1.
«Zaļo sertifikātu» šogad saņēmušas 25 lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi
(09/12/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi, kuri vēlas apliecināt savu videi draudzīgo saimniekošanu un sagaidīt zaļi domājošus viesus, atpazīstami pēc ”Zaļā sertifikāta”...
2.
Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?
(25/03/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes
izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu
velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...
3.
Vairākums latviešu dzer bērzu sulas
(25/04/2018 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latviešiem aprīlis vēsturiski ir bijis sulu mēnesis. To var attiecināt arī uz mūsdienām, jo gandrīz divas trešdaļas...
4.
49% Latvijas iedzīvotāju jau ir sākuši dzert bērzu sulas
(03/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Bērzu sulu sezona ir klāt. Kantar TNS lūdza Latvijas iedzīvotājus atklāt, vai šajā pavasarī iedzīvotāji bērzu sulas jau...
5.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
6.
Apstiprināti Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri
(07/12/2016 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Nodibinājuma “Rīgas Tūrisma Attīstības birojs” (zīmols “Live Riga”),
Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldību, kā arī Gaujas Nacionālā parka...
7.
Vai Rīgas restorānos var nobaudīt bērzu sulas?
(29/04/2015 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Gardās, atspirdzinošās un ļoti veselīgās bērzu sulas iegūst aprīlī un, pareizi sagatavojot, var uzglabāt un lietot visu...
8.
Jānis Vaišlis un Ikars Keiša dalās ar tējas baudas noslēpumu
(15/04/2015 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja pienācis brīdis, kad šķiet - svaigas bērzu sulas ikdienas uzturā nu
jau par daudz, laiks izmēģināt alternatīvu organisma pavasara...
9.
Aprīļa (sulu mēneša) infografika: ko Tu zini par sulām?
(11/04/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Aprīlis Latvijā tradicionāli tiek uzskatīts par sulu mēnesi, jo šajā laikā aktīvi tiek tecinātas sulas. Tomēr bērzu un kļavu...
10.
Sezonas produkti uzturā – enerģijas un vitamīnu lādiņš
(21/03/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Iestājoties siltākam laikam, ir svarīgi lietot uzturā produktus, kas
palīdz uzņemt organismam nepieciešamo...
11.
Restorāniņš Umami cienā ar bērzu sulu un Zupersalātiem
(22/04/2013 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Kopā ar pavasari restorānā Umami ir uzplaucis jauns pusdienu piedāvājums...
12.
Atklājot Rīgas restorānu nedēļu, 15 šefpavāri gatavo ēdienus no bērzu sulām, rabarberiem un reņģēm
(19/04/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
2013. gada 18. aprīlī, restorānā "Elements" norisinājās pavasara Rīgas restorānu nedēļas atklāšanas pasākums...
13.
Aprīlis – īstais laiks, lai baudītu bērzu sulas
(05/04/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
"Bērzu sula ir pirmais patiesais pavasara vēstnesis. Pāris malku vēso
koka sulu, pilno mostošos pumpuru spēka un ziemeļnieciski atturīga
aromāta, un tu esi gatavs noticēt...
14.
Travel RSP aicina nobaudīt dzirkstošās bērzu sulas un iepazīt saulaino Horvātiju
(17/12/2012 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Pašā ziemas vidū ceļojumu aģentūra Travel RSP aicina nogaršot dzirkstošo
bērzu sulu un atcerēties pavasari...
15.
Aicina uz Turaidu vērot dabā pavasara atnākšanu
(14/04/2012 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas nogales brīvdienās, kad Lieldienu svētkus svinēs pareizticīgie kristieši, Turaidas muzejrezervāts aicina uz Turaidu...
16.
Ikšķilē izgatavo bērzu sulas limonādi, sīrupu, vīnus un šampanieti
(24/02/2012 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau kopš seniem laikiem Linarda Liberta aizraušanās ir bērzi, taču 2010. gadā Linards pievērsies tieši bērza...
17.
Braucot ciemos, dāvāt var arī Ogres novada ražojumus
(09/11/2011 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Dodoties ārpus Latvijas, par ciema kukuli ierasts līdzi ņemt «Laimas» konfektes vai «Melno balzāmu». Ogres...
18.
Nobaudi Turaidas bērzu sulas
(05/04/2011 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad pienācis pavasaris, zeme ir atkususi un laiks kļuvis siltāks, klāt arī sulu laiks. Turpinot pagājušā gada pavasarī iesākto tradīciju, Turaidas muzejrezervāts...
19.
Kā baudīt dabas enerģijas dzērienu?
(24/03/2011 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Dzirdēts, ka Kurzemes pusē jau šonedēļ sācies sulu tecināšanas laiks. Zinātāji teic, ka šobrīd ir pietiekami silts, lai tecinātu kļavu sulu, bet pavisam drīz...
20.
Bērzu sulu dienas Turaidā – būsim skaisti un veseli!
(09/04/2010 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Gaisā jau smaržo pavasaris un klāt ir sulu laiks, kuru svarīgi nenokavēt. 10. un 11. aprīlī Turaidas muzejrezervāts aicina visus uz Bērzu sulu dienām...