jauna pārtika.

Apskatām 321 - 360 no 460 vārdam 'jauna pārtika'

Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis

Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens gardēdis varēs...

Ķīnas iedzīvotāji iepazīst Latvijas izcilākos produktus, kultūru un mākslu

4. septembrī, Ķīnas Tautas Republikas galvaspilsētā Pekinā, lielveikalā “SOGO”, ar Latvijā ražotām precēm, pavāru meistarklasēm, dažādiem kultūras un sporta pasākumiem, Latvijas...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

Aicina pieteikties Baltu vienības dienas amatnieku tirgum

Liepājas Kultūras pārvalde, pieminot 1236. gada 22.septembra vēsturiskos notikumus, baltu tautām – lietuviešiem un zemgaļiem Saules kaujā...

Rīgā norisināsies «Gastronomijas festivāls»

"Riga Food 2016" ietvaros norisinās Gastronomijas festivāls. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam...

Praktiski ieteikumi velotūristiem

Rūpējoties par velobrauciena drošu un veiksmīgu norisi, tehnoloģiju zīmols "Garmin" sadarbībā ar...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 05.08.2016 - 07.08.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Aicina pieteikties dalībai Mūsdienu amatniecības festivālā 2016

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina amatniekus un pārtikas produktu tirgotājus līdz 11.jūlijam pieteikties dalībai Mūsdienu amatniecības festivālā, kas šogad jau sesto reizi notiks ...

Latvijā radītās mobilās lietotnes Qfer lietotāju skaits turpina augt

Latvijā radītā mobilā lietotne Qfer ir piesaistījusi 100000 lietotājus un turpina augt. Katru mēnesi vismaz 60000 cilvēki izmanto Qfer, lai gardi un izdevīgi paēstu...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

Lasvegasas kafijas meistari rada kafiju varavīksnes krāsās

Barista Meisons Salisberijs (Mason Salisbury), kas darbojas kafejnīcā "Sambalatte", smagi strādā pie...

Kā izveidot iekrājumus no nekā?

Kad ir runa par iekrājumu veidošanu, ikviens iesaka darīt tādas praktiskas lietas kā, piemēram, ik mēnesi 10% no ienākumiem...

Jauns likums Toskānā nodrošina, ka uzņēmējiem jāizmanto 70 % vietējos ražojumus

Jauna politika Florencē, Itālijā, mudina vietējos uzņēmumus, lai tie izmanto vietējo...

Zemnieku un amatnieku tirdziņi iepriecina arī ziemā

Iecienītie Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirdziņi, kas, neatkarīgi no laikapstākļiem, norisinās...

5 iemesli, kādēļ kaut reizi dzīvē jādodas ceļā kā mugursomceļotājam

Visbiežāk mēs nožēlojam iespējas, kuras neesam izmantojuši. Lai dzīvē mestu jaunus izaicinājumus, izkāp...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 23.10.2015 - 25.10.2015

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...  

Ar austerēm, šampanieti un iecienītiem dīdžejiem restorāns «Grande Brasserie Riga» atklāj ballīšu sezonu!

Vēl nesen ar skaļu un izsmalcinātu burziņu, plašu...

Uzkodu mode Ņujorkā

Gandrīz katru mēnesi Ņujorkā modē ir kāda jauna uzkoda – no virtuļa un kruasāna apvienojuma līdz neparastiem saldējuma izmantošanas veidiem, kā...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 02.10.2015 - 04.10.2015

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...  

Novērtē Zemgales piedāvājumu starptautiskajā izstādē «Rīga Food 2015»

Ķīpsalas izstāžu kompleksā organizētajā gadskārtējā starptautiskajā izstādē "Rīga Food 2015", kas ir...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Ķīpsalā jau 20. reizi notiks Baltijas lielākā pārtikas nozares izstāde – «Riga Food 2015»

Ķīpsalā jau 20. reizi notiks Baltijas lielākā pārtikas nozares izstāde – "Riga Food 2015", kas šogad...

Sāksies Gastronomijas festivāls

Sāksies Gastronomijas festivāls, kas jau ceturto gadu atklās starptautisko pārtikas izstādi "Riga Food" un priecēs gardēžus visā Latvijā! Vairāk nekā...

Latvijas labākie bārmeņi un baristas sacentīsies Ķīpsalā

Jau septembra sākumā Ķīpsalā varēs vērot aizraujošus bārmeņu un baristu šovus, jo pārtikas izstādē "Riga Food 2015" norisināsies...

EC Durbe: Kādas varētu būt nākotnes profesijas?

Gandrīz katram cilvēkam interesē, kas notiks nākotnē. Daži cilvēki pat apmeklē zīlnieces, lai uzzinātu, kādi notikumi viņus sagaida un ar ko viņi nodarbosies turpmāk...

Pārtikas un veterinārā dienesta ieteikumi Aglonas svētku apmeklētājiem

Lai gan šogad papildus drošības pasākumi Āfrikas cūku mēra dēļ Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs...

Vienkāršākie un iemīļotākie ceļojumu suvenīri - TOP 10

Lielākajai daļai cilvēku patīk ceļot. Ceļošana ļauj cilvēkiem atklāt jaunas lietas un viteas, paskatīties uz pasauli citām acīm un piedzīvot...

Kungu ielas radošajā kvartālā tiks svinēta Zirņu balle

Sestdien, 2015. gada 25.jūlijā, Liepājā, no plkst. 10:00 Kungu ielas radošajā kvartālā tiks svinēta Zirņu balle. Tā sola gan senlatviešu...

Izsludināta pieteikšanās dalībai Mūsdienu amatniecības festivālā 2015

Brīvdabas muzeja Mūsdienu amatniecības festivāls ir salīdzinoši jauna tradīcija, kas aktualizē Latvijas amatnieku...

Saldū norisināsies Saldumu svētki

Pēc trīs gadu pārtraukuma Saldū atkal līs medus, smaržos konfektes un atvēsinās saldējums, jo Kalnsētas parkā notiks Saldumu svētki. Pieteikušies...

Uztura speciāliste iesaka: iemācies paātrināt vielmaiņu labākai pašsajūtai un izskatam

Katru reizi, kad mēs ēdam vai dzeram, darbojas mūsu metaboliskā sistēma jeb vielmaiņa, kas pārvērš uzņemtās...

Saldus novads aicina ceļotājus piedalīties akcijā "Nesēdi mājās – piedzīvo vasaru"

"Nesēdi mājās – piedzīvo vasaru" – ar šādu aicinājumu Saldus TIKS centrs jaunajā tūrisma sezonā...

Liepājas muzejs aicina uz sarunu par dzintara rotām

19.martā plkst. 17 Liepājas muzeja ekspozīcijas ''Liepāja okupāciju režīmos'' K.Ukstiņa ielā 7/9 izstāžu zālē...

Viesnīcas Avalon Hotel restorānā darbu sācis šefpavārs Egils Grīnfelds

Pavasaris nāk ar pārmaiņām arī viesnīcā ''Avalon Hotel'' (www.hotelavalon.eu) – tagad...

Mercure Riga Centre Hotel telpās notiks LVRA darbseminārs

26. Februārī, viesnīcas „Mercure Riga Centre Hotel” telpās notiks Latvijas Viesnīcu un restorānu...

Parma: garša, aromāts un kultūra

Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...

Piešķirtas Latvijas Alus gada balvas 2014

Godinot izcilākos alus darītājus un nozares nozīmīgākos sasniegumus, šodien Mežotnes pilī svinīgā ceremonijā, klātesot aldariem...

Rīgā būs apskatāma no īstas šokolādes pagatavota dabīga izmēra istaba

13. februārī, plkst. 12:00, Interjera un delikatešu centrā mc2 Krasta ielā tiks atklāts unikāls mākslas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.84927583sec.