1.
Našķu un laiskošanās laiks beidzies: kā atgriezties ierastajā ritmā pēc garajām svētku brīvdienām?
(12/01/2025 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku un Jaungada brīvdienas ierasti ir laiks, kad varam atpūsties no darba un ikdienas pienākumiem, taču nereti tas saistīts ar vēl steidzīgāku un saspringtāku ritmu...
2.
Vitamīni un minerālvielas, kas papildu nepieciešami arī augļu, ogu un dārzeņu sezonā
(12/08/2024 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā vasaras sezonā, tā rudens sākumā mūsu platuma grādos netrūkst nedz svaigu augļu un ogu, nedz gardu sezonas dārzeņu...
3.
Slavenā Vidusjūras diēta – kas ir tās pamatā?
(24/05/2024 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Par Vidusjūras diētas ieguvumiem tiek runāts arvien plašāk – tā palīdz uzlabot veselību un pašsajūtu, kā arī ieviest ēdienkartē krāsainākas...
4.
Ķirbis – krāšņs, daudzveidīgs un vērtīgs uzturā! Stāsta speciālisti
(14/10/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai kādas būtu mūsu attiecības ar ķirbjiem – vai tie garšo vai nemaz nav mūsu gaumē –, tos nevar nepamanīt! Rudenī košie un daudzveidīgie ķirbji rotā veikalu...
5.
Top 5 produkti, kurus iekļaut pavasara ēdienkartē – iesaka speciālisti
(14/03/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēc garās un tumšās ziemas esam zaudējuši vitamīnu un enerģijas krājumus, tādēļ pavasarī ir laiks tos atjaunot ar produktiem, kuros...
6.
Četras zvaigznes pandēmijā: Virkas muižas viesnīca piedzīvo vērienīgas izmaiņas
(27/01/2022 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
“Linde Invest” pēdējo gadu laikā investējis 1,3 miljonus eiro sev piederošajās naktsmītnēs “Boutique Hotel Virkas muiža” un “Comfort Hotel Kuldīga”...
7.
Speciālisti iesaka: 6 produkti, kuri noteikti jāiekļauj ziemas ēdienkartē
(02/02/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Tas ir laiks, kad mūsu organismam mēdz būt nepieciešams lielāks atbalsts un rūpes...
8.
Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» aicina izbaudīt ziemas svētku burvību
(21/11/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Grand Hotel Kempinski Riga personāls uzskata, ka egles iedegšana ir brīnišķīgs gadskārtējs notikums. Lai atklātu...
9.
LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju
(30/03/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...
10.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
11.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
12.
Veselību un imunitāti ziemas sezonā stiprinās sezonas gardumi
(11/12/2014 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemas laikā uzturā ieteicams lietot rudenī ievāktos vietējos dārzeņus – kāpostus, bietes, burkānus...
13.
Sezonas produkti uzturā – enerģijas un vitamīnu lādiņš
(21/03/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Iestājoties siltākam laikam, ir svarīgi lietot uzturā produktus, kas
palīdz uzņemt organismam nepieciešamo...
14.
Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā
(21/01/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā
piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...
15.
Atklāj pašmāju garšas noslēpumus Jelgavā
(05/01/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2013. gada 18. novembra līdz 2014. gada 18. janvārim ikviens ir aicināts sešos ēdināšanas uzņēmumos nobaudīt rudens/ziemas...
16.
Atklāj pašmāju garšas noslēpumus Jelgavas pusē
(22/11/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
No šī
gada 18. novembra līdz 2014.gada 18.janvārim ikviens ir aicināts sešos
ēdināšanas uzņēmumos Jelgavā un Jelgavas novadā...
17.
Lido aicina uz pavasara ēdienkartes atklāšanu
(17/05/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Maijā LIDO atklāj pavasara ēdienu sezonu, piedāvājot jaunus un veselīgus
produktus – spinātu, zemeņu salātus, spinātu biezzupu un spinātu
ananāsu dzērienu...
18.
Sākusies Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa
(23/04/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2013. gada 22. līdz 28. aprīlim 15 Rīgas restorānos, bāros un
kafejnīcās norisināsies Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa, kuras ietvaros...
19.
Par jaunumiem restorānā Kaļķu vārti vēsta šefpavārs Raimonds Zommers
(08/12/2010 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs esam mūsdienu latviešu virtuves restorāns un uzsvars tiek likts Latvijas izcelsmes produktiem...
20.
Iepazīsties ar Maija svētku pasākumiem Latvijā
(30/04/2009 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Maija svētku brīvdienas ikviens gaida ar nepacietību. Tas ir laiks, kad visi ceļotgribētāji tiek aicināti atklāt Tūrisma sezonu, apmeklējot muzejus, dažādus koncertus, pasākumus un tirdziņus, vai vienkārši baudīt skaisto un saulaino laiku...