recepte .

Apskatām 321 - 360 no 897 vārdam 'recepte '

Latviešu ģimene pašu gatavotā mājā uz riteņiem dodas ekspedīcijā uz Āfriku

Daudzi teiks, ka  viņi ir traki, jo uz diviem mēnešiem burtiski atmet visam ar roku un dodas izaicinošā...

Rīgā notiks konkurss «Jaunais Maiznieks 2019»

Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija sadarbībā ar Latvijas Maiznieku biedrību un Rīgas Tūrisma...

Uzzini, ko ir vērts kaut reizi nobaudīt ceļojuma laikā

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Šis saraksts ar 10 restorāniem, kuros iespējams baudīt klasisku igauņu virtuvi, noderēs, ja vēlies nogaršot...

3 pikantas pastas receptes, kas lieliski piestāvēs vēsajiem rudens vakariem

Oktobris pazīstams arī kā Pasaules pastas mēnesis, un kā gan citādi to atzīmēt, ja ne izbaudīt...

Rīgā norisināsies bezalkoholisko kokteiļu konkurss «Monin Junior Cup 2019»

Konkurss norisināsies "classic" kategorijā, un tajā aicināti piedalīties Latvijas profesionālās izglītības iestāžu...

Simjūda tirgū Valmierā varēs baudīt «Livonijas garšu»

Tirgotāju galdi būs pilni arī ar viduslaiku Livonijā nopērkamiem labumiem: kūpinājumiem un žāvējumiem...

Restorāns «Easy Beer» un «Great Taste Club» piedāvā jaunas receptes (video)

Easy Beer komanda ar prieku ziņo, ka restorāns ir pievienojies Great Taste Club - vietai, kur satiekas laba ēdiena...

3 skaistuma receptes, kas ātri pagatavojamas virtuvē

Ja darba steigā esi aizmirsis papildināt ikdienā nepieciešamo skaistumkopšanas komplektu...

Kokmuižas svētkos varēs nobaudīt Livonijas garšu

Labos muižas svētkos ir jābūt ne tikai bagātīgai un daudzveidīgai norišu programmai, bet tiem piedien...

Valmieras pusē lustīgi svinēs Tomātu svētkus

Tomāts – ne tikai dārzenis, bet arī sava veida brīnumlīdzeklis, ko zinātāji izmanto ne tikai kā pārtikas...

Reņķa dārzā svinēs Ventspils Pagastu dienu

Varēs nogaršot zupas un putras, iegādāties maizi un medu, gaļas un piena produktus, zivis, dārzeņus...

LIELĀ INTERVIJA: Pēc uzkāpšanas Everestā esam ciemos pie tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova

Tūroperatora "Alida Tūrs" valdes priekšsēdētājs Arno Ter-Saakovs piepildījis mūža sapni...

KFC restorānos Latvijā paredzēts nodrošināt vairāk nekā 250 jaunas darba vietas

Iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”darbu nupat kā uzsācis jauna koncepta “Kentucky Fried Chicken”...

«Riga Food 2019» tiksies pārtikas nozares profesionāļi no 60 valstīm!

Baltijas nozīmīgākais pārtikas industrijas notikums "Riga Food 2019" Ķīpsalā pulcēs nozares profesionāļus no visas pasaules...

Ko ieteicams ielikt ceļojuma aptieciņā?

Ceļojumā organisms katram reaģē citādi uz pārvietošanos transportā, karsto sauli, neierasto pārtiku...

Rēzeknes pilsētas svētkos atklās īpašu kampaņu

Visas dienas garumā mazie un lielie svētku viesi varēs piedalīties aizraujošā viktorīnā par Eiropas...

Aicina uz Cecīlijas Alises tējas dzeršanu Padures muižā

Vai gribi nokļūt Brīnumzemē un iedzert tēju ar Alisi, Trako Cepurnieku, Marta Zaķi un Susuriņu, uzspēlēt kroketu, nobaudīt...

Izmēģini 6 gardas bezalkoholisku vasaras dzērienu receptes

šīs receptes radīs kaut nedaudz daudzveidības mūsu ikdienas ritmā un patiks visiem dabīgā...

Ar vērienīgu gadatirgu Latvijā pirmo reizi atzīmēs Starptautisko alus dienu

Rīdzinieki un pilsētas viesi varēs novērtēt pārsteidzošo alus daudzveidību, no brūveriem izzināt...

Trīs idejas maltītēm, kuras ērti pagatavot dabā

Arvien aktuālāka kļūst brīvā laika pavadīšana svaigā gaisā – dārza ballītes un pikniki brīvā dabā ir viens no veidiem, kā pavadīt...

Valmieras pusē svinēs Burtnieku ezera svētkus

Valmieras pusē - Burtniekos pie Burtnieku centra laivu kanāla norisināsies otrie Burtnieka ezera svētki...

Simtiem pavārmākslas entuziastu rindā pēc autogrāfa grāmatas «Našķoties» atklāšanā

Zanes Ozoliņas jaunā grāmata "Našķoties" vienā dienā nonākusi vairākos simtos Latvijas virtuvju...

Jaunajā grāmatā «Našķoties» atradīsi gandrīz 100 receptes, kuras vienmēr izdosies

Ēdienu gatavoju savam priekam, draugiem un ģimenei. Pirms pāris gadiem nolēmu, ka receptes, ko...

Rīgas pieczvaigžņu viesnīcā «Hotel Bergs» aicina uz jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir izsmalcinātas atrašanās vietas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās...

Latgales saimniece iesaka recepti skābeņu zupai

Latgalē skābeņu zupa ir ļoti iecienīta un to var droši uzskatīt par īstu pavasara ēdienu, ko pasniedz gan viesiem, gan ģimenes locekļiem...

Pieci ēdieni Līgo galdam, ko pagatavot kopā ar bērnu

Līgo svētki saistās ar kopā būšanu – vainagu pīšanu, dziedāšanu un lēkšanu pāri ugunskuram. Arī ēdiena gatavošana...

Trīs vasarīgas pastas salātu idejas maltītēm svaigā gaisā

Sākoties vasarai, pienācis īstais laiks ieviest jaunu ēšanas paradumu un doties baudīt...

Slīteres Ceļotāju dienās aicina uz 12 neparastiem pārgājieniem

Pārgājieni būs dažādas grūtības pakāpes. Piemēroti gan ģimenēm ar bērniem, gan nopietnāku distanču...

«Resto-Rātors» viesnīcā «Hotel Bergs» atvērs jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir ideālās lokācijas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās virtuves...

Vai zini, kas ir korejiešu vitamīnu un enerģijas avots kimči?

Pat ja Korejas virtuve kā tāda jums ir pilnīga terra incognita, par kimči iespējams būsit dzirdējuši...

Kā pavadīt Maija svētkus Tukuma pusē?

Tuvojoties maijam, saule silda arvien vairāk un daba priecē ar košu zaļumu un krāsainiem...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Taizemes lielākajā salā Puketā

Taizeme ir viens no ceļotāju pēdējo gadu iecienītākajiem galamērķiem, bet valsts galvaspilsēta Bangkoka...

Iepazīsti Latgales tūrisma jaunumus gardēžiem

Mīlestība noteikti iet caur vēderu, pārliecināti viesmīlīgie Latgales reģiona ļaudis, kas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «ABAVAS» vīndarītavas saimnieka Mārtiņa Barkāna

«ABAVAS» vīndarītavas produkcija pazīstama ne tikai Latvijā, bet nepilnos 10 gados ieguvusi arī...

10 galamērķi, kurp doties ilgmūžības noslēpumu meklējumos

Lai arī mūžīgās jaunības noslēpums valdzinājis cilvēkus visos laikos, ne katram to izdevies...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Vitamīnu trūkums pavasarī: kā sevi uzmundrināt un noskaņot vasarai?

Nogurums, vājums, miegainība vai šķietami uz neatgriešanos zudis skaistums… Kurš gan...

«Centrālajā Gastro Tirgū» gaidāms revolucionārs notikums burgeru pasaulē

Resto-Rātors restorānu grupa un tās vadītājs Viktors Ravdive uzdrošinās apgalvot - pirms tam...

Uzzini par skaistuma industrijas iespējām «Expo Beauty Meetup 2019»

Pavasaris ir laiks, kad ļaujamies gan iekšējām, gan ārējām pārmaiņām, kad rodas vēlme būt...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.25032282sec.