pagatavošana.

Apskatām 321 - 360 no 660 vārdam 'pagatavošana'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Lauku ceļotājs noslēdz projektu «Gardā siera ceļš»

Tuvojoties Jāņiem, Latvijas lauku tūrisma asociācija „Lauku ceļotājs” noslēdz projektu „Gardā siera ceļš”, kuram...

10. jūnijā aicina atklāt garšvielu pasaules noslēpumus "Garšaugu ballē" Liepājā

Liepājas Latviešu biedrības nams sadarbībā ar biedrību "ETNO Liepāja" aicina ikvienu 10. jūnijā no plkst. 10:00 Kungu ielas radošajā kvartālā (Liepājā, Kungu ielā 24), atklāt jaunas krāsas...

14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā

Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi būs pārbaudījumi dalībniek

«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu

Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās izdevies ievērojami samazināt sāls...

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

12 interesanti jaunumi pasaules apceļotājiem 2017.gadā

Ja pasaules apceļošana ir jūsu sirdslieta, un arī 2017.gadā jūs esat apņēmies turpināt iepazīt jaunus galamērķus

Notiks Cēsu viesmīlības darba konference

24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un...

Notiks Siguldas novada Veselības un sporta nedēļa

No 24. līdz 30.aprīlim Siguldas novada pašvaldība organizē Veselības un sporta nedēļu, kuras laikā novada iedzīvotāji var piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, lekcijās...

Slavenās gruzīnu virtuves noslēpumi

Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi mums sola gluži neticami siltu un jauku laiku – īstais laiks atklāt āra grilēšanas sezonu.

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Coffee Inn svin 10 gadu jubileju un ievieš jaunu zīmolu Baltijā

Coffee Inn kafejnīcu ķēde, kuras kafejnīcas ir viena no rīdzinieku iemīļotākajām vietām mierīgai atpūtai dienas gaitās un...

Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija «Steak Supply»

Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija “Steak Supply”, kas sniegs jauna veida steiku baudīšanas pieredzi rīdziniekiem...

Ceļvedis, kā pagatavot restorāna cienīgu steiku mājas apstākļos

Steika gatavošana ir īpašs process, kurā nepieciešamas nelielas zināšanas, lai to pagatavotu  perfektu. Specializētais...

«Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros dodies apceļot Valmieru

2017.gadā Eiropas gastronomijas reģiona titulu nesīs Rīgas – Gaujas reģions, tostarp arī Valmiera. Rīgas – Gaujas reģiona partneri ir izstrādājuši ceļvedi un...

Pārnakšņojiet starp koku galotnēm ar šo vienreizējo iespēju

Moderni koka namiņi ir kā rotaļīga alternatīva standarta viesnīcām, viesu namiem vai hosteļiem. Piedāvājam jums uzzināt par vel vienu interesantu...

Romantikas pilnas vietas otrajam medus mēnesim

Otrais medus mēnesis ir ideāls veids, kā uzkurināt romantiku jūsu attiecībās. Vai svinat lielu jubileju, paaugstinājumu darbā vai jūsu bērna došanos uz koledžu: tie visi ir lieliski iemesli, lai stiprinātu savstarpējās attiecības. Ja meklējat brīv

Viss ir galvā: kā izpildīt apņemšanos Jaunajā gadā sportot?

Rīga, Latvija — 2016. gada 29. decembris  — Iespējams, gada pirmajās dienās sporta zālē tiks izliets vairāk sviedru nekā visa mēneša laikā. Diemžēl starp...

PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu

Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...

Kā gudrā māja var palīdzēt sagatavoties Ziemassvētkiem?

Ziemassvētki tepat aiz stūra – gaisā virmo mandarīnu un tikko ceptu piparkūku smarža, tiek pušķota eglīte un saiņotas dāvanas, taču Ziemassvētki ir arī laiks...

World Class – ir sperts nevis viens, bet trīs soļi pretī izkoptai bāru kultūrai

2017./2018. gads būs zīmīgs arī ar to, ka Latvija pirmo reizi piedalīsies pasaules lielākajās bārmeņu sacensībās Diageo World Class. Latvijas bārmeņiem būs...

Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)

Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero atvēra...

Jau tradicionāli iecienītās mandeles vai no Eiropas aizgūtie kastaņi - kam dosiet priekšroku?

Jebkurš Ziemassvētku tirdziņš, lai kur arī tas atrastos, nav iedomājams bez divām lietām - dažādiem amatnieku meistardarbiem, ko dāvināt saviem...

Rīgas Melnā Balzama kausu šogad iegūst bārmenis no Ukrainas.

Rīgas Melnā Balzama kausu un 3000 eiro prēmiju starptautiskajā bārmeņu konkursā “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016” šogad ieguva...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

KONKURSS: Kokteiļu ballīte gaida Tevi, lai Tu atbildētu uz vienu jautājumu!

Latvijas vārdu pasaulē nes mūsu dziedātāji un sportisti; jaunieši, kas uzvar olimpiādēs un arī Latvijā

Rīgas Centrāltirgus aicina uz 86.dzimšanas dienas svinībām

2016.gada 9. un 10.novembrī no plkst. 11.00 līdz 13.00 sakņu paviljonā notiks Rīgas Centrāltirgus 86. dzimšanas dienas svinības, kuru laikā gan tirgotājiem...

«Rīgas Melnā Balzama» kokteilis atnes uzvaru Pasaules bārmeņu čempionātā

Pirmo reizi pasaules prestižākajā bārmeņu čempionātā “IBA World Cocktail Championship 2016” ar “Rīgas Melnā Balzama” kokteili “Ura-nage” ...

Pasaules labākie bārmeņi sacentīsies par «Rīgas Melnā Balzama» kausu

24.novembrī Rīgā notiks ikgadējais, starptautiskā bārmeņu konkursa “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016” fināls. Tas pulcēs...

Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā

Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli, apmeklētu  atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs pilsētas daļu? Ekskursiju...

Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā

Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras velšu patēriņš...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 14.10.2016 - 16.10.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Svinam Kafijas dienu universālveikalā ELKOR PLAZA!

Esam padomājuši kā iepriecināt īstos kafijas cienītājus, 15. oktobrī universālveikals ELKOR PLAZA sadarbībā ar Universita del Caffe organizē ...

Tūrisma nozarei Zemgalē – tendence attīstīties

Zemgales tūrisma speciālisti, pārsvarā informācijas centru un punktu vadītāji, no Aizkraukles, Auces, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils...

Būs aplūkojama ziedu terapijai veltīta izstāde

No 8. oktobra līdz 10. decembrim Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” būs aplūkojama pirmā pasaulslavenā ārsta Edvarda Baha dzīves veikumam veltītā izstāde „Izzini sevi. Jūties labi. Esi vesels”...

1.oktobris ir Starptautiskā kafijas diena

Katrs mēs esam citāds. Tomēr ir mūs visus vienojošs elements. Vai tas ir espresso, filtra kafija, grieķu kafiju vai kapučino - kafija ir...

Kā iemānīt pienu savā ēdienkartē?

Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par savu figūru...

Izgaršo Kurzemi Durbes novada svētkos

Liepājas Latviešu biedrības nams aicina turpināt ceļojumu pa Kurzemes novadiem un piedāvā ielūkoties...

Radīts Baltijas jūras kulinārais ceļš

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.13345385sec.