Latvijas ēdieni.

Apskatām 361 - 400 no 961 vārdam 'Latvijas ēdieni'

Jau ceturto reizi norisināsies viesmīlības pasākums `Lets Talk Taste`

Šogad pasākums tiek fokusēts uz dzērieniem un visu ap tiem – to pasniegšanu, viesmīlību un pieredzes...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Silts vējš, basas kājas, putnu čivināšana un pavasara ziedi reibina ikvienu sajūtās pietuvina...

Pļēds, sklandrauš, drupšiņzup un skābputr - tas viss būs nobaudāms Latvijā pirmajās Mājas kafejnīcu dienās

Šoreiz Slīteres ceļotāju dienu aktivitātes savīsies kopā ar vietējā kulinārā mantojuma baudīšanas...

airBaltic prezentē jaunu iepriekšpasūtīšanas ēdienkarti

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ieviesusi jaunu iepriekšpasūtīšanas ēdienkarti, piedāvājot izvēlēties no vairāk nekā...

Festivālā «Latviabeerfest 2019» aicina nobaudīt vairāk kā 500 alus šķirnes

Vērmanes dārzā Rīgā norisināsies Baltijas vērienīgākie alus svētki Latviabeerfest 2019, kurā...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Šī nedeļas nogale nāk ar patiešām prāvu pasākumu skaitu - sākot no Latvijas kuplāko skrējēju...

Muzeju nakts burvību Daugavpilī aicina baudīt 9 vietās

Muzeju nakts burvību Daugavpilī aicinās baudīt 9 tūrisma objekti, izglītības iestādes un...

11 itāļu ēdieni, kas noteikti dzīvē jānomēģina

Itāļu virtuve, tāpat kā valoda, ir neatkārtojama un ārkārtīgi vilinoša. Ne velti tā visā...

Restorāns «Bibliotēka No1» atgriežas ar jaunu konceptu un interjera dizainu

Viens no Latvijas labākajiem restorāniem – Bibliotēka No1 pēc rekonstrukcijas atgriezies ne...

Pilnā sparā rit Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

Šajā pavasarī uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti – restorāni gatavos ēdienu, sekojot šī...

Atrodi mūsdienu Latvijas garšu kopā ar šefpavāru Valteru Zirdziņu

Tuvojoties mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas dienai, aizvien vairāk cilvēku plāno, kā...

Rīgā notiks Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā Restorānu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel» ģenerāldirektora Gerharda Erasmus

Rīga un Latvija tikai iegūs, ja tirgū ienāks vairāk starptautiskās tīkla viesnīcas, tas sekmēs...

Valmieras Restorānu nedēļas ēdienkartē šonedēļ plaukst pavasaris

Viesiem tiks piedāvātas Latvijas dabas velšu un vitamīnu bagātas maltītes, lai garšīgi...

Zelta loks, geizeri un ziemeļu eksotika - ko ceļotājiem piedāvā Islande?

Ja pavasara ceļojumā noteicošais nav siltums un sauļošanās sezonas atklāšana, bet dabas skaistuma...

Garšu ceļojums: Kanēļmaizīšu smarža sākas Indonēzijā

Pasaulē kanēli pazīt ļoti sen. Kanēlis vairākkārt ir piesaukts Bībelē, ēģiptieši to izmantoja iebalzamēšanai...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

Jauna ceļotāju tendence - svinēt Dzimšanas dienu, iepazīstot Latvijas pilsētas

Vienu sezonu virsroku ņem pilsētas šarma cienītāji, citā - amatniecības piekritēji, vēl citā - dabas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?

Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Turcija: vai tiešām vieta tikai laiskai atpūtai?

Ar katru gadu tiek piedāvāts arvien vairāk dažādu atvaļinājumu galamērķu, tomēr...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

7 fitnesa zvaigznes ieteikumi spēcīgam pavasarim

Nike meistartrenere un personīgā trenere Alex Hipwell no Vācijas jau pamazāk gatavojas...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Madonā norisināsies VI Latvijas Tūrisma informācijas tirgus

Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa sadarbībā ar Latvijas tūrisma...

«Latviabeerfest 2019» aicina uz garšas un aromātu baudīšanu kopā ar savējiem

Iekļauts starptautiskajā alus notikumu ceļvedī, "Latviabeerfest 2019" aicina uz garšas un...

Krāslavā notiks lustīgas tradicionālajās poļu Meteņu - «zapusty» svinības

Būs poļu tautas dejas un poļu virtuves ēdieni, ķekatnieki, Meteņu spēles un rotaļas, radošās darbnīcas un...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Rit pēdējās februāra dienas un neticami, bet vēl mirklis, līdz ziemas mēneši būs savu lomu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Viedoklis: Kur atrast jaunākās vēlo brokastu vietas Rīgā?

Brančs ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis nosaukums...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Februāris, lai arī tik tikko nojaušami, tomēr ir pavasara vēstnesis. Laiks ik dienu kļūst par...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ceļojumu kompānijas 1Travel vadītājas Margaritas Šalejevas

Ceļojumu kompānijas 1Travel vadītājas un Baltijas Starptautiskās akadēmijas Tūrisma...

Izveidots ceļojumu maršruts «Latvijas alus garšu tūre»

Alus ir latviešu nacionālais dzēriens, un amata alus kustības uzplaukums apliecina, ka varam to nostatīt blakus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson viesnīcu grupas» pārdošanas direktores Latvijā Ludmilas Holcas

"Radisson Hotel Group" (Radisson viesnīcu grupa) ir viena no lielākajām viesnīcu kompānījām Eiropā un...

Ģimenes restorānu tīkls «Hercogs» piedāvā īpašu «Čempionu ēdienkarti»

Nav jābūt sportistam, lai domātu kā čempions. Mūsu vidū ir gan labdarības, gan mākslas, gan...

Noskaidrots, kuri Latvijā ir populārākie Ziemassvētku ēdieni

Aptaujā par Ziemassvētku tradīcijām noskaidrojis, ka, plānojot svētku maltīti, iedzīvotāji vadās pēc ticējuma, lai...

Liepājas Rožu laukumā notiks Latvijas amatnieku un mājražotāju Ziemassvētku tirdziņš

Rožu laukumā, norisināsies tradicionālais Latvijas amatnieku un mājražotāju tirgus. Godā tiks celti...

Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.70859289sec.