30 bildes. «Pavāru klubs» atklāj «Bocuse dor» jauno akadēmijas virtuvi Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā...
Restorāna “Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele ir pirmais Latvijā, kurš iekļuvis pasaulē prestižākā kulinārijas konkursa Bocuse d’Or finālā, izvirzot mūsu valsti starptautiskās kulinārijas elites priekšgalā...
Bocuse d'Or Latvijas prezidente Svetlana Riškova: «Bocuse d'Or Latvia» komandas vārdā, man ir tas gods paziņot šo lielisko un svarīgu ziņu Latvijas kulinārijas profesionāļiem un visiem Latvijas iedzīvotājiem...
2024. gada 20. martā ar Dānijas komandas uzvaru Norvēģijas pilsētā Tronheimā noslēdzās prestižais konkurss “Bocuse d’OR”...
35 bildes. «Pavāru klubs» restorānā «Ferma» rīko «Bocuse dOr Latvija» labdarības vakariņas...
50 bildes. Latvijas talantīgākie šefpavāri sacenšas par tiesībām doties uz «Bocuse d'Or» sacensībām...
1.10.2021 Hanzas peronā notiks gadskārtējais konkurss Latvijas Gada pavārs!
Video intervija ar Dināru Zvidriņu, pasaules pavāru konkursa «Bocuse d'Or» dalībnieks...
80 bildes. Latvijas pavāra Dināra Zvidriņa dalība Tallinas pavāru konkursā «Bocuse dor Europe 2020»...
54 bildes. Iepazīsti 54 pavāru konkursa «Bocuse dor Europe 2020» ēdienus no Tallinas...
Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa “Bocuse d’Or” Eiropas atlasē...
Pirmais Michelin ceļvedis tika izdots 1900.gadā, kad Francijā jau bija reģistrētas 2897 automašīnas un atļautais ātrums uz visiem ceļiem bija 30 km/h. Degvielu varēja iegādāties pārtikas veikalos un ceptuvēs. Michelin ceļvedis ar piktogrammu palīdzību
.......bez komentāriem....
Tas autors Jānis pats ir (laucinieks), ļoti sliktā nozīmē. Tātad es, tūristi, biroju darbinieki,
Būs forši!
Drīz jau nebūšot Oktoberfestiņš, jo vietējiem, iebraucēju mušļiem nav pieņemts lietot alkoholu.
Žēl..
Tez Tour | airBaltic | Europcar | Coral Travel Latvia | Rotko muzejs | Celojumu bode | Sixt