Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero atvēra...
Līdzās pasaulslaveniem naktsklubiem un pasakainām pludmalēm par ballīšu salu dēvētajā Ibizā jau...
.......bez komentāriem....
Tas autors Jānis pats ir (laucinieks), ļoti sliktā nozīmē. Tātad es, tūristi, biroju darbinieki,
Būs forši!
Drīz jau nebūšot Oktoberfestiņš, jo vietējiem, iebraucēju mušļiem nav pieņemts lietot alkoholu.
Žēl..
Tez Tour | airBaltic | Europcar | Coral Travel Latvia | Rotko muzejs | Celojumu bode | Sixt