361.
2017. gada prioritāte tūrismā – jaunu ārvalstu tirgu apgūšana un kvalitatīvu nišas produktu attīstīšana
(06/02/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas tūrisma nozares izaugsmei svarīgi ir sekmēt arvien jaunu
ārvalstu tirgu apgūšanu un kvalitatīvu, katram tirgum pielāgotu nišas
produktu attīstīšana...
362.
Siguldā notiek Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums
(31/01/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī
norisinājās Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums
„Ziemas garšu svinēšana”...
363.
Ar «Ziemas garšu svinēšanu» Siguldā atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(28/01/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī
norisināsies „Eiropas gastronomijas reģiona 2017” atklāšanas pasākums
„Ziemas garšu...
364.
Nedēļas nogalē Siguldā aicina uz aizraujošiem notikumiem izcilu garšu un lielisku piedzīvojumu baudītājiem
(27/01/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas nogalē lieliska atpūta sagaida ikvienu, kurš novērtē izcilu
pavārmākslu un aizraujoši pavadītu laiku. Sestdien Bobsleja un kamaniņu
trasē „Sigulda”...
365.
Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”
(26/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu
pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...
366.
Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek
(23/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...
367.
Unikāla SPA procedūra - atpūties sakē vannā Japānā
(20/01/2017 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad iedomājamies par Itālijas pilīs piedāvātajām vīna iedvesmotām SPA procedūrām, noteikti nodomājam, cik gan burvīgi tas būtu – relaksēties SPA procedūrās ar vīna glāzi rokās, kamēr atrodamies pasakaini skaistā interjerā. Bet Japānā at
368.
Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(14/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas
reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14.
janvārī...
369.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Zeltiņu, «Kolonna Hotel Group» viesnīcu vadītāju
(12/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
KOLONNA Hotel Group
vadītājs Kaspars Zeltiņš uzskata, ka pašreiz svarīgi, lai grupas pārstāvētās
četras trīszvaigžņu viesnīcas Rīgā un Rēzeknē strādātu
370.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
371.
Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(03/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas
gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums
gardēžiem...
372.
Jūrmalas restorānā «International Jurmala» viesojas talantīgais šefpavārs Aleksandrs Kardašs - Foto
(28/12/2016 06:59)
[lv]
Skatīt vairāk
45 bildes. Jūrmalas restorānā «International Jurmala» viesojas talantīgais šefpavārs Aleksandrs Kardašs...
373.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
374.
Ķīnas žurnālisti iepazīstas ar Latvijas tūrismu
(20/12/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķīnas žurnālistu vizīte Latvijā notika no 15. decembra līdz 18. decembrim, tālajiem ciemiņiem dodot iespēju pilnā mērā izjust...
375.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
376.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)
(16/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
377.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)
(15/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
378.
«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana
(02/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas
Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore
savas...
379.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)
(01/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus
ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk
par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...
380.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni?
(30/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas
restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku
sajūtu cilvēkos...
381.
20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme
(28/11/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20
labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...
382.
Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)
(25/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....
383.
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.
(25/11/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...
384.
Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»
(25/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...
385.
LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru
(24/11/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu,
gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb,
kā pats saka...
386.
Viedoklis: Kādas alternatīvas Latvijas restorāni piedāvā vegāniem un veģetāriešiem?
(24/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Novembris ir vegānu mēnesis, tādēļ vēlējāmies noskaidrot, vai un kādas alternatīvas piedāvā dažādi Latvijas restorāni...
387.
LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu
(24/11/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...
388.
Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»
(22/11/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...
389.
Viedoklis: Kā restorāni izvēlas traukus, kurus izmanto savos uzņēmumos?
(21/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs vēlējāmies noskaidrot, kā Latvijā pazīstami restorāni izvēlās
traukus, šķīvjus, katlus un citus ēdināšanas traukus savos uzņēmumos.
Pēc kāda...
390.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 18.11.2016 - 20.11.2016
(18/11/2016 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
391.
Šogad «Staro Rīga 2016» programmā ir apskatāms vislielākais skaits ārvalstu mākslinieku darbu
(18/11/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada gaismas festivālā piedalīsies līdz šim nebijis starptautisko
mākslinieku skaits. Četrus vakarus, no 17. līdz 20.novembrim, festivāla
„Staro Rīga”...
392.
Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām
(17/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams
pārliecināties...
393.
Dikļu pils restorāns aicina Francijas vīna mīļotājus svinēt Beaujolais Noeveau vīna svētkus pilī!
(14/11/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna šefpavārs Jānis Siliņš būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, bet
ar jauno Beaujolais Noeveau vīnu iepazīstinās restorāna vadītāja Viāna
Lakševica...
394.
Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē
(14/11/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes
un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...
395.
Rīgas Centrāltirgus aicina uz 86.dzimšanas dienas svinībām
(08/11/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
2016.gada 9. un 10.novembrī no plkst. 11.00 līdz 13.00 sakņu paviljonā
notiks Rīgas Centrāltirgus 86. dzimšanas dienas svinības, kuru laikā gan
tirgotājiem...
396.
Ar jestrām izdarībām Valmiermuižā svinēs Mārtiņdienu
(28/10/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai godinātu tradīcijas un kuplā pulkā atzīmētu saulstāvjus, 5. novembrī
Valmiermuižā sabrauks Mārtiņbērni no malu malām uz brangām svinībām un
tirdziņu „Ar Gardu muti Valmiermuižā”...
397.
Viedoklis: Kā restorāns izvēlas, kādu kafiju piedāvāt saviem klientiem?
(24/10/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir zināms, ka pasaulē ir daudz kafijas šķirņu. To dažādība ir mērāma
rūgtumā, smaržā, garšā un pat krāsā. Arī tas, ka daudzu latviešu ikdiena
nav iedomājama bez labas...
398.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...
399.
Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?
(18/10/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...
400.
Restorānu «3 Pavāri» un «Restorāns 3» šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti - Foto
(14/10/2016 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
15 bildes. Restorānu "3 Pavāri" un "Restorāns 3" šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti...