Visla.

Apskatām 361 - 400 no 875 vārdam 'Visla'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Rīgas Motormuzeja direktora Aivara Aksenoka

CSDD Rīgas Motormuzeja direktora Aivara Aksenoka un viņa vadītā kolektīva uzdevums ir vēsturisku vērtību...

Kas vislabāk garšoja princesei Diānai - sirsnīgas un smeldzīgas viņas bijušā pavāra atmiņas

Laiks skrien neticami ātri – šodien aprit jau divdesmit gadi, kopš tautā mīļotās princeses Diānas traģiskās nāves window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

Pasaules fotogrāfijas dienā apkopoti interesantākie fakti par bildēm

Tieši šobrīd piedzīvojam fotogrāfijas ziedu laikus – no mākslas formas tā kļuvusi arī par informācija avotu, ar ko diendienā sociālajos tīklos dalīties...

Uzzini, kur Rīgā vislabāk apvienot maltīti, ūdens priekus un aktīvu atpūtu

Šis raksts prātā bija jau kādu laiciņu, kopš brīža, kad kalendārs uzrādīja vasaras iestāšanos, taču realitātē, laikam ejot, arvien window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { windo

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu tīkla «Mogotel» vadītājas Jeļenas Stirnas

Viesnīcu tīkls «Mogotel» ļoti strauji attīstās, tam ir ambiciozi plāni, kuram līdzās jau esošajām 11 viesnīcām tuvākajos piecos gados taps vēl astoņas jaunas...

Baudi vasaru aktīvi - pieci patiešām interesanti velo maršruti Kurzemē

Kurzeme ar saviem mežiem, pakalniem, ielejām, šarmantajām mazajām pilsētiņām un simtiem kilometru garo

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Vai zini kādas ir gardēžu tendences šai vasarai?

Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu un šalcošs priežu mežs. Perfekti pagatavots ēdiens sniedz nepieciešamo enerģijas lādiņu, laba kompānija lieliski uzlabo garastāvokli, bet apkārtējā vide iedvesmo jauniem s

Kādas atsauksmes par Latvijas pieczvaigžņu viesnīcām atstāj Booking.com lietotāji? 1.daļa

Jau sen radies iespaids, ka pieczvaigžņu viesnīcas sniegtajam pakalpojam jābūt kam izcilam – galu galā, tā taču ir pieczvaigžņu viesnīca. Tomēr gan viesi ir dažādi, gan arī apkalpošana ir dažāda...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma operatora «INTERLUX Travel Latvija» vadītāja Vitālija Puķīša

"INTERLUX Travel Latvija" vadītājs Vitālijs Puķītis ir pārliecināts, kā arī nākotnē būs pieprasīti ceļojumi, kuros ceļotāji ne tikai atpūšas pludmalē, bet arī aktīvi izzina galamērķa valsti...

Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?

Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls, lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki savus bērnus nereti mīl ņemt l

Kā iegūt vairāk, maksājot mazāk - vērtīgi ceļojumu eksperta padomi

Mūsu, kaislīgo ceļotāju, vēlmes pēc jauniem galamērķiem, izjūtām un piedzīvojumiem mēdz būt neierobežotas;

Kur un kā izaug pipari?

Tik ikdienišķs produkts kā pipari uz Latviju atceļo galvenokārt no tālās Indijas lietusmežiem, kur tiem, tāpat kā vīnam, tiek piešķirts izcelsmes vietas nosaukums, informē AS Santa Maria mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Inga Auziņa...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Nikos Travel» direktores Jeļenas Serebrjakovas

Tūrisma aģentūras "Nikos Travel" direktorei Jeļenai Serebrjakovai uzņēmums ir kā trešais bērns, ko viņa kopā ar saviem kolēģiem izlolojusi līdz 10 gadu jubilejai. Viņa cenšas atrast ceļojumus – "rozīnītes", un pašreiz unikālākie i

Ņujorka vietējo acīm - vērtīgi padomi, kas padarīs tās apmeklējumu pilnvērtīgāku - 1.daļa

Ņujorka, mūžam rosīgā pilsēta, kas nekad neguļot, ir apveltīta ar maģisku pievilcību – daudzi jo daudzi sapņo

Arlita Sedmale: svarīgākais par maizes uzglabāšanu vasarā

Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā, dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

Tokijā grasās pārvietot pasaules lielāko zivju tirgu un tā vietā veidot ēdiena baudīšanas parku

Tokijas pilsētas gubernatore Juriko Koike paziņojusi, ka Cukidži (Tsukiji) tirgu varētu drīzumā slēgt, lai tā vietā veidotu ēdiena baudīšanas parku tuvāko piecu gadu laikā...

Aicina svinēt tradicionālos Jāņus un līgot Dzegužkalnā

23. jūnija Līgo svētkus Rīgā, sekojot latviešu tautas tradīcijām un baudot vērienīgu koncertprogrammu, aicina svinēt Dzegužkalnā kopā ar Liepājas teātra aktrišu folkloras kopu "Atštaukas", postfolkloras grupu "Iļģi"...

Latvija līgos Dobelē!

Jau šīs nedēļas izskaņā par Latvijas Līgo svētku galvaspilsētu kļūs Dobele, kuras senajās pilsdrupās notiks vērienīgais Latvijas Radio 2 un LNT dižkoncerts "Līgojam Dobelē!"...

Vai zini uz ko (un kā) lidostās var ietaupīt?

Bieži vien, gaidot savu reisu, cilvēkiem nākas lidostā pavadīt daudzas garas stundas. Tas savukārt var mudināt uz nepārdomātiem pirkumiem, protams, pārtērējoties. Tāpēc labāk sagatavojies laicīgi un ietaupīto naudu izmanto lietderīgāk!

10 padomi stopēšanai

Laikam ejot, stopēšana kļūst arvien mazāk populāra – salīdzinot ar laiku pirms 50 gadiem, mašīnas un to degviela ir kļuvušas daudz lētākas. Tāpat arī lidojumi ir daudz pieejamāki – un iespējams pārlidot pusi kontinenta pat par ļoti zemā

Neparastas salas, kuras noteikti jāapskata piedzīvojumu meklētājiem - 2. daļa

Pasaulē ir tik daudz mistisku, noslēpumiem un leģendām apvītu salu. Piemēram, "Leļļu sala" ar visai skumju stāstu par to, arī Pitkērnas sala...

Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?

Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases. Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt

Vislabākās pasaules vietas, kur sievietes var ceļot vienatnē – 2. daļa

Iepriekš jau iepazīstinājām ar skaistām, vēstures vērtībām bagātām pilsētām visā pasaulē, uz kurieni sievietes var droši doties vienatnē. Turpinām iepazīstināt travelnews.lv lasītājus ar ceļotājām draudzīgajām pilsētām, uz kur

Interesantas lietas, ko darīt Londonā – 2. daļa

Jau iepriekš dalījāmies idejās, ko darīt Londonā, lai brauciens uz šo skaisto pilsētu neizvērstos par vienkāršu tūrisma objektu apskati. Piedāvājam ceļotājiem vēl dažas idejas kā izbaudīt Londonas dabisko šarmu, tās skaistumu un īpatnīb

Iepazīsti TOP 15 velovietas Rīgā!

Tiem, kuriem velobraukšana ir sirdslieta, tuvojoties vasaras sezonai, rodas jautājums, kādus jaunus maršrutus apzināt. Atsaucoties uz tirdzniecības parka (t/p) "Alfa" interneta vietnē Velovietas.lv pieejamo informāciju...

Eiropas pilsētas, kuras vēl nav kritušas zem tūristu uzmanības lupas

Ir ceļotāji, kuri uzskata, ka valsts patieso garšu var izbaudīt apmeklējot pilsētas vai ciematus, kas vēl nav tūristu aplenkti. Proti, tur vislabāk var izprast šeit dzīvojošo cilvēkus dienas ritmu, dzīves izpratni un, protams, tur ir visneska

Noslēpumainie elfu meži jeb turpinam iepazīt Igauniju - 2.daļa

Iepriekšējā Igaunijai veltītajā rakstā mēs apceļojām valsts dienvidu daļu, apciemojot austāko virsotni Munameģi,

Kā bērniem ļaut iemīlēt muzejus

Ceļojumu laikā bieži vien novērojams, ka bērni piekūst no pieaugušo vēlmes apmeklēt muzejus, mākslas galerijas un citas mazāk interaktīvas vietas. Lai arī muzeji arvien vairāk domā par interaktivitāšu ieviešanu un piedāvājuma dažādošan

Vislabākās pasaules vietas, kur sievietes var ceļot vienatnē - 1.daļa

Ceļot vienatnē, īpaši sievietēm, var sākumā izraisīt bailes, jo divatā vai lielākā kompānijā vienmēr liekas drošāk. Tomēr ir reizes, kad par spīti visam gribas piedzīvojumu garšu gūt ceļojot vienatnē, pavadot laiku ar sevi. Ir viet

Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?

Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem un taujā

Ventspils Piedzīvojumu parks sestdien uzsāks vasaras sezonu!

Šajā nedēļas nogalē, sestdien, 29.aprīlī, darbu uzsāks Piedzīvojumu parks. Apmeklētājiem būs pieejama Kaķa taka un visas atrakcijas, izņemot bamperlaivas un tramplīnlaivu, kas apmeklētājiem būs pieejamas līdz ar tūrisma sezonas atklāšan

Kāpēc ir vērts apceļot Itālijas zābaka papēdi

Kad visā nopietnībā sāk šķist, ka daba sajaukusi gada laikus un siltā sezona pie mums ne par ko negrib...

Piedzīvojumu parks uzsāk vasaras sezonu

Šajā nedēļas nogalē, sestdien, 29.aprīlī, darbu uzsāks Piedzīvojumu parks. Apmeklētājiem būs pieejama Kaķa taka un...

Kā ceļojot pasargāt sevi no kabatzagļiem?

Viens no lielākajiem tūristu biediem ir kabatzagļi. Jo, ja svešā pilsētā pazaudēsi maku vai telefonu, ceļojums no patīkama un plānota pārvērtīsies haosā, kura laikā meklēsi iespējas bloķēt bankas kartes, tikt pie skaidras naudas u.c...

Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?

Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Četri unikāli Latvijas un Igaunijas etnisko kultūru reģioni apvienojas tūrisma piedāvājumā

Suitu novads un Lībiešu krasts Latvijā, Setu zeme (Setomaa) un Kihnu sala Igaunijā pārstāv unikālas dzīvas kultūras...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::6.10547018sec.