«FlixBus» atklās jaunus maršrutus no Latvijas uz dažādām Somijas pilsētām [1]

«FlixBus» atklās jaunus maršrutus no Latvijas uz dažādām Somijas pilsētām

2024. gada vasarā tālsatiksmes autobusu operators “FlixBus” atklās trīs jaunus tiešos autobusu maršrutus no Latvijas uz dažādām Somijas pilsētām. Papildus jau esošajam maršrutam uz Somijas pilsētu Vāsu, drīzumā no Jelgavas un Rīgas par draudzīgām cenām būs iespējams  aizbraukt arī uz Tamperi, Joensū un Rovaniemi. Pirmie jaunie maršruti būs pieejami no šī gada 28.jūlija.

Starptautiskais ceļojumu tehnoloģiju uzņēmums “FlixBus” pagājušajā vasarā uzsāka darbību Somijā, atklājot arī maršrutu, kas veda cauri lielākajām Baltijas pilsētām un stiepās gar jūras piekrasti līdz pat Vāsai. Savukārt jau šī gada jūlijā “FlixBus” atklās trīs jaunus galamērķus no Latvijas uz Somiju: Viļņa - Rīga - Tallina - Helsinki - Tampere ar pieturām Ainažos un Grenctālē; Hamburga - Jelgava - Rīga - Tallina - Helsinki - Joensū ar pieturu Ainažos un Krakova - Rīga - Tallina - Helsinki - Rovaniemi ar pieturām Ainažos un Grenctālē.

"FlixBus" biznesa attīstības vadītāja Andželīna Kostiukova norāda, ka maršruti no Baltijas valstīm uz Somiju ir pamatoti, jo par šiem maršrutiem ir liela interese un pasažieru skaits pastāvīgi pieaug: "Lai paplašinātu iedzīvotāju ceļošanas iespējas un nodrošinātu autobusu savienojumus no Latvijas uz dažādām Somijas pilsētām, mēs atklājam jaunus tiešos maršrutus uz Tamperi, Joensū un Rovaniemi, tiem kursējot reizi dienā. Šie jaunie maršruti no Jelgavas un Rīgas piedāvās plašākas ceļošanas iespējas par draudzīgām cenām, ļaujot ērtākā veidā un biežāk iepazīt dažādos Somijas reģionus. Tai pat laikā, piedāvājot tiešos braucienus ne tikai no Rīgas, bet arī no Jelgavas, ceļošana kļūs pieejamāka arī reģionu iedzīvotājiem," tā A. Kostiukova.

“FlixBus” brauciena biļetē būs iekļauts arī Tallink prāmja savienojums starp Igauniju un Somiju. "Divu stundu brauciena laikā ar prāmi pasažieri varēs atpūsties, paēst un baudīt ainaviskos skatus no klāja," uzsver A. Kostiukova, papildinot, ka pasažieri autobusā var pārvadāt arī velosipēdu. Viņa piebilst, ka biļeti uz Somiju var rezervēt ne vēlāk kā trīs stundas pirms autobusa atiešanas, ļaujot elastīgi plānot ceļojumu.

Paredzēts, ka Somijā tālsatiksmes autobusi apstāsies tādās pilsētās kā Helsinki, Tampere, Salo, Turku, Raisio, Rauma, Pori, Nerpesa, Vāsa, Joensū, Heinola, Oulu, Kemi un Rovaniemi.

Andželīna Kostiukova piebilst, ka “FlixBus” starptautiski kursējošie un klimatam draudzīgie autobusi ir moderni un aprīkoti ar visaugstākās drošības sistēmām. “FlixBus” šobrīd apkalpo 62 maršrutus Baltijas reģionā, nodrošinot braucienus no Latvijas uz Lietuvu, Igauniju, Somiju, Poliju, Slovākiju, Ungāriju, Slovēniju, Austriju, Čehiju, Vāciju, Nīderlandi, Beļģiju un Franciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ollijs 07/15/2024 16:40 Forši galamēŗķi


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.07.2024 - 23.07.2024 Igo aicina uz Mājas kafejnīcu dienām!  Bauskas TIC
Mājas kafejnīca "IGO kopā ar draugiem uzbur Gruzijas garšas Ceplī!". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.07.2024 - 20.07.2024 Bērniem un jauniešiem TukumaPILSĒTAS PARKĀ Tukuma TIC
Sestdien 20.jūlijā Tukuma Pilsētas parkā iecerēta aizraujoša un apjomīga svētku programma top bērniem un jauniešiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.07.2024 - 20.07.2024 DISKO NAKTS | Radi Tukku Magi pagalmā Tukuma TIC
Svētku lielās dejas plānojas TUKKU MAGI pagalmā Tukumā 20.jūlijā no pulksten 22:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.07.2024 - 19.07.2024 Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15965891sec.