pavāri.

Apskatām 361 - 400 no 863 vārdam 'pavāri'

Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»

No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...

Septiņas idejas pavasara brīvlaika pavadīšanai Jūrmalā

Pavasara brīvlaikā ģimenes ar bērniem aicinātas Jūrmalā piedalīties izzinošās aktivitātēs – piedalīties robotikas nodarbībās...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 09.03.2018 - 11.03.2018

Jau šajā nedēļas nogalē Valmierā nebijis pasākums - «Vasarai ziemā būt». Ko zināt apmeklētājiem?

10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies...

Eksperti: Latvija nākotnē varētu kļūt par Ziemeļeiropas gastronomisko galvaspilsētu

Ar katru gadu gastronomiskais tūrisms Latvijā kļūst arvien pievilcīgāks. Vietējā virtuve un uz vietas audzētie ekoloģiskie produkti piesaista...

Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos

Akcijā Francijas garša / Good France, kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā piedalīsies...

Lietas, ko darīt un ko nedarīt Parīzē

Parīzes vilinošā burvība ir leģendāra, un ne bez iemesla. Aicinošās ielu kafejnīcas, pasaules klases muzeji, burvīgie...

Valmierā martā norisināsies nebijis pasākums ar vasarīgām aktivitātēm

10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...

Daugavpilī aicina uz II Restorānu dekādi

No 10. līdz 20. februārim Daugavpilī noritēs II Restorānu dekāde, kuras tēma ir “Kafija un deserti”. Tā kā februāris...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Iepazīsti 15 labākās ASV pilsētas

No Ņujorkas līdz Santafē, no Honolulu līdz Našvilai, Amerikas pilsētas reprezentē dažus no veiksmīgākajiem...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.01.2018 - 14.01.2018

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcij

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

KONKURSS (noslēdzies): Live Riga un Travelnews.lv aicina laimēt restorāna dāvanu karti 30€ vērtībā

Travelnews.lv, sadarbībā ar LIVE RIGA aicina piedalīties konkursā un laimēt dāvanu karti...

Populāri šefpavāri aicina uz ielu ēdienu festivālu - VIDEO

Sestdien, 13. janvārī, Vecrīgā otro gadu notiks ielu ēdiena festivāls jeb Riga Street food festival. Pasākumu apmeklēt...

Madridē darbojas «Robina Huda» restorāns

Robins Huds ir tēls, kas paņēma no bagātajiem - un paņemto atdeva nabadzīgākajiem. Tieši tāpēc šis tēls...

Otro gadu Vecrīgā notiks ielu ēdiena festivāls

Sestdien, 13. janvārī, Vecrīgā otro gadu notiks ielu ēdiena festivāls jeb Riga Street food festival, kurā piecpadsmit Rīgas restorānu...

Pieejama «Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē» digitālā brošūra

Vēl 2017. gada izskaņā jaunajā Cēsu kafejnīcā “Jāņoga” norisinājās projekta “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” noslēdzošā...

Vīnes lidostā atvērts Džeimija Olivera restorāns

Kurš gan ir sacījis, ka ēdienam lidostā ir jābūt... parastam? Šis cilvēks, noteikti, nav rēķinājies ar to, ka kādu dienu...

Vai lidmašīnā var prasīt papildporciju ēdienam?

Šajā rakstā, protams, nerunāsim par lidsabiedrībām, kur par ēdienu paredzēts maksāt - t.i., Ryanair, airBaltic, Wizzair...

Aicinām apmeklēt Raimonda Zommera vieslekciju «Dzīve ar smaidu»

Trešdien, 29.novembrī, plkst. 18.00 notiks Biznesa augstskolas Turība organizētā vieslekcija...

Ar sapni par savu restorānu – jurisprudences studentes Montas stāsts

“Esmu pilnīgi droša, ka tuvāko piecu gadu laikā atvēršu savu restorānu,” ar smaidu sejā apgalvo Monta Meiere...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras

Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie burgernīcas «Street Burgers» vadītāja Aleksandra Vēvera

Aleksandrs Vēvers Islandes ceļojumā pagaršojot īpaši kvalitatīvu burgeru, izlēma, ka arī Rīgā...

Japāņu zupa Ramen – garšu ceļojums ziemeļnieku virtuvē

Tradicionālā japāņu zupa Ramen ir sātīga un garšām bagāta. Tomēr ziemeļniekiem tās pagatavošana nereti sagādā...

Rīgas restorānos godam noritējusi Putras nedēļa

Putras nedēļa Rīgas restorānos noritēja par godu Starptautiskajai Putras dienai, kas visā pasaulē tiek svinēta 10.oktobrī...

Restorāns «Prospekts 55» aicina astoņu nedēļu laikā gastronomiski apceļot pasauli

Lai gada drūmāko laiku pārvērstu brīnišķīgā piedzīvojumā, restorāns Prospekts 55 sarūpējis...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Jau nākamnedēļ - Rīgas restorānu nedēļa

Jau nākamnedēļ (9. - 15. oktobris) vairums Rīgas labāko restorānu vērs savas durvis īpašam pasākumam - Rudens Rīgas restorānu nedēļai...

Vidzemes plānošanas reģions Valmiermuižā iepazīstinās ar jaunu kulinārā tūrisma ceļu «Livonijas garša»

17. oktobrī Valmiermuižas Alus virtuvē Vidzemes plānošanas reģions pulcinās kopā Vidzemes novadu krodziņu, restorānu, viesu namu...

Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes

12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu “Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Ar rudens ražas tirdziņu un svētku tradīcijām Valmiermuižā tiks svinēta Miķeļdiena

Godinot rudens saulgriežus, 23. septembrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 pie Valmiermuižas alus darītavas tiks...

«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»

Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria" restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...

Ar ko cienā Prāgas debesīs un cik tas maksā?

Septembrī Čehijas galvaspilsētā atkal būs iespējams izbaudīt pasaulslaveno atrakciju "Vakariņas debesīs"...

Aptauja: Ko Rīgas svētku restorānā saviem apmeklētājiem piedāvāja labākie Rīgas restorāni?

Sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis vēra "Rīgas svētku restorāns"...

Ceturto gadu Rīgā tiks atvērts lielākais brīvdabas restorāns

Sestdien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā, sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis vērs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.23706412sec.