Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...
Gardēžiem radusies iespēja apmeklēt Parmas šķiņķa festivālu, lai noskaidrotu, kā tiek radīts slavenā šķiņķa neatkārtojamais...
Itālijas virtuves raksturīgākais produkts ir pasta, makaroni visdažādākajās formās un krāsās. Tos gan jau sen vairs neražo tikai ar rokām, bet vēl tagad Itālijā vietām iespējams iegādāties rokām gatavotu pastu. Cits raksturīgs produkts ir Parmas š
Vienīgie Latvijas ceļu kvalitātei piemērotie auto ir lielie džipi kā Hummer vai RngeRover. Es pats
Bezalkoholiskais alus ir 1.solis uz gumijas sievieti. Kā tādu draņķi vispār var iedzert?! Tas vairs nav
Pasaule mainās...ne uz to patīkamo pusi
Tā ir cūcība!
Labs fotogrāfs, skaistas bildes. Interesants pasākums izskatās.
Tez Tour | airBaltic | Europcar | Coral Travel Latvia | Rotko muzejs | Celojumu bode | Sixt