restorānu nedēļa.

Apskatām 321 - 360 no 553 vārdam 'restorānu nedēļa'

14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā

Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi būs pārbaudījumi dalībniek

Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?

Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt – cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu šefpavāriem, kā viņi nosaka, k

Viedoklis: kā pilis un muižas gatavojas to apceļošanas akcijai?

Līdz ar maija mēnesi, proti, pirmo maiju, iesākusies ceļot un Latvijas vērtības izzināt rosinošā akcija "Apceļo Latvijas pilis un muižas". Šajā akcijā kā apskates objekti piedalās liels skaits Latvijas piļu un muižu, katra no tām ir un

Viedoklis: Kā restorāniem veicies restorānu nedēļā?

Aizvadīta tikusi "Rīgas restorānu nedēļa", kurai paralēli pirmo reizi norisinājās arī "Valmieras restorānu nedēļa". Rīgā šogad pasākumā piedalījās kopumā 53 restorāni, bet Valmierā - 5...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.05.2017 - 14.05.2017

Valmieras restorānu nedēļā varēs izbaudīt dabas velšu simfoniju

Izceļot pavasara sezonai atbilstošus produktus un Latvijas dabas veltes, Valmieras restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas ēdienkartes...

Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši konceptam "Ar dabu

Aizved mani uz Munameģi, jeb interesantas idejas Igaunijas apceļošanai - 1.daļa

Labam ceļojumam nav obligāti jābūt tālam. Daudz interesanta – gan jau labi zināma, gan plašam lokam vēl neatklāta

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

Gardēžu neprāts – 10 pasaules dārgākās degustācijas ēdienkartes

Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas

Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?

Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem un taujā

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētājas Vitas Jermolovičas

Ar savu stipro raksturu un darba dzīvē, neskaitāmajos pasaules ceļojumos gūto pieredzi Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča saredz kā...

Siguldā norisināsies Restorānu nedēļa

No 24. līdz 30.aprīlim Siguldā un tās apkārtē norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar dažnedažādiem ēdieniem un uzkodām cilvēkus priecēs...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Pirmo reizi Valmierā notiks Restorānu nedēļa

No 8. līdz 14.maijam Valmierā pirmo reizi norisināsies Restorānu nedēļa, kuras laikā īpašus piedāvājumus saviem apmeklētājiem būs...

Viedoklis: Kā klusajā sezonā veicies mūsu viesnīcām?

Klimatiskie apstākļi Latvijā ir tādi, kādi ir, ar tiem ir jāsamierinās un jāmēģina pielāgoties … Diemžēl klimats

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Noskaidrots 2016.gada labāko pasākumu tops

Latvijas oriģinālpasākumu pieteikumi vienīgajam nozares profesionālajam apbalvojumam "Pasākumu gada balvai" ir...

Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 13 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai pasākumu? Mūsu...

Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 9 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai pasākumu? Mūsu...

«Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros dodies apceļot Valmieru

2017.gadā Eiropas gastronomijas reģiona titulu nesīs Rīgas – Gaujas reģions, tostarp arī Valmiera. Rīgas – Gaujas reģiona partneri ir izstrādājuši ceļvedi un...

Kuldīgā pirmo reizi norisināsies restorānu nedēļa «Kuldīgas garša»

Izbaudīt “Kuldīgas garšu” aicina Restorānu nedēļa, kas notiks no 13. līdz 19. martam. Pirmajā Restorānu nedēļā...

Uzzini, ko piedāvā izstāde «Balttour 2017»!

Jau šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. februārim, Ķīpsalā būs ceļotāju iemīļotais notikums – izstāde “Balttour 2017”. Uzzini, ko tajā nepalaist garām!...

Septiņas idejas ģimenēm brīvdienu pavadīšanai Jūrmalā

Brīvdienas ir ideāli piemērots laiks, lai pavadītu iespaidiem bagātu dienu jūras tuvumā, vienlaikus baudot kopā būšanu ģimenes lokā. Jūrmalas Tūrisma...

Viedoklis: Uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasarī? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasara mēnešos. Atbildes zemāk...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Zeltiņu, «Kolonna Hotel Group» viesnīcu vadītāju

KOLONNA Hotel Group vadītājs Kaspars Zeltiņš uzskata, ka pašreiz svarīgi, lai grupas pārstāvētās četras trīszvaigžņu viesnīcas Rīgā un Rēzeknē strādātu

Starptautiskās tūrisma izstādēs Valmiera un apkārtējie novadi popularizēs savu piedāvājumu

Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā skaistuma...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)

Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai

Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas – Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 6 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā?

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...

Baltijā ir lētākie Ziemassvētku tirdziņi Eiropā, Rīga otrajā vietā

Aptaujājot vienpadsmit Eiropas pilsētas, secināts, ka Baltijā ir ekonomiski izdevīgākie Ziemassvētku tirdziņi – Rīga ieņem otro vietu, piekāpjoties...

Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams pārliecināties...

Siguldas Restorānu nedēļa ieguvusi popularitāti

​No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisinājās Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar īpašām trīs ēdienu maltītēm...

Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa

No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.55847597sec.