augļi.

Apskatām 361 - 400 no 736 vārdam 'augļi'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Dome,

Le Chef Buffet Pērle,

5 lietas bez kā nav iedomājama Āzijas virtuve

Āzijas virtuve ir eksotiska, bet reizē tagad kokosriekstu piena, sojas mērces, dažādu nūdeļu, garšvielu u.c. produktu...

Ceļot un vēl nopelnīt? Jā tā arī var!

Ceļošana, tāpat kā dzīvošana vienā vietā izmaksā naudu. Ja esi "nobāzējies" kaut kur, tad par izmaksām...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Ēdieni, kas jāpamēģina ASV

Turpinām lūkoties pasaules gastronomiskajā piedāvājumā! Šoreiz paskatīsimies uz Amerikas Savienotajām valstīm... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

Dabas muzejā skatāma tradicionālā tomātu izstāde

No 23. līdz 27. augustam Latvijas Dabas muzejā apskatāma izstāde – "Tomātu 20. parāde". Tā veltīta Artūra Sildes Dārzkopības...

5 ēdieni pasaulē, kas var nogalināt – bet cilvēki tāpat tos steidz nobaudīt

Ir dažādi veidi kā cilvēki cenšas gūt emocijas - un īpaši adrenalīnu. Kāds peld ar haizivīm, kāds lec no klintīm, cits, savukārt, ēd lietas, kas var viņu nogalināt... Lūk piecas no pasaulē populārākajām lietām, ko cilvēki ēd - lai gan zi

Kur un kā izaug pipari?

Tik ikdienišķs produkts kā pipari uz Latviju atceļo galvenokārt no tālās Indijas lietusmežiem, kur tiem, tāpat kā vīnam, tiek piešķirts izcelsmes vietas nosaukums, informē AS Santa Maria mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Inga Auziņa...

Viedoklis: Cik izplatīta Latvijā ir «brančošanas» kultūra?

Arvien lielāku popularitāti arī Latvijā iegūst vēlie svētdienas rīti un tādiem piedienošā maltīte - brančs. No angļu valodas tulkojumā, brančs nozīmē "breakfast lunch" jeb kaut kas pa vidu starp brokastīm un pusdienām...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Nikos Travel» direktores Jeļenas Serebrjakovas

Tūrisma aģentūras "Nikos Travel" direktorei Jeļenai Serebrjakovai uzņēmums ir kā trešais bērns, ko viņa kopā ar saviem kolēģiem izlolojusi līdz 10 gadu jubilejai. Viņa cenšas atrast ceļojumus – "rozīnītes", un pašreiz unikālākie i

Valmierā aicina uz ceļojumu garšu pasaulē – «Gardēžu pils»

Vārti, kas ved Valmieras vecpilsētā un muzeja teritorijā, vienu dienu – 29.jūlijā – kļūs par robežšķirtni starp tagadni un pagātni, ikvienu interesentu ievedot "Gardēžu pilī"...

Pasaules metropoles, kurās paliek arvien lētāk dzīvot

Globālā līmenī pieaugot nacionālismam un tajā pašā laikā pasaulei piedzīvojot naftas cenu kritumu ir radījušās izmaiņas pasaules ekonomiskajā situācijā. Tas ietekmē arī pasaules dārgākās pilsētas (līdzšinējās), kur novērojams dzīvo

Brauciens uz jaukajām Baleāru salām 2016. gada aprīlī - Ceļotāja stāsts

Šim braucienam gatavojos vairākus gadus. Pašu braucienu organizēju un izplānoju pats sev personīgi - vienīgo palīdzību ņemot aviobiļešu iegādē no "Estravel"...

10. jūnijā Kalnciema kvartāla tirgū jautrība un atrakcijas Valmieras dienas ietvaros

Sestdien, 10.jūnijā, Kalnciema kvartāla tirgū Rīgā norisināsies Valmieras diena. Līdztekus teātrim, izrāžu radīšanai un pagalma spēlēm, ko piedāvās Valmieras vasaras teātra festivāls, īpašu noskaņu galvaspilsētā ievedīs arī Valmie

Kā pārdzīvot paģiras dažādās pasaules malās

Reizēm ballītes izvēršas pārlieku jautras, pat, ja tas nemaz nav plānots. Iespējams, viss rit savu gaitu – ceļojumu atzīmē ar pusdienām, glāzi alkohola un var pat nepamanīt, ka pulkstens vietējā krogā sit jau vēlu vakara stundu un tiek c

Viedoklis: Kā viesnīcās tiek apmierinātas VIP personu vēlmes?

Par VIP (no angļu valodas "very important person" - "ļoti svarīga persona") klientiem var tikt uzskatītas sabiedrībā plaši pazīstamas personības – mūziķi, aktieri vai vienkārši bagāti cilvēki. Šis termins ir plaši stiepjams, taču viens ir ska

10 labi iemesli, kāpēc vērts apceļot Izraēlu

Vēl dažus gadus atpakaļ Izraēla nebija populārāko ceļotāju galamērķu starpā. Potenciālos ceļotājus atbaidīja

Vai Jaungvinejā tiešām joprojām dzīvo kanibāli?

Lai cik neticami tas nebūtu, uz zemeslodes ir atrodamas dažas vietas, kur dzīve joprojām rit kā akmens laikmetā,

Iedvesma ceļojumam - ar mugursomu apkārt Jaunzēlandei (VIDEO)

Jaunzēlande (New Zealand) ir valsts Okeānijā. Tā atrodas Klusā okeāna dienvidaustrumu daļā un no Austrālijas to atdala Tasmāna jūra...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

Ceļojums pa Mekongas upi – lieliska ideja visai ģimenei

Kā būtu, ja Disnejlendas un tamlīdzīgu mākslīgu, pārpildītu un nenormāli komercializētu atrakciju vietā jūs

KONKURSS: Atbildi uz jautājumiem un viesojies Jägermeister dzimšanas dienas ballītē!

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv sadarbībā ar Jägermeister aicina piedalīties...

Ceļotāja stāsts: Skriešana rada pozitīvu atkarību

Katram cilvēkam noteikti ir kāds savs hobijs vai aizraušanās, kas, varbūt, sākusies pavisam nejauši. Tā noticis arī ar Edgaru Bomiku, kurš sāka skriet tikai...

Ivrea pilsētā notiek ikgadējās apelsīnu kaujas!

No 24. februāra līdz 26. februārim Ivrea pilsētā (Itālijā) notika ikgadējā apelsīnu kauja. Tradicionālā kauja ir daļa no Ivrea pilsētas karnevāla, kas arī notiek katru...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

Dabas muzejā notiks izstāde «Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots»

Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar Dārzkopības institūtu no 16. līdz 19. februārim piedāvā apmeklēt izstādi „Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots”.

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,9 %

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā, palielinājās par 2,9 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes dati...

Smiltenes novada TIC veiksmīgi aizvadījis tūrisma izstādi «Balttour 2017»

No 3. līdz 5. februārim Ķīpsalā norisinājās starptautiskā tūrisma izstāde – gadatirgus “Balttour 2017”. Divās tematiskajās hallēs...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā atvērta izstāde «Saruna muzejā»

“Saruna muzejā” ir lieliska iespēja padziļināti iepazīt izstādi, atklāt sev kaut ko jaunu un interesanti, jēgpilni pavadīt dažas brīvdienas stundas īpašā mākslas...

Valsts prezidents lauku tūrisma uzņēmējiem pasniedz vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts»

12. Janvārī, Valsts prezidents un „Zaļā Sertifikāta” patrons Raimonds Vējonis, klātesot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram...

Seišeļu tūrisma padome organizē iepazīšanās braucienu Latvijas tūrisma operatoriem

Seišeļu salas dēvē par paradīzi, Ēdenes dārzu, par skaistākajām salām zemes virsū. Iespējams, tā arī ir, taču tas jāpārbauda un jāredz katram pašam...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Pavadi laiku interesanti Gulbenes novadā arī ziemas sezonā!

Laikapstākļi šajās dienās ir kļuvuši pavisam ziemīgi, taču Gulbenes novada PA “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” aicina nebaidīties no...

Gatavošanās Helovīniem ir kļuvusi tropiskāka

Pēdējā laikā internetā parādās arvien vairāk fotogrāfiju, kurās redzams, kā cilvēki jau laicīgi gatavojas pasaulē iecienītiem svētkiem – Helovīniem. Ir novērots, ka...

Iveta Liniņa: Nevienam nav politiskās gribas novērst krāpšanu Centrāltirgū

Par spīti regulārajām dienestu pārbaudēm, masveida pircēju krāpšana Rīgas centrāltirgū nebūt nav izskausta – izmantojot Latvijas zemnieku saimniecību izkārtnes un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.1996851sec.