Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...
Gardēžiem radusies iespēja apmeklēt Parmas šķiņķa festivālu, lai noskaidrotu, kā tiek radīts slavenā šķiņķa neatkārtojamais...
Itālijas virtuves raksturīgākais produkts ir pasta, makaroni visdažādākajās formās un krāsās. Tos gan jau sen vairs neražo tikai ar rokām, bet vēl tagad Itālijā vietām iespējams iegādāties rokām gatavotu pastu. Cits raksturīgs produkts ir Parmas š
.......bez komentāriem....
Tas autors Jānis pats ir (laucinieks), ļoti sliktā nozīmē. Tātad es, tūristi, biroju darbinieki,
Būs forši!
Drīz jau nebūšot Oktoberfestiņš, jo vietējiem, iebraucēju mušļiem nav pieņemts lietot alkoholu.
Žēl..
Tez Tour | airBaltic | Europcar | Coral Travel Latvia | Rotko muzejs | Celojumu bode | Sixt