pavāri.

Apskatām 321 - 360 no 889 vārdam 'pavāri'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notika starptautiskais konkurss «Learn, Know, Do, Can, Show»

Jaunie profesionāļi un savu amatu meistari noskaidroti VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” rīkotajā...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Nosauks «Latvijas labāko restorānu TOP 30»

Ceremonijas laikā tiks paziņots gan labākais Latvijas restorāns, gan arī uzvarētāji vairākās...

Roberto Meloni izstādes «Māja I» stendā kopā ar lieliskiem pavāriem gatavo maltīti - Foto

20 bildes. Izstādes «Māja I» ietvaros interjera un dizaina kvartāls Decco Centrs  izveidoja reālu dzīvokli, kuru ar ēdiena gatavošanu atdzīvināja Roberto Meloni, Signe Meirāne un Renārs Purmalis...

Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera

Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Ceļotāji Pērnavas iepazīšanu varēs apvienot ar pavasara restorānu nedēļu

Šefpavāri visus pārtikas mīļotājus aicina uz Pērnavu, lai ļoti laba līmeņa restorānos baudītu lieliskus ēdienus...

Ilze Kikste-Vaivara: Sievietes un vīrieši biznesā ir vienlīdzīgi

Mūsdienās, kad vīriešu un sieviešu loma biznesā ir raksturojama kā vienlīdzīga, sieviete...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Daugavpils restorāni un kafejnīcas piedāvā īpašo Daugavpils ēdienkarti

Daugavpilij ir sava īpaša ēdienkarte, kuru var nogaršot tikai Daugavpilī. Daugavpils pilsētas...

Ceļojuma stāsts - Kujabeno dabas rezervāts Ekvadorā

Kujabeno dabas rezervātu Ekvadorā ik gadu apmeklē aptuveni 12 tūkstoši tūristu, un tā kā...

Oficiāli tiks atklāts Latvijā pirmais gastrotirgus

Centrālais Gastro Tirgus koncepts paredz, ka visi ēdieni tiek gatavoti uz vietas apmeklētāju acu priekšā un...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Vjetnamas galvaspilsētā Hanojā

Hanojā var novērot gan Austrumu, gan Rietumu kultūrām raksturīgās iezīmes, kā arī...

Ventspilī nosaka labākos ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus Ventspilī

Šogad konkurss pārsteidza ar jaunām nominācijām un apbalvošanas ceremonijas īpašo viduslaiku...

Zināmi balvas «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2018» nominanti

Kopš 2003. gada balva «Gada cilvēks tūrismā» tiks pasniegta jau 16. reizi un tā ir ieguvusi...

Francijā noskaidro pasaulē labākos pavārus (video)

Francijas pilsētā Lionā 2019. gada 30. janvārī kopā pulcējās 24 jauni pavāri no visiem...

Viedokļi: Kāds Latvijas tūrismā ir bijis 2018. gads? (papildināts - 10 viedokļi)

Tuvojoties gada izskaņai, allaž gribas pārdomāt aizvadītos notikumus, izvērtēt padarītos darbus un...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Ziema jaunā gada sākumā mūs lutina ar sniega pūderi un liek sarosīties karam tās mīļotajam. Nosalušie...

Vecrīgā notiks «Riga Street food» festivāls (video)

Vecrīgā trešo gadu notiks Live Rīga organizētais ielu ēdiena festivāls jeb "Riga Street food festival". Četrpadsmit...

Padomi aktīviem ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot...

Vairāki Latvijas labākie šefpavāri aicina uz pop-up restorānu mežā!

Līdz šim nebijis pasākums gaidāms Madonā - ziemas pop-up restorāns "TAS NAV TAS...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Ziemassvētku un Jaunā gada pasākumu ceļvedis «Radisson Blu» viesnīcās un restorānos

Gada skaistākie svētki straujiem soļiem tuvojas un Radisson Blu viesnīcas un restorāni...

Divi augstu vērtēti restorānu šefpavāri piedāvā noderīgas idejas Vidzemes novada pārtikas ražotājiem

28. novembrī, īpašā Vidzemes plānošanas reģiona rīkotā tīklošanās un jaunu kontaktu veidošanas pasākumā Dikļu pils klētī satikās...

«Riga Street Food» atzīts par trešo labāko publisko pasākumu pasaulē

Portugāles pilsētā Koimbrā notikušajā Starptautiskā pasākumu un klātienes komunikācijas festivāla "Best Event...

Kā izcilu galamērķi SPA un ēdiena baudītājiem rudens sezonā sevi piesaka Pērnava

Patīkama atvaļinājuma pavadīšanai ne vienmēr ir jārezervē veselas nedēļas un jādodas garos ceļojumos ar...

Ieteikumi, kā var pagatavot vakariņas divas reizes ātrāk

Vienkāršas vai svētku vakariņas radiem un draugiem – prieks viesiem, bet izaicinājums tiem, kas uzņem...

Gardēžus aicina seši Cēsu pilsētas restorāni

Restorānos viesi varēs baudīt trīs kārtu maltīti. Īpašā piedāvājuma cenas visos restorānos būs vienādas...

Festivāls «Riga Street Food» iekļuvis pasaules gada labāko publisko pasākumu pieciniekā

13. janvārī Vecrīgā notikušais ielu ēdienu festivāls "Riga Street Food" iekļuvis 2018. gada labāko publisko pasākumu piecniekā un...

Bauskā norisināsies «Patriotisko kafejnīcu nedēļa»

Bauskas Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar sešiem Bauskas un apkārtnes ēdināšanas uzņēmumiem un sešiem tūrisma...

Interesanti noslēpumi par restorānu un kafejnīcu dzīvi

Katram restorānam un kafejnīcai ir savas ieražas un metodes, kā pagatavot maltīti un apkalpot savus...

Putras dienā šefpavāri gatavo izcilas Simtgadei veltītās putras - Foto

30 bildes. Lai stiprinātu esošās un radītu jaunas putras ēšanas tradīcijas, Starptautiskajā Putras dienā Rīgas centrā vēra vaļā Simtgades putras vēstniecību...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Kur var atrast gardākās picas?

Dobeles sulīgākie svētki – "Ābolu svētki"

Šogad Dobeles ābolu svētki norisināsies 6. oktobrī no plkst. 10.00 līdz plkst. 14.00 Dārzkopības institūta Pētera Upīša ceriņu dārzā...

Jau nākamnedēļ garšas kārpiņas kutinās Rīgas Restorānu nedēļa

No 2018. gada 8. līdz 14. oktobrim Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau četrpadsmitā Restorānu nedēļa, kurā...

Dobele lielā godā cels ābolus

Dobeli pamatoti dēvē par ābolu galvaspilsētu. Dobeles novads ir viens no Zemgales attīstītākajiem lauksaimniecības...

Šoruden varēs pieredzēt vēl nebijušu izklaidi – sliktākās vakariņas Rīgā

20. septembrī Rīgā, kultūras telpā “Autentika”, ar provokatīvu pirmizrādi sevi pieteicis Latvijā jauns izklaides piedāvājums...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.56123185sec.