321.
Aizved mani uz Munameģi, jeb interesantas idejas Igaunijas apceļošanai - 1.daļa
(12/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Labam ceļojumam nav obligāti jābūt tālam. Daudz interesanta – gan jau labi zināma, gan plašam lokam vēl neatklāta
322.
5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes
(12/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā
323.
Gardēžu neprāts – 10 pasaules dārgākās degustācijas ēdienkartes
(11/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas
324.
Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?
(10/05/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā
no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un
kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem
un taujā
325.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētājas Vitas Jermolovičas
(20/04/2017 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar savu stipro raksturu un darba dzīvē, neskaitāmajos pasaules ceļojumos
gūto pieredzi Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) valdes
priekšsēdētāja Vita Jermoloviča saredz kā...
326.
Siguldā norisināsies Restorānu nedēļa
(05/04/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
No 24. līdz 30.aprīlim Siguldā un tās apkārtē norisināsies Siguldas
Restorānu nedēļa, kurā ar dažnedažādiem ēdieniem un uzkodām cilvēkus
priecēs...
327.
LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju
(30/03/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...
328.
Pirmo reizi Valmierā notiks Restorānu nedēļa
(30/03/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
No 8. līdz 14.maijam Valmierā pirmo reizi norisināsies Restorānu nedēļa,
kuras laikā īpašus piedāvājumus saviem apmeklētājiem būs...
329.
Viedoklis: Kā klusajā sezonā veicies mūsu viesnīcām?
(29/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Klimatiskie apstākļi Latvijā ir tādi, kādi ir, ar tiem ir jāsamierinās un jāmēģina pielāgoties … Diemžēl klimats
330.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
331.
Noskaidrots 2016.gada labāko pasākumu tops
(16/03/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas oriģinālpasākumu pieteikumi vienīgajam nozares profesionālajam apbalvojumam "Pasākumu gada balvai" ir...
332.
Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 13 viedokļi)
(08/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8.
martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai
pasākumu? Mūsu...
333.
Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 9 viedokļi)
(07/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8.
martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai
pasākumu? Mūsu...
334.
«Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros dodies apceļot Valmieru
(28/02/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gadā Eiropas gastronomijas reģiona titulu nesīs Rīgas – Gaujas
reģions, tostarp arī Valmiera. Rīgas – Gaujas reģiona partneri ir
izstrādājuši ceļvedi un...
335.
Kuldīgā pirmo reizi norisināsies restorānu nedēļa «Kuldīgas garša»
(27/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Izbaudīt “Kuldīgas garšu” aicina Restorānu nedēļa, kas notiks no 13. līdz 19. martam. Pirmajā Restorānu nedēļā...
336.
Uzzini, ko piedāvā izstāde «Balttour 2017»!
(04/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. februārim, Ķīpsalā būs ceļotāju
iemīļotais notikums – izstāde “Balttour 2017”. Uzzini, ko tajā nepalaist
garām!...
337.
Septiņas idejas ģimenēm brīvdienu pavadīšanai Jūrmalā
(04/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Brīvdienas ir ideāli piemērots laiks, lai pavadītu iespaidiem bagātu
dienu jūras tuvumā, vienlaikus baudot kopā būšanu ģimenes lokā. Jūrmalas
Tūrisma...
338.
Viedoklis: Uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasarī? (Papildināts, 6 viedokļi)
(19/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasara mēnešos. Atbildes zemāk...
339.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Zeltiņu, «Kolonna Hotel Group» viesnīcu vadītāju
(12/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
KOLONNA Hotel Group
vadītājs Kaspars Zeltiņš uzskata, ka pašreiz svarīgi, lai grupas pārstāvētās
četras trīszvaigžņu viesnīcas Rīgā un Rēzeknē strādātu
340.
Starptautiskās tūrisma izstādēs Valmiera un apkārtējie novadi popularizēs savu piedāvājumu
(11/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi
pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā
skaistuma...
341.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)
(09/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
342.
2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai
(09/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas –
Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...
343.
Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)
(06/01/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov
344.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)
(06/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
345.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
346.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 6 viedokļi)
(05/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
347.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā?
(04/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
348.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
349.
Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»
(22/11/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...
350.
Baltijā ir lētākie Ziemassvētku tirdziņi Eiropā, Rīga otrajā vietā
(21/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Aptaujājot vienpadsmit Eiropas pilsētas, secināts, ka Baltijā ir
ekonomiski izdevīgākie Ziemassvētku tirdziņi – Rīga ieņem otro vietu,
piekāpjoties...
351.
Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām
(17/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams
pārliecināties...
352.
Siguldas Restorānu nedēļa ieguvusi popularitāti
(11/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisinājās Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar īpašām trīs ēdienu maltītēm...
353.
Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa
(25/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas
Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas...
354.
Viedoklis: Kā Rīgas viesnīcas vērtē Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja darbu?
(21/10/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavisam nesen Rīgā norisinājās restorānu nedēļa, par kuru daudzi
cilvēki bija sajūsmā. To organizēja Rīgas Tūrisma Attīstība Birojs, ko
sabiedrība...
355.
LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora
(20/10/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...
356.
Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)
(14/10/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek
liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki.
Restorānu...
357.
Maija Elsone: Labos restorānos rezervācija jāveic pat mēnesi iepriekš!
(14/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
No 10. līdz 16. oktobrim Rīgā pilnā sparā norisinās Restorānu nedēļa,
kuras laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir...
358.
Rīgā viesojas viena no Londonas ietekmīgākajām ēdiena blogerēm
(12/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai iepazītu Rīgu kā pilsētu labai garšsajūtai un apmeklētu Rīgas-Gaujas
reģionu, kas nākamgad saņēmis Eiropas gastronomijas reģiona titulu...
359.
Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni
(12/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...
360.
Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa
(11/10/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs
ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...