restorānu nedēļa.

Apskatām 321 - 360 no 546 vārdam 'restorānu nedēļa'

Aizved mani uz Munameģi, jeb interesantas idejas Igaunijas apceļošanai - 1.daļa

Labam ceļojumam nav obligāti jābūt tālam. Daudz interesanta – gan jau labi zināma, gan plašam lokam vēl neatklāta

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

Gardēžu neprāts – 10 pasaules dārgākās degustācijas ēdienkartes

Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas

Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?

Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem un taujā

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētājas Vitas Jermolovičas

Ar savu stipro raksturu un darba dzīvē, neskaitāmajos pasaules ceļojumos gūto pieredzi Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča saredz kā...

Siguldā norisināsies Restorānu nedēļa

No 24. līdz 30.aprīlim Siguldā un tās apkārtē norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar dažnedažādiem ēdieniem un uzkodām cilvēkus priecēs...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Pirmo reizi Valmierā notiks Restorānu nedēļa

No 8. līdz 14.maijam Valmierā pirmo reizi norisināsies Restorānu nedēļa, kuras laikā īpašus piedāvājumus saviem apmeklētājiem būs...

Viedoklis: Kā klusajā sezonā veicies mūsu viesnīcām?

Klimatiskie apstākļi Latvijā ir tādi, kādi ir, ar tiem ir jāsamierinās un jāmēģina pielāgoties … Diemžēl klimats

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Noskaidrots 2016.gada labāko pasākumu tops

Latvijas oriģinālpasākumu pieteikumi vienīgajam nozares profesionālajam apbalvojumam "Pasākumu gada balvai" ir...

Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 13 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai pasākumu? Mūsu...

Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 9 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai pasākumu? Mūsu...

«Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros dodies apceļot Valmieru

2017.gadā Eiropas gastronomijas reģiona titulu nesīs Rīgas – Gaujas reģions, tostarp arī Valmiera. Rīgas – Gaujas reģiona partneri ir izstrādājuši ceļvedi un...

Kuldīgā pirmo reizi norisināsies restorānu nedēļa «Kuldīgas garša»

Izbaudīt “Kuldīgas garšu” aicina Restorānu nedēļa, kas notiks no 13. līdz 19. martam. Pirmajā Restorānu nedēļā...

Uzzini, ko piedāvā izstāde «Balttour 2017»!

Jau šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. februārim, Ķīpsalā būs ceļotāju iemīļotais notikums – izstāde “Balttour 2017”. Uzzini, ko tajā nepalaist garām!...

Septiņas idejas ģimenēm brīvdienu pavadīšanai Jūrmalā

Brīvdienas ir ideāli piemērots laiks, lai pavadītu iespaidiem bagātu dienu jūras tuvumā, vienlaikus baudot kopā būšanu ģimenes lokā. Jūrmalas Tūrisma...

Viedoklis: Uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasarī? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasara mēnešos. Atbildes zemāk...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Zeltiņu, «Kolonna Hotel Group» viesnīcu vadītāju

KOLONNA Hotel Group vadītājs Kaspars Zeltiņš uzskata, ka pašreiz svarīgi, lai grupas pārstāvētās četras trīszvaigžņu viesnīcas Rīgā un Rēzeknē strādātu

Starptautiskās tūrisma izstādēs Valmiera un apkārtējie novadi popularizēs savu piedāvājumu

Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā skaistuma...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)

Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai

Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas – Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 6 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā?

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...

Baltijā ir lētākie Ziemassvētku tirdziņi Eiropā, Rīga otrajā vietā

Aptaujājot vienpadsmit Eiropas pilsētas, secināts, ka Baltijā ir ekonomiski izdevīgākie Ziemassvētku tirdziņi – Rīga ieņem otro vietu, piekāpjoties...

Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams pārliecināties...

Siguldas Restorānu nedēļa ieguvusi popularitāti

​No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisinājās Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar īpašām trīs ēdienu maltītēm...

Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa

No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas...

Viedoklis: Kā Rīgas viesnīcas vērtē Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja darbu?

Pavisam nesen Rīgā norisinājās restorānu nedēļa, par kuru daudzi cilvēki bija sajūsmā. To organizēja Rīgas Tūrisma Attīstība Birojs, ko sabiedrība...

LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora

Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...

Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)

No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki. Restorānu...

Maija Elsone: Labos restorānos rezervācija jāveic pat mēnesi iepriekš!

No 10. līdz 16. oktobrim Rīgā pilnā sparā norisinās Restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir...

Rīgā viesojas viena no Londonas ietekmīgākajām ēdiena blogerēm

Lai iepazītu Rīgu kā pilsētu labai garšsajūtai un apmeklētu Rīgas-Gaujas reģionu, kas nākamgad saņēmis Eiropas gastronomijas reģiona titulu...

Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni

Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...

Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa

Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.11107683sec.