pavāri.

Apskatām 321 - 360 no 863 vārdam 'pavāri'

Interesanti noslēpumi par restorānu un kafejnīcu dzīvi

Katram restorānam un kafejnīcai ir savas ieražas un metodes, kā pagatavot maltīti un apkalpot savus...

Putras dienā šefpavāri gatavo izcilas Simtgadei veltītās putras - Foto

30 bildes. Lai stiprinātu esošās un radītu jaunas putras ēšanas tradīcijas, Starptautiskajā Putras dienā Rīgas centrā vēra vaļā Simtgades putras vēstniecību...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Kur var atrast gardākās picas?

Dobeles sulīgākie svētki – "Ābolu svētki"

Šogad Dobeles ābolu svētki norisināsies 6. oktobrī no plkst. 10.00 līdz plkst. 14.00 Dārzkopības institūta Pētera Upīša ceriņu dārzā...

Jau nākamnedēļ garšas kārpiņas kutinās Rīgas Restorānu nedēļa

No 2018. gada 8. līdz 14. oktobrim Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau četrpadsmitā Restorānu nedēļa, kurā...

Dobele lielā godā cels ābolus

Dobeli pamatoti dēvē par ābolu galvaspilsētu. Dobeles novads ir viens no Zemgales attīstītākajiem lauksaimniecības...

Šoruden varēs pieredzēt vēl nebijušu izklaidi – sliktākās vakariņas Rīgā

20. septembrī Rīgā, kultūras telpā “Autentika”, ar provokatīvu pirmizrādi sevi pieteicis Latvijā jauns izklaides piedāvājums...

Liepājā un tās apkārtnes novados norisināsies jau otrā restorānu nedēļa

Nedēļas garumā liepājniekus un pilsētas viesus uzņems 21 restorāns un kafejnīcas, kas būs sarūpējuši īpašas maltītes un...

Oktobrī Rīgā notiks Rudens Rīgas Restorānu nedēļa

No 8. līdz 14. oktobrim Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau četrpadsmitā...

“Riga Food 2018” – no tējas ceremonijām līdz bārmeņu šoviem

Trešdien, 5. septembrī, sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2018”, kura apmeklētājiem...

Eksperte: Pasākumu organizēšanas aizkulisēs ir smags darbs, nevis nebeidzama bohēma

Latvijā organizētie pasākumi ir ļoti labā līmenī. Pasākumu producēšanas nozare aug un attīstītās...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

Nedēļas nogalē tiks svinēti Ogres pilsētas svētki - Ogre Elpo 2018

Šogad Ogres pilsētas svētkus svinēsim 24. un 25. augustā pašā pilsētas centrā, priecājoties par...

Eksperts: “Rudzu maize baro zarnu traktu no abām pusēm!”

Lai atzīmētu Latvijas Maiznieku biedrības 25. jubileju, jau 7. septembrī izstādē “Riga Food 2018” Ķīpsalā...

Par godu Rīgas svētkiem tiks atvērts Rīgas svētku restorāns

Sestdien, 18. augustā, no plkst. 12:00 līdz 20:00  Rīgas svētku laikā Live Rīga sadarbībā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Iepazīsti Ņūkiju - paradīzes pludmali Anglijā

Salīdzinoši vēsā un lietainā klimata dēļ, Anglija ne pārāk asociējas ar saulainu atpūtu pludmalē...

25. augustā Burtniekos svinēs Burtnieka ezera svētkus

Sestdien, 25. augustā, Burtniekos, pie Burtnieku centra laivu kanāla, norisināsies Burtnieka ezera svētki...

Jau septembrī Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde «Riga Food 2018»

No 5. līdz 8. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais...

Norisināsies vakariņas pilnmēnesī ar šefpavāru Raimondu Zommeru

27.jūlija naktī Kāla ezerā notiks unikāls pasākums “Pilnmēness uz ezera”. Tā ir iespēja ļauties garšu...

Māls un ēdiens Vaidavas ezera krastā – Mālēdiena festivāls 2018

Jau otro gadu jūlija izskaņā aicinām uz vasarīgu kopā būšanu gleznainajā Vaidavas ezera krastā...

Kulinārā tūrisma ceļa uzņēmēji piedāvās baudīt Livonijas garšu Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā

Laikā, kad daba pamazām tuvojas savam pilnbriedam, 14. jūlijā, sestdienā, Zaubē norisināsies...

Atmodini baudas Dikļu pils Sajūtu festivālā

14. jūlijā Dikļu pils ielūdz uz skaisto pils parku izbaudīt tradicionālo mūzikas un gastronomijas piedzīvojumu – Dikļu pils Sajūtu festivālu...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina - košs un aizraujošs

14. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau trešo reizi aicina ikvienu izbaudīt KOŠO DABAS GARŠU...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 06.07.2018 - 07.07.2018

Šodien tiks atvērts Dziesmusvētku restorāns

Šodien plkst. 13:00 pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja tiks atvērts “Live Rīga...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus? (papildināts, 6 viedokļi)

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus?

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Jūrmalā aizvadīts «Resto-rātors» organizētais Gourmet Fair festivāls

Sestdien, 16. jūnijā, Jūrmalā, Bulduros, aizvadīts restorānu grupas Resto-Rātors organizētais vasaras sezonas atklāšanas...

Dziesmusvētku laikā tiks atvērts Dziesmusvētku restorāns

XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku laikā no 6. līdz 8.jūlijam laukumā pie Latvijas Nacionālā mākslas...

Ar vērienīgām svinībām oficiāli atklāta pirmā pieczvaigžņu dizaina viesnīca Rīgā «Grand Poet Hotel»

31. maijā, ar grandiozu pasākumu īpaši svinīgā un muzikālā gaisotnē oficiāli tika atklāta pirmā pieczvaigžņu dizaina viesnīca Rīgā “Grand Poet Hotel”....

1.jūnijā tiks atklāts «Slow Food Riga» tirdziņš Sporta 2 kvartālā

Jūnija sākumā šefpavāri Mārtiņš Rītiņš un Dāvis Kancāns sadarbībā ar Sporta 2 kvartālu īstenos sen lolotu sapni par īstu Slow Food Riga...

Dikļu pils restorāna šefpavārs gatavos Kāla ezera vidū

Vasaras pop-up restorāna VAKARS UZ EZERA saimi papildina Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš, kurš uz gardēžu plosta...

Daugavpilī aicina uz III Restorānu dekādi no 10. maija līdz 20.maijam

Balles un pikniki, vēsture un mūsdienas. Imperators Pēteris I, mūsu novadnieces Martas Skavronskas vīrs, kā zināms, bija plašu izlaides pasākumu cienītājs, tajā skaitā arī balles...

Iepazīsti trīs pavasarīgas desertu receptes

Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes par īpaši izdevīgām cenām...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

Pārrobežu kulinārā ceļa «Livonijas garša» pavāri senās receptēs atrod jaunas idejas mūsdienu virtuvei

21. martā, īpašā vietā - "Pavāru radošajā mājā”, Pārgaujas novadā satikās piecpadsmit pavāri no Vidzemes novadu restorāniem un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.72853088sec.