361.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša
(15/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...
362.
10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā
(26/01/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni.
Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo
valsti...
363.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie AS «Skrundas muiža» valdes priekšsēdētāja Edgara Vizuļa
(25/01/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
AS “Skrundas muiža” valdes priekšsēdētājs Edgars Vizulis gandrīz 10 gadus ir ceļā starp Skrundu un Rīgu...
364.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas
(11/01/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...
365.
Pieejama «Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē» digitālā brošūra
(04/01/2018 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēl 2017. gada izskaņā jaunajā Cēsu kafejnīcā “Jāņoga” norisinājās
projekta “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” noslēdzošā...
366.
VUGD aicina gaidāmo svētku laikā neaizmirst par drošību!
(24/12/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētki un Jaunais gads ir laiks, kad teju ikkatrā mājā tiek
svinēti svētki, dedzinātas svecītes, kurinātas krāsnis un pirtis...
367.
Tallinas lidostas biznesa zāle atzīta par labāko Eiropā
(14/12/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Starptautiskā biznesa ceļotāju programma "Priority Pass" izveidojusi ikgadējo lidostu biznesa zāļu topu - un šajā topā...
368.
Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem
(12/12/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam
raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...
369.
Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni
(24/10/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi,
un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...
370.
82% ēdienu piegādes veic uz mājām
(23/10/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vadošā ēdienu piegādes un līdzņemšanas startup Baltijā Foodout.lv
operatīvā informācija liecina, ka 82% pasūtījumu ēdienu piegādes tiek...
371.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Antario» direktores Veronikas Grīnvaldes
(19/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad pirms gandrīz 10 gadiem Veronika Grīnvalde izveidoja savu biznesu – tūrisma aģentūru...
372.
Britu Dienās aicina uz kultūras, sporta un uzņēmējdarbības pasākumiem
(19/10/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Lielbritānijas vēstniecība kopā ar sadarbības partneriem turpmākajās
nedēļas piedāvā apmeklēt Britu Dienu...
373.
Restorāns «Prospekts 55» aicina astoņu nedēļu laikā gastronomiski apceļot pasauli
(13/10/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gada drūmāko laiku pārvērstu brīnišķīgā piedzīvojumā, restorāns Prospekts 55 sarūpējis...
374.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma
(12/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Artūrs Birnbaums
Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...
375.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 06.10.2017 - 08.10.2017
(06/10/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi
informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...
376.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora MOUZENIDIS TRAVEL attīstības nodaļas vadītājas Nataļjas Golovinovas
(05/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nav nemaz tik daudz cilvēku, kuri savu darbavietu Latvijā atraduši tieši kādas sev tuvas valsts dēļ, taču tūroperatora...
377.
Viedoklis: Cik liels ir desertu piedāvājums Rīgas restorānos?
(21/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Sierakūka, šokolādes fondāns, varbūt arī saldējumu izlase... Tie ir ierastie deserti, kas atrodami...
378.
Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes
(14/09/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu
“Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...
379.
Viedoklis: Apceļo Latviju - Ko apskatīt Zemgalē?
(12/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvija ir skaista un daudzveidīga
zeme! Un to saka teju ikviens ārvalstu tūrists, kas atbraucis šurp un
par to pārliecinājies pats...
380.
«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»
(07/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria"
restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...
381.
Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»
(25/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir
tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...
382.
Augusta vidū norisināsies pirmā Jūrmalas restorānu nedēļa
(19/08/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmo reizi Jūrmalas garšu festivālā no 14. līdz 21.augustam norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras tēma...
383.
Uzzini, kur Rīgā vislabāk apvienot maltīti, ūdens priekus un aktīvu atpūtu
(18/08/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis raksts prātā bija jau kādu laiciņu,
kopš brīža, kad kalendārs uzrādīja vasaras iestāšanos, taču realitātē,
laikam ejot, arvien window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { windo
384.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova
(17/08/2017 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Ferma»
darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...
385.
Kino-vakariņas «Ceļojums uz Itāliju» jau šo ceturtdien!
(09/08/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Kinoprojekts "Spektrs" un "Radisson Blu Elizabete" viesnīcas restorāns C.U.T. aicina kino piešķirt garšu īpašā gastronomiskās komēdijas...
386.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera
(03/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...
387.
Cik attīstīta Latvijā ir apkalpošanas kultūra - saruna ar «Centurion Hospitality» vadītāju Didzi Grāvīti
(31/07/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai mūsu ceļojums, vakars vai vienkārši pusdienas norisinātos
patīkami un bez starpgadījumiem, ir nepieciešami cilvēki, kas mūs
apkalpo. Ja dodoties pusdienās uz pusdienu bistro, nesmaidoša kasiere
vēl nebūtu pasaules gals (lai gan arī v
388.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma operatora «INTERLUX Travel Latvija» vadītāja Vitālija Puķīša
(27/07/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
"INTERLUX Travel
Latvija" vadītājs Vitālijs Puķītis ir pārliecināts, kā arī nākotnē būs
pieprasīti ceļojumi, kuros ceļotāji ne tikai atpūšas pludmalē, bet arī aktīvi
izzina galamērķa valsti...
389.
Jūrmalas SPA viesnīcu sezonas aktualitātes
(27/07/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasaras mēneši un atvaļinājumu laiks ir ideāli piemērots brīdis, lai
palutinātu sevi ar patīkamām spa procedūrām. Kūrortpilsētas lielākās
viesnīcas sagatavojušas īpašus spa rituālus atpūtai un labsajūtai.
Šovasar aktuāli ir dabas spēk
390.
Ķīpsalā septembrī noskaidros 2017. gada Latvijas labāko pavāru - vēl iespējams pieteikties
(21/07/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru
profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību,
starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2017" 8. septembrī notiks konkurss "Latvijas pavārs 2017"
391.
Kur un kā izaug pipari?
(19/07/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Tik ikdienišķs produkts kā pipari uz Latviju atceļo galvenokārt no tālās
Indijas lietusmežiem, kur tiem, tāpat kā vīnam, tiek piešķirts
izcelsmes vietas nosaukums, informē AS Santa Maria mārketinga vadītāja
Baltijas valstīs Inga Auziņa...
392.
Viedoklis: Cik izplatīta Latvijā ir «brančošanas» kultūra?
(17/07/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Arvien lielāku popularitāti arī Latvijā
iegūst vēlie svētdienas rīti un tādiem piedienošā maltīte - brančs. No
angļu valodas tulkojumā, brančs nozīmē "breakfast lunch" jeb kaut kas pa
vidu starp brokastīm un pusdienām...
393.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Nikos Travel» direktores Jeļenas Serebrjakovas
(13/07/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma aģentūras "Nikos Travel" direktorei Jeļenai Serebrjakovai
uzņēmums ir kā trešais bērns, ko viņa kopā ar saviem kolēģiem izlolojusi
līdz 10 gadu jubilejai. Viņa cenšas atrast ceļojumus – "rozīnītes", un
pašreiz unikālākie i
394.
Valmierā aicina uz ceļojumu garšu pasaulē – «Gardēžu pils»
(13/07/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vārti, kas ved Valmieras vecpilsētā un muzeja teritorijā, vienu dienu –
29.jūlijā – kļūs par robežšķirtni starp tagadni un pagātni, ikvienu
interesentu ievedot "Gardēžu pilī"...
395.
Jūnija ceļotāju stāstu uzvarētāji
(10/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūnija mēnesī travelnews.lv, sadarbībā ar saviem sadarbības partneriem, rīkoja Ceļotāju stāstu konkursu, kurā aicināja ikvienu iesūtīt savu ceļotāja stāstu (vai stāstus) un piedalīties konkursā ar iespēju laimēt dāvanu karti 20 eiro
396.
Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā
(07/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,
397.
Vasaras un rudens spilgtākie notikumi Eiropā
(07/07/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētais Augustīns reiz ir sacījis, pasaule ir kā grāmata, un tie, kas
neceļo, visu mūžu lasa tikai vienu lapu. Ceļošana ļauj iepazīt jaunas
kultūras un tradīcijas, atklāj neredzētu dabas krāšņumu un emocionāli
bagātina...
398.
Viedoklis: Kā šogad sokas restorānam «Gutenbergs terase»?
(04/07/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai arī vasara ir terašu sezonas laiks un ikviena dāma vēlas izbaudīt
jauku vakaru – vai dienas vidu terasē, šogad laikapstākļi nelutina.
Tāpēc vēlējāmies noskaidrot – kā šogad klājas restorānu terasēm. Vai ir
pieprasījums pēc t
399.
Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?
(29/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau
viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa
jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "
400.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces
(29/06/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus
pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras
Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas