Michelin Igaunijā.

Apskatām 1 - 30 no 30 vārdam 'Michelin Igaunijā'

Pirmā «Michelin» zvaigzne Lietuvai izmaksās vismaz 1,67 miljonus eiro

“Michelin” inspektors 2024. gadā paredzēts apmeklēt Lietuvu un vētīt vietējos restorānus. “Lithuania Travel” šim mērķiem plāno tērēt 1,67 miljonus eiro...

«Reaton Food» aicina uz profesionāļu dienām un «Michelin Guide» godalgoto restorānu šefpavāru meistarklasēm

Laikā no 2024. gada 6-8. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Arī Lietuva tiecas pēc «Michelin» zvaigznēm

Igaunija pie pirmajiem “Michelin Guide” zvaigžņotajiem restorāniem tika jau pērn, Latvijā “Michelin Guide” paviesojās 2023. gadā, bet nu uz šādu gastronomisko...

«Baltic Chefs» paziņo par otrās pavārgrāmatas iznākšanu

"Baltic Chefs" projekta komanda, kas pirms diviem gadiem izdeva pirmo pavārgrāmatu ar receptēm no Baltijas atpazīstamākajiem pavāriem...

Pīters Pihers: Vai stāvam uz jauna restorānu laikmeta sliekšņa?

Pērn Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra noslēdza līgumu ar “Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin” par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā...

«Michelin» zvaigzne palīdzēs attīstīt tūrismu visā reģionā

Michelin zvaigznes iegūšana kādam no Latvijas restorāniem veicinātu tūristu skaita pieaugumu gan mūsu valstī, gan Baltijas reģionā kopumā, jo Igaunijā pašreiz ir divi restorāni ar...

Cīņa par iekļūšanu kulinārijas galamērķu TOP jeb dzīšanās pēc zvaigznēm

Ja ne reizi dzīvē neesat baudījuši ēdienu, kas tapis restorānā ar “Michelin” piešķirtajām zvaigznēm, noteikti zināt, ka šīs zvaigznes nozīmē daudz...

«Michelin» pētīs Latvijas restorānu potenciālu

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) noslēgusi līgumu ar "Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin" 150 000 eiro apmērā par...

Intervija ar Latvijas Restorānu biedrības prezidentu Jāni Jenzi

Latvijas restorānu bizness divus gadus ir cīnījies ar Covid-19 ierobežojumu sekām, bet tagad ierasto tūristu plūsmu bremzē Ukrainas un Krievijas karš...

«MICHELIN» zvaigžņu restorānu šefpavāri uzstāsies «Riga Food 2022»!

No 8. līdz 10. septembrim Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde «Riga Food 2022» piedāvās aizraujošus un vērtīgus pasākumus gan profesionāļiem, gan ikvienam gardēdim.

Igaunijā ir iespējams komfortabli nakšņot kravas konteinerā

Jo vecāki mēs kļūstam, jo retāk kaut ko darām pirmo reizi savā dzīvē. Tas nozīmē, ka aizvien mazāk varam izbaudīt to patīkamo satraukumu...

Igaunijā ir iespējams komfortabli nakšņot kravas konteinerā

Jo vecāki mēs kļūstam, jo ​​retāk kaut ko darām pirmo reizi savā dzīvē. Tas nozīmē, ka aizvien mazāk varam izbaudīt to patīkamo satraukumu, kas...

Igaunija kļūst par gastronomijas galamērķi, iekļūstot «Michelin» ceļvedī

Tas nu beidzot ir noticis – Igaunija ir kļuvusi par pirmo Baltijas valsti, kas iekļauta prestižajā “Michelin” ceļvedī. “Michelin” eksperti vērtēja 31 Igaunijas restorānu no kuriem...

Kompānija «Mogotel Hotel Group» sāks pārvaldīt pieczvaigžņu viesnīcu Tallinā - «Savoy Boutique Hotel»

2022.gada aprīļa beigās Rīgā bāzētā starptautiskā viesnīcu operatora Mogotel Hotel Group portfeli papildinājusi pieczvaigžņu dizaina viesnīca Tallinā – Savoy Boutique Hotel...

Slavenais gardēžu «Michelin Guide» vērtē Igaunijas restorānus

Starptautiski pazīstamā restorānu reitingu sistēma “Michelin” jau sasniegusi Igauniju, un visas sabiedriskās ēdināšanas iestādes, kurām ir...

Igaunijā pirmo reizi norisināsies pasaules prestižākās gastronomijas sacensības «Bocuse d'Or»

Pasākumā, ko tiešraidēs vēros vairāk nekā 20 miljoni cilvēku, ieradīsies Eiropas labākie pavāri, kā arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā

Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi būs pārbaudījumi dalībniek

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Jaunums «Erotā» – Lounge club karstām dejām. Nāc un izballējies!

Šogad “Erotā” varēs ne tikai vērot erotiskus šovus un iegādāties rotaļlietas mīlas dzīves atsvaidzināšanai, bet arī kārtīgi izdejoties! Laundžā atmosfēru...

Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām

Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

International S.V. nosaukts kā 10. labākais, vērtējot restorānus Krievijā un tās kaimiņvalstīs

Portāls Thedailymeal.com publicējis sarakstu ar 15 labākajiem restorāniem Krievijā un tās kaimiņvalstīs...

Igaunijas restorāni – 50 labākās ēdināšanas vietas

Modernā Igaunija ir aizraujošs brīvdienu galamērķis īstiem gardēžiem. Izvēles iespējas ir ļoti plašas, un „Labākie 50 restorāni” ir lielisks sākums...

Michelin Klientu servisa programma piedāvā trīskāršu palīdzību klientiem

Michelin, augstas kvalitātes riepu ražotājs, sācis piedāvāt klientiem bezmaksas pakalpojumu paketes, kas ir daļa no...

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.8857739sec.