gastranomijas laboratorijā tapusi garda un vitamīniem bagāta maltīte...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Travelnews.lv iesaka, kur svinēt Masļeņicu

Septiņas dienas pirms lielā gavēņa tiek svinēta Masļeņica. Svētku galvenais ēdiens ir pankūkas, kas simbolizē sauli...

Kā restorāna Upe īpašniece Taizemē baudīja bambusa kāpurus, skorpionu un citus neierastus ēdienus

Āzija ir vieta, kur ierastie dzīvesveida, savstarpējo attiecību un kulinārijas uzskati apgriežas...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā

Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...

Padomi ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot savu organismu, un pirmais...

8 kļūdas, ko ceļotājiem nevajadzētu pieļaut 2014. gadā

Jauns gads, jaunas emocijas, jauna pieredze un, protams, jauni ceļojumi. Taču ko darīt, lai brauciens uz kādu tālāku galamērķi...

Deviņi padomi slaidiem svētkiem

Ziemassvētki ir kulinārijas vilinājumu „kaloriju bumbu” laiks. Taču tas nenozīmē, ka slaidās līnijas apmātajiem ir pilnībā jāatsakās no našķiem...

Maltīte drosmīgajiem: 7 neparasti un, iespējams, šķebinoši pasaules ēdieni

Dzīve pavisam noteikti ir pārāk īsa, lai pieturētos pie vienveidīgas ēdienkartes. Taču vai jūs...

Deviņas lietas, kas ceļā jāņem līdzi gardēžiem

Ir skaidrs, ka garšas kārpiņu likšana lietā ir viens no lieliskākajiem veidiem, kā iepazīt līdz šim svešu kultūru. Ja uzskatāt...

Kādas uzvedības normas jāņem vērā, viesojoties Ķīnā

Kā zināms, Ķīna ir valsts ar senām tradīcijām un kultūru. Tā ik gadu piesaista miljoniem tūristu, uzņemot savā valstī kā...

Park Hotel Latgola: viesi ir sajūsmā par restorānu, Napoleona kūku salīdzina ar debesu gabaliņu

Augstākā vieta Daugavpilī, latgaliešu mūzikas vakari, gardi ēdieni (kādu desertu klienti salīdzina pat ar debesu...

Uzbekistānas Pārtikas tehnoloģijas studenti Biznesa augstskolā Turība gatavo tradicionālo plovu

Vakar, 2013. gada 11. septembrī, Biznesa augstskolas Turība teritorijā Uzbekistānas Pārtikas tehnoloģijas...

Daugavpils spīdveja 50.gadadienā notiks "Grand Prix" posms

2013. gada 17. augustā Daugavpilī par godu spīdveja 50.gada dienai notiks Pasaules čempionāts spīdvejā...

Jelgavā vasaras izskaņā paredzētas vairākas aktivitātes ar iespēju iegūt vērtīgas balvas

Jelgavas pilsētā un novadā vasaras noslēgums nebūt nenozīmē dažādu aktivitāšu apstāšanos, gluži pretēji...

Fortuna Travel un Lietuvas apceļotāja sniedz ieteikumus Palangas apmeklējumam

Vasarā ceļotājiem iemīļots galamērķis no Latvijai tuvākajām pilsētām ir tieši Palanga, kur slejas lepnas...

Intervija: restorāns Granāts nes prieku, omulību un viesmīlību

Restorāns Granāts atrodas pašā kūrortpilsētas Jūrmalas sākumā - tieši pretī Līvu Akvaparkam...

Ceļojuma stāsts: Brauciens uz kompānijas Airbus lidmašīnu ražošanas rūpnīcu Hamburgā

Es, Raimonds Rozenfelds, šim braucienam gatavojos no 2010. gada, kad tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv...

Tur un Te ceļojumu stāsts "Toskāna un daļa Itālijas Rivjēras"

Kaut kad ziemā, bezcerīgi lūkojoties milzu sniega kupenās un grimstot darbos līdz ausīm...

Fiziķis skaidro, kādēļ lidmašīnā pasniegtais ēdiens mēdz būt negaršīgs

Kāds amerikāņu fizikas profesors nācis klajā ar skaidrojumu, kādēļ lidojuma laikā...

Aicina iepazīt Jelgavu Smilšu skulptūru festivāla laikā

2013. gada 15. un 16.jūnijā Jelgavā norisinās ikgadējais Smilšu skulptūru festivāls. Jelgavas reģionālais tūrisma...

Intervija: Ivica no "Dziedošajām ģimenēm" par dzīvi Latvijā un īstu gulaša zupu

Horvāts Ivica Janderok zināms kā "Dziedošo ģimeņu" šova dalībnieks Baumaņu ģimenes sastāvā...

Nedēļas ceļojums: Latvia Travel D par Milānas šiku un spožumu

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina informēt lasītājus par dažādiem ceļojumu galamērķiem...

Vai zini, kas noteikti jāpagaršo Rūjienā?

Noteikti gandrīz katram Rūjiena saistās ar Rūjienas saldējumu... Bet ko vēl, esot Rūjienā, ir vērts nogaršot? Rūjienas TIC vadītāja sniedz atbildes...

Dodies garšu ceļojumā uz viesnīcas Wolmar restorānu "Agnese"

Kas tad ir noslēpumainā meitene vārdā Agnese, kādas pārmaiņas šogad piedzīvojusi viesnīca Wolmar...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.63838983sec.