Fotogrāfijās tverti mirkļi, etnogrāfiskā ekspedīcijā pētot maizes cepšanas tradīcijas Vidzemē...
Ar kādu malku un cik ilgi jākurina maizes krāsns...
16. jūnijā, Valmiermuižā, etnofestivāla “SVIESTS” laikā notiks jau otrā šīs vasaras reģionālā gardēžu ceļa...
Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...
.......bez komentāriem....
Tas autors Jānis pats ir (laucinieks), ļoti sliktā nozīmē. Tātad es, tūristi, biroju darbinieki,
Būs forši!
Drīz jau nebūšot Oktoberfestiņš, jo vietējiem, iebraucēju mušļiem nav pieņemts lietot alkoholu.
Žēl..
Tez Tour | airBaltic | Europcar | Coral Travel Latvia | Rotko muzejs | Celojumu bode | Sixt