ātrās uzkodas.

Apskatām 1 - 28 no 28 vārdam 'ātrās uzkodas'

Speciālistu padomi tiem, kam aukstā laikā pieaug apetīte un kāre pēc našķiem

Ziemai tuvojoties, bieži vien mainās arī mūsu ēdienkarte – vairāk gribas treknākus un barojošākus ēdienus. Kāpēc tā un vai tas ir normāli?

Visu laiku gribās ēst, kārojas ko saldu, sāļu vai treknu? Iespējams, pie vainas ir hormonu disbalanss

Regulāri kārojas čipsus, ātrās uzkodas vai citus sāļus un treknus ēdienus? Nespēj atturēties no konfektēm, šokolādes un saldumiem...

Salaspils TIC atskatās uz 2022. gada novada tūrisma jaunumiem

2022. gads paskrējis vēja spārniem, un arī Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs var atskatīties uz paveikto un jauno novada tūrisma piedāvājumā...

Cepelīni, cepti kartupeļi un kebabi: ko visbiežāk pasūtījuši latvieši 2022. gadā

Par pārsteigumu, visbiežāk iedzīvotāji izvēlējušies cepelīnu piegādi, kam seko cepti kartupeļu salmiņi un ātrās uzkodas - kebabi, burgeri un picas...

Eiropā, iespējams, sāk izplatīties jauns tūristu apkrāpšanas veids

Īru laikraksts “The Sun” pievērsis uzmanību kādai jaunai tendencei Rietumeiropā, kas, šķiet, aizgūta no Dienvidaustrumāzijas valstīm, un iesaka ceļotājiem...

Kempings «Daugavas lokos» aicina ciemos baudīt vasaru un pavizināties ar kuģīti «Dinaburga»

Kempings “Daugavas lokos” atrodas aizsargājamā teritorijā – Dabas parkā “Daugavas loki”, tieši starp Daugavpili un Krāslavu – Slutišķu sādžā...

Nozīmīgi 80. gadu izgudrojumi, kas mainīja pasauli

Mode, tehnoloģijas, ātrās uzkodas, reklāmas, kultūra – gan šajās, gan citās nozarēs 80. gadu pēdas redzamas vēl šodien...

Cīņa ar pavasara nogurumu: kā tajā uzvarēt?

Nespēks, enerģijas trūkums, miega bads un nomāktība – šo nepatīkamo simptomu kopumu, kas ne vienu vien pārņem gada pirmajos mēnešos, tautā mēdz dēvēt par pavasara nogurumu...

Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»

Lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star...

Pētījums: Saldumi un pusfabrikāti bērnu uzturā nonāk biežāk nekā augļi vai graudaugi

Teju visi jeb 99% vecāku piekrīt, ka uzturam ir nozīmīga loma bērna vispārējās veselības nodrošināšanā, liecina Bērnu slimnīcas veselīga uztura kustības “Ēstprieks” ietvaros veiktais pētījums...

Kas slēpjas dažādu Latvijā iecienītu burgeru sastāvā?

Sabiedrībā un arī uztura jomas speciālistu vidū valda viedoklis, ka ātrās uzkodas kā burgeri ir bagāti ar...

Kristīne Virsnīte: ceļojumā labāk uzsmērēt līdzi paņemto maizīti vai «frī» uzcept pašiem

Doties ceļojumā kopā ar ģimeni ir ne tikai lielisks piedzīvojums, bet tas prasa arī rūpīgu sagatavošanos...

8 idejas, kā īsināt laiku lidostā

Ceļojot svarīgs ir ne vien pats galamērķis, bet arī ceļš līdz tam – nereti, dodoties uz ārzemēm, nākas...

Padomi aktīviem ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot...

Autovadītāja labsajūta ir pamats drošībai uz ceļa

Lielāka braukšanas pieredze, stabils darba grafiks, mazāk nakts maiņu, biežāki braukšanas pārtraukumi, tiešā...

Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017

Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, notiek pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|. Pasākums ir ļoti plaši apmeklēts -   līdz plkst. 16:00 to

Trīs galvenās sadzīves gudrības maratonistiem amatieriem

Līdz tradicionālajam maija maratonam Rīgā atlicis mazāk par mēnesi - tas ir saspringts laiks visiem...

Pie Travelnews.lv vēršas lasītāja ar neapmierinātību par ceļojumu uz Antāliju

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv no lasītājas saņēma sūdzību par tūrisma operatora GoAdventure...

Berlīnē durvis ver pirmais restorāns suņiem

Pērnā gada izskaņā Berlīnē durvis vēris Vācijā pirmais restorāns, kura vienīgā mērķauditorija ir cilvēka mājdzīvnieki – suņi un kaķi...

Padomi ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot savu organismu, un pirmais...

Ķirsons Māja piedāvā jaunumu - kompleksās vakariņas

Pēdējos gados ļoti populāras ir kļuvušas biznesa pusdienas, ko piedāvā teju katra ēdināšanas iestāde...

Novērojumi: Kāda ir norvēģu vidusmēra dienas ēdienkarte?

Kādu laiku dzīvojot Norvēģijā un ikdienā sastopoties ar vietējiem iedzīvotājiem, ir nācies pamanīt...

Melnā kaķa mājas restorāna mājīgums Vecrīgā

Vecrīga ir diezgan dzīvīga, tūristi savos fotoaparātos ķer mirkli, un daudzi palūkojas arī virs namu jumtiem, kur uz viena no tiem iecienīts fotomodelis...

TOP 10 ielas maltītes, kuras vērts pamēģināt tūristiem

Viesojoties dažādās zemēs, ceļmalas bodītēs vai lielpilsētu kvartālu ieskautos ēdināšanas stendos nereti gadās nobaudīt dažādus unikālus ēdienus...

Rīgas zinātnieki izgudrojuši dabīgu, veselībai nekaitīgu enerģijas dzērienu

Šodien, 2012. gada 12. jūlijā Inovatīvo biomedicīnas tehnoloģiju institūta zinātnieki prezentēs sabiedrībai...

Ātrās uzkodas var izraisīt depresiju

Laspalmas un Granādas universitāšu (Spānija) kopīgā pētījumā noskaidrots, ka cilvēki, kas regulāri izvēlas ātrās uzkodas jeb tā saukto fast food, biežāk slimo...

Francijas restorāni ir iecienīti visā pasaulē

Francija tradicionāli ir gardēžu zeme, kur restorānu un ēdināšanas iestāžu ir ļoti daudz. Ir vērts mazliet vairāk uzzināt par Francijas ēšanas kultūru...

10 nepieciešamākās lietas dodoties atpūtā pie dabas

Jebkuram atpūtniekam ir savs iemīļoto lietu saraksts, ko tas ņem līdzi uz kempingu. Dažas lietas nodrošina ērtāku atpūtu, bet citas ir pat

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.02874494sec.