321.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes
(15/06/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru
un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski
izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst
322.
Lauku ceļotājs noslēdz projektu «Gardā siera ceļš»
(13/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Jāņiem, Latvijas lauku tūrisma asociācija „Lauku ceļotājs” noslēdz projektu „Gardā siera ceļš”, kuram...
323.
10. jūnijā aicina atklāt garšvielu pasaules noslēpumus "Garšaugu ballē" Liepājā
(10/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Liepājas Latviešu biedrības nams sadarbībā ar biedrību "ETNO Liepāja"
aicina ikvienu 10. jūnijā no plkst. 10:00 Kungu ielas radošajā kvartālā
(Liepājā, Kungu ielā 24), atklāt jaunas krāsas...
324.
14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā
(09/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas
posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem
pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi
būs pārbaudījumi dalībniek
325.
«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu
(08/06/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko
daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās
izdevies ievērojami samazināt sāls...
326.
Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»
(31/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu
327.
Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa
(02/05/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...
328.
12 interesanti jaunumi pasaules apceļotājiem 2017.gadā
(27/04/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja pasaules apceļošana ir jūsu sirdslieta, un arī 2017.gadā jūs esat apņēmies turpināt iepazīt jaunus galamērķus
329.
Notiks Cēsu viesmīlības darba konference
(19/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un...
330.
Notiks Siguldas novada Veselības un sporta nedēļa
(18/04/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 24. līdz 30.aprīlim Siguldas novada pašvaldība organizē Veselības un
sporta nedēļu, kuras laikā novada iedzīvotāji var piedalīties dažādās
sportiskās aktivitātēs, lekcijās...
331.
Slavenās gruzīnu virtuves noslēpumi
(31/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi mums sola gluži neticami siltu un jauku laiku – īstais laiks atklāt āra grilēšanas sezonu.
332.
LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju
(30/03/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...
333.
Coffee Inn svin 10 gadu jubileju un ievieš jaunu zīmolu Baltijā
(29/03/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Coffee Inn kafejnīcu ķēde, kuras kafejnīcas ir viena no rīdzinieku iemīļotākajām vietām mierīgai atpūtai dienas gaitās un...
334.
Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija «Steak Supply»
(27/03/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija “Steak Supply”, kas sniegs jauna veida steiku baudīšanas pieredzi rīdziniekiem...
335.
Ceļvedis, kā pagatavot restorāna cienīgu steiku mājas apstākļos
(27/03/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Steika gatavošana ir īpašs process, kurā nepieciešamas nelielas zināšanas, lai to pagatavotu perfektu. Specializētais...
336.
«Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros dodies apceļot Valmieru
(28/02/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gadā Eiropas gastronomijas reģiona titulu nesīs Rīgas – Gaujas
reģions, tostarp arī Valmiera. Rīgas – Gaujas reģiona partneri ir
izstrādājuši ceļvedi un...
337.
Pārnakšņojiet starp koku galotnēm ar šo vienreizējo iespēju
(23/02/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Moderni koka namiņi ir kā rotaļīga alternatīva standarta viesnīcām,
viesu namiem vai hosteļiem. Piedāvājam jums uzzināt par vel vienu
interesantu...
338.
Romantikas pilnas vietas otrajam medus mēnesim
(25/01/2017 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Otrais medus mēnesis ir ideāls veids, kā uzkurināt romantiku jūsu attiecībās. Vai svinat lielu jubileju, paaugstinājumu darbā vai jūsu bērna došanos uz koledžu: tie visi ir lieliski iemesli, lai stiprinātu savstarpējās attiecības. Ja meklējat brīv
339.
Viss ir galvā: kā izpildīt apņemšanos Jaunajā gadā sportot?
(30/12/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīga, Latvija — 2016. gada 29. decembris — Iespējams, gada pirmajās
dienās sporta zālē tiks izliets vairāk sviedru nekā visa mēneša laikā.
Diemžēl starp...
340.
PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu
(28/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un
tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...
341.
Kā gudrā māja var palīdzēt sagatavoties Ziemassvētkiem?
(23/12/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētki tepat aiz stūra – gaisā virmo mandarīnu un tikko ceptu
piparkūku smarža, tiek pušķota eglīte un saiņotas dāvanas, taču
Ziemassvētki ir arī laiks...
342.
World Class – ir sperts nevis viens, bet trīs soļi pretī izkoptai bāru kultūrai
(20/12/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
2017./2018. gads būs zīmīgs arī ar to, ka Latvija pirmo reizi
piedalīsies pasaules lielākajās bārmeņu sacensībās Diageo World Class.
Latvijas bārmeņiem būs...
343.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
344.
Jau tradicionāli iecienītās mandeles vai no Eiropas aizgūtie kastaņi - kam dosiet priekšroku?
(16/12/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Jebkurš Ziemassvētku tirdziņš, lai kur arī tas atrastos, nav iedomājams
bez divām lietām - dažādiem amatnieku meistardarbiem, ko dāvināt saviem...
345.
Rīgas Melnā Balzama kausu šogad iegūst bārmenis no Ukrainas.
(28/11/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas Melnā Balzama kausu un 3000 eiro prēmiju starptautiskajā bārmeņu
konkursā “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016” šogad ieguva...
346.
LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru
(24/11/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu,
gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb,
kā pats saka...
347.
KONKURSS: Kokteiļu ballīte gaida Tevi, lai Tu atbildētu uz vienu jautājumu!
(14/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas vārdu pasaulē nes mūsu dziedātāji un sportisti; jaunieši, kas uzvar olimpiādēs un arī Latvijā
348.
Rīgas Centrāltirgus aicina uz 86.dzimšanas dienas svinībām
(08/11/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
2016.gada 9. un 10.novembrī no plkst. 11.00 līdz 13.00 sakņu paviljonā
notiks Rīgas Centrāltirgus 86. dzimšanas dienas svinības, kuru laikā gan
tirgotājiem...
349.
«Rīgas Melnā Balzama» kokteilis atnes uzvaru Pasaules bārmeņu čempionātā
(31/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmo reizi pasaules prestižākajā bārmeņu čempionātā “IBA World Cocktail
Championship 2016” ar “Rīgas Melnā Balzama” kokteili “Ura-nage” ...
350.
Pasaules labākie bārmeņi sacentīsies par «Rīgas Melnā Balzama» kausu
(25/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
24.novembrī Rīgā notiks ikgadējais, starptautiskā bārmeņu konkursa “Riga
Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016” fināls. Tas pulcēs...
351.
Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā
(24/10/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli,
apmeklētu atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs
pilsētas daļu? Ekskursiju...
352.
Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā
pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras
velšu patēriņš...
353.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 14.10.2016 - 16.10.2016
(15/10/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
354.
Svinam Kafijas dienu universālveikalā ELKOR PLAZA!
(15/10/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Esam padomājuši kā iepriecināt īstos kafijas cienītājus, 15. oktobrī universālveikals ELKOR PLAZA sadarbībā ar Universita del Caffe organizē ...
355.
Tūrisma nozarei Zemgalē – tendence attīstīties
(12/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Zemgales tūrisma speciālisti, pārsvarā informācijas centru un punktu
vadītāji, no Aizkraukles, Auces, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils...
356.
Būs aplūkojama ziedu terapijai veltīta izstāde
(08/10/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
No 8. oktobra līdz 10. decembrim Austrumlatvijas radošo pakalpojumu
centrā “Zeimuļs” būs aplūkojama pirmā pasaulslavenā ārsta Edvarda Baha
dzīves veikumam veltītā izstāde „Izzini sevi. Jūties labi. Esi vesels”...
357.
1.oktobris ir Starptautiskā kafijas diena
(30/09/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrs mēs esam citāds. Tomēr ir mūs visus vienojošs elements. Vai tas ir
espresso, filtra kafija, grieķu kafiju vai kapučino - kafija ir...
358.
Kā iemānīt pienu savā ēdienkartē?
(21/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no
kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par
savu figūru...
359.
Izgaršo Kurzemi Durbes novada svētkos
(03/09/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Liepājas Latviešu biedrības nams aicina turpināt ceļojumu pa Kurzemes novadiem un piedāvā ielūkoties...
360.
Radīts Baltijas jūras kulinārais ceļš
(30/08/2016 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša
Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un...