šefpavārs.

Apskatām 1 - 40 no 805 vārdam 'šefpavārs'

Rīgā atvērts jauns seafood bistro «Fish Corner»

Rīgas centrā, Tērbatas ielā 41/43 (ieeja no Ģertrūdes ielas), durvis vēris jauns gastronomiskais galamērķis - bistro Fish Corner...

VIDEO intervija ar Kristapu Jokmani, kurš ir zīmola «Sanitex» šefpavārs

VIDEO intervija ar Kristapu Jokmani, kurš ir zīmola «Sanitex» šefpavārs...

VIDEO intervija ar Andri Rūmīti, kurš ir restorāna zīmola «Hercogs» dibinātājs, namatēvs un šefpavārs

Video intervija (41:12) ar Andri Rūmīti, kurš ir ģimenes restorāna «Hercogs» namatēvs, Latvijas Pavāru kluba valdes loceklis un šefpavārs...

Rīgā radīta noslēpumaina svētku rūpnīca, aicinot iesaistīties un piedzīvot brīnumus — «Christmas Factory: Out of the Box»

Vai zini tādu vietu, kur galdi ar visiem apmeklētājiem pārvēršas svētku vilcienā, kur egles atdzīvojas dejās un gaismu interakcijās, kur svētku maltīte kļūst par piedzīvojumu...

Durvis ver jauna latviskās virtuves kafejnīca «Juusu»

Rīgā atklāta jaunā latviskās virtuves kafejnīca “Juusu”, ko izveidojis pavārs un uzņēmējs Ēriks Ozollapa. Ideja par vietu...

Elmārs Tannis un influenceri meistarklasē pārbauda «Fiskars» pannas ar 100 % bez plastmasas pārklājumu

Elmārs Tannis un influenceri meistarklasē pārbauda “Fiskars” pannas ar 100 % bez plastmasas pārklājumu...

VIDEO intervija ar Svetlanu Riškovu, kura ir Bocuse dOr Latvijas prezidente

Video intervija (divas daļas) ar Svetlanu Riškovu, kura ir Latvijas Pavāru kluba valdes locekle, Bocuse d'Or Latvijas prezidente un maizes un konditorejas izstrādājumu ceptuvi «ReMaize» īpašniece

Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa pasakas

Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš svētku noskaņu un prieku nes arī ārpus Doma laukuma, aicinot ikvienu skatīties un klausīties jaunas, īpaši tirdziņam radītas Ziemassvētku pasakas...

Ar garšu sprādzienu Liepājā durvis ver jauna kultūrvieta «Bankhaus»

Liepājas kultūrtelpu papildinājis jauns lokāls – “Bankhaus”, kura atklāšanu ievadīja īpašs notikums – daudzsajūtu vakariņas “Garšu galaktika...

VIDEO intervija ar Denisu Ivankovu, kurš ir Francijas vēstniecības Rīgā šefpavārs

Video intervija (43:27) ar Denisu Ivankovu, kurš Francijas vēstniecības Rīgā šefpavārs...

Rīgā durvis vēris mūsdienīgas latviešu virtuves restorāns «MaMà Bistro»

Pašā Rīgas centrā, Blaumaņa ielā 9, durvis vēris jauns mūsdienīgas latviešu virtuves restorāns MaMà Bistro. Šeit latviešu mājas virtuve, kas atgādina bērnības siltumu un svētdienu smaržu...

Viļņa nosaukta par Eiropas viesmīlības pilsētu 2025

Eiropas viesnīcu balvas žūrija Viļņai piešķīrusi retu goda balvu par tās radošumu, atvērtību un stabilo izaugsmi viesmīlības nozarē...

No 27. oktobra līdz 9. novembrim Rīgā norisinās sezonālie gardēžu svētki – rudens Rīgas restorānu nedēļa

Šajā rudenī kā allaž Rīga kļūs par kulinārās daudzveidības galvaspilsētu – divu nedēļu garumā pilsētas iedzīvotājus un viesus gaidīs Rīgas restorānu nedēļa...

Garšas ceļojums pāri robežai: Lietuva aicina baudīt un uzkavēties gastronomijas nedēļā

Aizmirstiet steigu. Nospiediet pauzi pasaulei. Jūsu rudens atpūtai nav vajadzīga lidmašīnas biļete – pietiks ar īsu, nesteidzīgu braucienu uz dienvidiem...

Izdots trešais MICHELIN ceļvedis Latvijā

Salīdzinot ar pagājušo gadu izlasei pievienoti trīs jauni restorāni! Trešajā ceļveža izdevumā kopumā ieteikti 34 restorāni...

Ierastas sastāvdaļas, negaidītas garšas: Baltijas klasika jaunā interpretācijā Gastronomijas nedēļā Viļņā

No kartupeļiem līdz priežu čiekuriem – Viļņas šefpavāri Gastronomijas nedēļā 2025 piešķir Baltijas sastāvdaļām modernu un radošu pieskārienu, kamēr arvien vairāk latviešu izvēlas ceļot...

20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu

20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu...

19. oktobris vēsturē: Dzimis Latvijas viens no izcilākajiem šefpavāriem – Mārtiņš Rītiņš (video)

Mārtiņš Ints Rītiņš ir dzimis 1949.gada 19.oktobrī Lielbritānijā latviešu bēgļu ģimenē un 1993.gadā atgriezās Latvijā, kļūstot par Latvijas pavāru kustības līderi...

«Pullman Riga Old Town» atklāšanu pēc vērienīgas renovācijas apmekējuši vairāk nekā 400 cilvēku

2025. gada 26. septembris, 2025. Svinīgo pieczvaigžņu viesnīcas Pullman Riga Old Town atklāšanu pēc septiņu mēnešu vērienīgas renovācijas UNESCO Pasaules mantojuma...

TOP20 Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri ar putna lidojuma skatu (aktualizēts 25.09.2025)

TOP20 Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri ar putna lidojuma skatu...

«Pullman Riga Old Town» atkal ver durvis pēc vērienīgas renovācijas – jauna kultūras telpa Baltijā

Pēc septiņu mēnešu vērienīgas renovācijas Pullman Riga Old Town 26.09.2025 atzīmē savu svinīgo atvēršanu UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā iekļautās Vecrīgas sirdī...

Pirmo reizi Latvijā – profesionālu šefpavāru cīņa šovā «Šefpavāru līga»

Šoruden TV3 aicina skatītājus doties vēl nebijušā kulinārā piedzīvojumā, baudot jauno šovu “Šefpavāru līga”, kas būs pirmā šāda mēroga profesionālo šefpavāru cīņa Latvijā...

Cēsu novads: Satikšanās savvaļas garšās un emocijās!

“Zaubes savvaļas kulinārais festivāls” jau devīto reizi pulcēs apmeklētājus, lai 13.septembrī kopā ar pavārmākslas meistariem, saimniecēm, medniekiem...

Prestižo kulinārijas konkursa «Bocuse dOr Latvia 2025» balvu iegūst šefpavārs Dinārs Zvidriņš - Foto

50 bildes. Prestižo kulinārijas konkursa «Bocuse dOr Latvia 2025» balvu iegūst šefpavārs Dinārs Zvidriņš...

Līdz 8. septembrim aicina restorānus pieteikties rudens Rīgas restorānu nedēļai

No 2025. gada 27. oktobra līdz 9. novembrim Rīgā norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kas jau vairāk nekā desmit gadus ir viens no nozīmīgākajiem notikumiem pilsētas gastronomijas dzīvē...

Mājas kafejnīcu dienas Tukuma novadā 2025. gadā

Tuvojoties atvasarai un rudeni, Tukuma pusē atkal noritēs mājas kafejnīcu dienas, kas ir Vislatvijas tūrisma akcija, kurā ikviens Latvijas iedzīvotājs var pamēģināt iejusties kafejnīcas īpašnieka...

Dubaija 2025. gada pirmajā pusē uzņēmusi 9,88 miljonus starptautisko apmeklētāju, kas ir par 6% vairāk nekā iepriekšējā gadā

Saskaņā ar Dubaijas Ekonomikas un tūrisma departamenta datiem, Apvienoto Arābu Emirāts Dubaija laikā no 2025. gada janvāra līdz jūnijam uzņēma 9,88 miljonus starptautisko apmeklētāju...

Rīgā atvērts pirmais mūsdienu grieķu virtuves restorāns «Potami»

Rīgā, Daugavas krastmalā (Eksporta iela 3a) durvis vēris grieķu restorāns POTAMI, kur autentiskas grieķu kulinārās tradīcijas satiekas ar mūsdienīgu...

Skrīveri – vieta, kur garša kļūst par piedzīvojumu

Aizkraukles novada Skrīveros vari ne tikai nobaudīt, bet arī piedalīties – izzināt saldumu tapšanas procesu, gatavot pašam un baudīt latvisku viesmīlību gleznainā vidē...

Interesanti fakti par kruīza kuģiem, kas Rīgas Brīvostā 2025. gadā ienāk pirmo reizi

2025. gada sezonā Rīgas brīvostā plānotas 85 kruīza kuģu vizītes. Sadarbībā ar Rīgas brīvostu piedāvājam interesantus faktus par kuģiem, kuri Rīgu apciemos pirmo reizi...

Rīgas centrā atklāta jauna telpa maltīšu un mākslas baudīšanai

2025. gada 5.jūnijā Rīgas kartē / Brīvības iela 37/ parādījās jauna telpa -  bārs brasserie VIVIEN un mākslas galerija METRO. Gastronomiskās koncepcijas un ēdienkartes autors...

Aicina uz Zivju dienas pasākumu Kaugurciemā

Svētdien, 2025. gada 8. jūnijā, Kaugurciema pludmalē starp Zvārtas un Draudzības ielu norisināsies pasākums “Zivju diena”, kurā būs iespēja iepazīt senā Kaugurciema vēsturi un...

Aģentūra «Luka» iegūst sešas zelta godalgas pasaulē lielākajā pasākumu nozares konkursā «Eventex»

Eventex konkurss, kurš tiek uzskatīts par pasākumu industrijas Oskaru un kurā tiek apbalvoti izcilākie pasākumi un pieredzes mārketinga projekti pasaulē Ineses Lukaševskas vadītā aģentūra...

Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī vērs durvis jauns restorāns

Pēc veiksmīgi aizritējušās Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas torņa restorāna telpu izsoles, kas noslēdzās šī gada janvārī ar SIA KLAD RE uzvaru...

Noslēdzies recepšu konkurss «Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes» – apbalvoti uzvarētāji

Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar biedrību “Pavāru klubs” rīkoja konkursu “Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes”, aicinot profesionāļus veidot ēdienkartes...

25. aprīlī tiešraidē notiks IV Sēlijas tūrisma konference

Par jaunumiem tūrisma jomā Sēlijā varēs uzzināt tiešraidē Sēlijas tūrisma konferencē, kas ierasti notiek dienu pirms Sēlijas Tūrisma tirgus...

Šefpavāra ieteikumi stiprāko Lieldienu olu novārīšanai un pēc svētkiem pāri palikušo olu pagatavošanai

Lieldienas bez olām, visticamāk, nav iespējamas, bet, ja tās plānots vārīt lielā daudzumā, tad tikpat neiespējami būs visas šīs olas apēst. Protams, ja zaudēsi visās olu kaujās...

Tallinā durvis vēris 75 miljonus eiro vērts luksusa viesnīcu komplekss, kurā ir tikai 17 numuri

Tallinas vecpilsētā oficiāli atvērta ekskluzīva jauna viesnīca Burman. Tā ir daļa no augstākās klases viesnīcu, restorānu un izklaides kompleksa...

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanu

Kāpšana kokā, orientēšanās spēle, disku golfs un “pasaku” pārgājiens – tās ir tikai dažas aktivitātes, kas 5. aprīlī no pulksten 13 līdz 17 sagaida apmeklētājus Jelgavas reģionālā tūrisma centra...

Igaunijas un Latvijas «Michelin» Zaļās zvaigznes pavāri satiekas Pavāru mājā

2025 .gada 20.martā Pavāru mājā Līgatnē notika unikālas vakariņas, kur tandēmā darbojās divi “Michelin” Zaļās zvaigznes šefpavāri: Pīters Pihels no Igaunijas un Juris Dukaļskis no Latvijas...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.8574059sec.