«airBaltic» paplašina darbību Lietuvā – paziņo par jauna galamērķa atklāšanu no Viļņas [1]

«airBaltic» paplašina darbību Lietuvā –  paziņo par jauna galamērķa atklāšanu no Viļņas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo par paplašināšanos Viļņā, maršrutu tīklu papildinot ar jaunu galamērķi – Diseldorfu (Vācija). Abas pilsētas tiks savienotas ar diviem reisiem nedēļā, sākot no 2024. gada 31. oktobra. Tādējādi lidsabiedrība no Viļņas tiešos reisus nodrošinās jau uz ceturto galamērķi Vācijā, papildinot jau esošos maršrutus uz Berlīni, Minheni un Hamburgu. Jaunais maršruts ir daļa no riska dalīšanas sadarbības starp airBaltic un Lietuvas lidostām, kas ir jau trešais noslēgtais līgums starp abām pusēm.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Viļņa ir viena no airBaltic bāzes pilsētām, un mēs ar prieku turpinām paplašināties Lietuvas galvaspilsētā. Rūpīgi izvērtējot tirgus tendences un pasažieru pieprasījumu, mēs uzskatām, ka lidojumi starp Viļņu un Diseldorfu būs stratēģiski svarīgs maršruts Lietuvai, jo Vācija ir viens no nozīmīgākajiem valsts ekonomiskajiem partneriem. Šis būs jau ceturtais airBaltic galamērķis Vācijā, uz kuru lidojumi tiek veikti no Viļņas. Tādā veidā nodrošināsim mūsu klientiem plašākas ceļošanas iespējas darba un atpūtas vajadzībām, kas veicinās pasažieru plūsmu starp abām valstīm."

“Esam pateicīgi Lietuvas lidostām un mūsu vietējiem partneriem par ilggadējo sadarbību un atbalstu airBaltic darbības paplašināšanai Lietuvā,” piebilda Gauss.

Simons Bartkus (Simonas Bartkus), Lietuvas lidostu izpilddirektors: “Šī maršruta atklāšana nozīmē, ka mums būs lidojumi uz sešām lielākajām Vācijas lidostām un desmit regulārie maršruti starp Lietuvu un Vāciju. Esam gandarīti, ka mūsu investīciju mehānisms veiksmīgi veicina valsts stratēģiskā virziena attīstību un sagatavošanos Vācijas brigādes pastāvīgai izvietošanai mūsu valstī.”

Plānots, ka lidojumi starp Viļņu un Diseldorfu visu gadu tiks veikti divas reizes nedēļā pirmdienās un ceturtdienās, sākot no 2024. gada 31. oktobra. Lidojuma ilgums paredzēts 2 stundas un 15 minūtes. airBaltic pasažieriem nodrošinās biļetes gan Ekonomiskajā, gan Biznesa klasē.

Biļetes jau ir iespējams iegādāties lidsabiedrības mājaslapā www.airbaltic.com.

Lidojumi starp abām pilsētām tiks veikti ar Airbus A220-300 lidmašīnām. A220-300 nodrošina izcilu lidojuma pieredzi ar tādām priekšrocībām pasažieriem kā platāki sēdekļi, lielāki logi, vairāk vietas rokas bagāžai. Tās uzrāda labāku vispārējo sniegumu un ērtības gan pasažieriem, gan darbiniekiem.

Turklāt airBaltic šogad Lietuvu savieno ar vairāk nekā 20 tiešajiem maršrutiem visā Eiropā, un ar 24 lidsabiedrības partneriem, airBaltic nodrošina savienojumus ar pārējo pasauli. Gaidāmajā ziemas sezonā airBaltic plāno no Baltijas valstīm uzsākt lidojumus septiņos jaunos maršrutos – četros no Rīgas, divos no Viļņas, un vienā no Tallinas. Tādējādi airBaltic nostiprinās savas vadošās un iecienītākās lidsabiedrības pozīcijas Baltijas valstīs.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ollijs 08/14/2024 10:07 Jauki, varēs uz izstādi nākamgad aizlaist


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ideāls brīvdienu galamērķis, Bodruma! Latvia Tours
Krāšņa atpūta, augstas klases luksus piedāvājums, brīvdienas visizsmalcinātākajai atpūtnieku klasei - tas viss raksturo Bodrumu! | Skatīt vairāk
no 521 EUR
Atlaides auto nomai Europcar
Rezervē auto līdz 22. augustam un saņem atlaides nomām līdz pat 15. decembrim visā pasaulē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.08.2024 - 16.08.2024 Tikšanās ar grāmatas “Nāvi mānot” autoru TAKA
Tikšanās ar grāmatas “Nāvi mānot” autoru Haraldu Bruņinieku Dvietes kultūras namā 16. augustā pulksten 16.00. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64443994sec.