maize.

Apskatām 361 - 400 no 1530 vārdam 'maize'

Liepupes muiža,

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas nedēļas nogalei

Klāt Līgo pirmsvētku nedēļas nogale un ir laiks sagatavoties Līgo svētkiem. Izbaudi nedēļas nogali un esi atbildīgs, apmeklējot publiskus pasākumus...

«Atvērtās dienas laukos» 10.-13. jūnijā Balvu novadā un tuvākajā apkārtnē Ziemeļlatgalē

No 10. līdz 13. jūnijam visā Latvijā ar īpaši sagatavotām programmām, degustācijām, atlaidēm ražojumu iegādei un citiem piedāvājumiem...

Atvērtās dienas laukos Tukuma pusē

No ceturtdienas, 10. jūnija līdz svētdienai, 13.jūnijam visā Latvijā norisināsies nu jau par tradīciju kļuvušās «Atvērtās dienas laukos...

«Atvērtās dienas laukos» 10.–13. jūnijā pasākuma karte pieejama tūrisma informācijas centros un DUS «Circle K» visā Latvijā
Restorāns «STAGE 22» iepazīstina ar vasaras terases ēdienkarti

Restorāns Stage 22 specializējas Baltijas virtuvē ar vietējo garšu elementiem, kas ļauj izzināt reģiona īpašās garšas un produktu tekstūras...

Apslēptās ceļojuma izmaksas - cik patiesībā izmaksā ceļojums ar auto?

Apburti ar azartu un gaidāmo atvaļinājumu, mēs aizmirstam kritiski izvērtēt izmaksas. Plānojot ceļojumus, ir ļoti svarīgi jau laikus domāt, kur un kā mēs vēlamies doties, lai ievērojama daļa no ietaupītās naudas netiktu iztērēta  pirms ierašan

Kas izgudroja mūsu mīļākos našķus?

Lielākā daļa no mums var iztēloties ka šefpavārs vai uzņēmējs bezgalīgi eksperimentē, lai izveidotu un atklātu perfektu sastāvdaļu simfoniju. Tomēr tādus pasaulslavenus ēdienus kā čīzburgerus, kartupeļu čipsus un kukurūzu pārslas ir izdevies paga

Laiks bērnam pašam gatavot brokastis: 3 recepšu idejas

Bērni jau no mazotnes jāradina ēst brokastis.  Kad ir īstais brīdis uzticēties un ļaut bērnam pašam tās gatavot...

Sēklu maizes klaips uz balta galdauta: «Gemoss» vadītājas Ievas Treijas recepte

Maijā, kad svinam Latvijas neatkarības atjaunošanai veltītos baltā galdauta svētkus, mums būs iespēja galdā likt sātīgu un veselīgu maizes klaipu...

Aglonā darbu atsāk viesu māja «Pie Vijas»

Ar 2021. gada 26. aprīli darbu atsāk viesu māja “Pie Vijas”, kas atrodas Maizes muzeja otrajā stāvā...

Izvēlies pastaigu vietu topošajā Valmieras novadā!

Īpaši aktuāla došanās dabā kļūst laikā, kad mēs tiecamies atjaunot savu labsajūtu un uzpildīt enerģijas krātuves...

5 produkti, kurus nevajadzētu ēst pirms lidojuma

Ne visiem ceļotājiem iet pie sirds lidsabiedrību piedāvātās maltītes, tādēļ daļa pasažieru izlemj...

Informācijas diena gidiem šogad notiks tiešsaistē 29. aprīlī

Cēsu Tūrisma informācijas centrs kopā ar Cēsu Vēstures un mākslas muzeju pulcē interesentus uz kopīgu satikšanos, kuras laikā pastāsta par tūrisma nozares aktualitātēm Cēsu novadā...

«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū

Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu - proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...

Virtuve top labāka: knifi par mazāk nekā 4 eiro

Katrs trešais Latvijas iedzīvotājs atdzīst, ka pēdējā gada laika mājās ēdienus gatavo biežāk nekā iepriekš...

Viesu nams «Rudzupuķe» strādā citādos apstākļos un mācās pielāgoties

Februāra beigās Daugavpils novada pašvaldības aģentūras “TAKA” pārstāvji devās uzzināt kā sokas darbs viesu namā un kafejnīcā, maiznīcā “Rudzupuķes”...

Kāpēc ūdensputnus nedrīkst barot ar maizi (Video)

Latvijas Ornitoloģijas biedrība mudina sabiedrību izvērtēt ūdensputnu barošanas paradumus, atturoties tos barot ar maizi, kas nav pilnvērtīgs uzturs pīlēm, gulbjiem un citiem ūdensputniem, kam izdzīvošanai nepieciešama daudzveidīga barība.

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Latvijas mazo pārtikas ražotāju produkcija rod īsāko ceļu pie pircējiem

Patreizējos apstākļos pircējiem viņu produkciju atrast un iegādāties palīdz mājražotāju kooperatīvi, tiešās pirkšanas pulciņi, dažādas pirkšanas platformas internetā un citi jauninājumi...

Latgales kultūrvēstures muzeja piedāvājums apmeklētājiem

Lai slēgts apmeklētājiem līdz 6. aprīlim, Latgales kultūrvēstures muzejs pieejams pētniekiem...

Jauna interaktīvā programma atpūtas laukumā «Augustplatz»

Daugavpils novadā Kalkūnes pagastā jau kādu laiku darbojas neliela ceptuve, kur tiek piedāvātas gardas, svaigas skursteņkūkas...

Turaidas muzejrezervāts aicina uz brīvdabas izstādi «Gadskārtu svētki – Meteņi – jauna gada sākums»

Februāris ir gadskārtu svētku – Meteņu laiks, kad tiek pavadīta ziema un sākas pavasara gaidīšana, tiek mesti laika meti jaunam darbu ciklam līdz pavasara Lielajai dienai...

Pētījums: Saldumi un pusfabrikāti bērnu uzturā nonāk biežāk nekā augļi vai graudaugi

Teju visi jeb 99% vecāku piekrīt, ka uzturam ir nozīmīga loma bērna vispārējās veselības nodrošināšanā, liecina Bērnu slimnīcas veselīga uztura kustības “Ēstprieks” ietvaros veiktais pētījums...

Speciālisti iesaka: 6 produkti, kuri noteikti jāiekļauj ziemas ēdienkartē

Tas ir laiks, kad mūsu organismam mēdz būt nepieciešams lielāks atbalsts un rūpes...

Brīvdabas muzejs rīko gadskārtējo konferenci

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz Gadskārtējo konferenci, kas 2021. gadā notiks otrdien, 2. februārī no plkst. 10.00 līdz 14.00 platformā Zoom...

Jaunais Hercoga Ģimenes Brančs 2+2 Itālijas garšās – jau no 12.janvāra!

Kad pārvietošanās pa pasauli ir stipri ierobežota, neviens nav aizliedzis doties garšu ceļojumā...

Alūksne Ziemassvētkos izaicina uz sportiskām aktivitātēm

Alūksne mudina visus sportiskos 24. decembrī izaicināt sevi un apskriet apkārt Alūksnes ezeram...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Pētījums: kā cilvēki gatavojas atzīmēt citādākus Gadu mijas svētkus

Šogad viss ir citādāk, arī paradumi, kā cilvēki gatavojas gada skaistāko svētku svinēšanai...

23 lauku tūrisma uzņēmumi saņem vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts»

„Zaļais sertifikāts” pārstāv dabas vērtības lauku tūrismā, un atpūta dabā šobrīd ir īpaši aktuāla...

Akcijā «Dāvanas no Kurzemes» aicina atbalstīt vietējos ražotājus

Akcijas ietvaros  http://razotskurzeme.lv īpašā sadaļā apkopota informācija par vairāk nekā 110 Kurzemes mazajiem ražotājiem un amatniekiem, viņu produktiem un piedāvājumiem, ko dāvināt svētkos, celt galdā vai lietot ikdienā.  ...

«Latgales Šmakovkas ceļu» atklās tiešsaistē

24. novembrī plkst. 18.00, Šmakovkas muzeja sociālā tīkla Facebook lapā notiks foto izstādes “Latgales šmakovkas ceļš” atklāšana tiešsaistē...

Valmiera sagādā pārsteigumu gardēžiem Latvijas dzimšanas dienā

Par gardu pārsteigumu, sveicot Latvijas 102.dzimšanas dienā, parūpējušies Valmieras restorāni un kafejnīcas...

Pavārs Mārtiņš Sirmais pievērsies sviestmaizēm

Tapis pirmais “Forevers” veikals Latvijā, kurā tiek uzsākta uz vietas gatavotu sviestmaižu tirdzniecība...

Jaunmoku pilī svētku laikā valdīs īpaša noskaņa

No 18. līdz 22. novembrim, ievērojot valstī izsludināto ārkārtas situāciju un drošības noteikumus, Jaunmoku pils apkārtnē un parkā valdīs īpaša noskaņa par godu Latvijas valsts proklamēšanas gadadienai...

Kulinārā tūrisma piedāvājums rudenim - «Rudzu ceļš»

Kulinārā tūrisma piedāvājums rudenim - «Rudzu ceļš» ...

9 interesanti un praktiski darinājumi Brīvdabas muzeja e-gadatirgū

9 interesanti un praktiski darinājumi Brīvdabas muzeja e-gadatirgū...

Impro.lv: Viedoklis par žurnālista Toma Lūša rakstu TVNET un ne tikai

Impro.lv: Viedoklis par žurnālista Toma Lūša rakstu TVNET un ne tikai...

Valmiermuižā izzinās maizes cepšanas noslēpumus

Siltas, tikko ceptas maizes smarža drīzumā piepildīs Valmiermuižas alus viesistabu, kur ...

Ekspedīcija Nr1. KOKI un Mežinieku brokastis Jaunmoku pilī

Ekspedīcija Nr1. KOKI un Mežinieku brokastis Jaunmoku pilī...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::9.53301001sec.