Valters Zirdziņš.

Apskatām 1 - 40 no 81 vārdam 'Valters Zirdziņš'

Kuldīgā pirmo reizi notiks garšu festivāls «Audz’s Kurzemē»

Kuldīgas senais ķieģeļu tilts pār Ventu un tā apkārtne 14. septembrī pārvērtīsies par gardu svētku centru, kurā pirmo reizi norisināsies garšu festivāls...

Durvis slēdz iecienītais «Valtera restorāns»

31. augusts bija pēdējā diena, kad varēja ieturēt maltīti Rīgā ļoti iecienītā restorānā “Valtera restorāns”...

Valters Zirdziņš: Ir jāsakārto izpildāma sistēma, lai restorāni var funkcionēt!

Restorāna «Valtera restorāns» īpašnieks un šefpavārs Valters Zirdziņš, reaģējot uz BalticTravelnews.lv...

Marta Kive par «Valtera Restorāns»: Trīs stundu ceļojums Latvijas garšu pasaulē

Ja meklējiet labu ideju, kā pavadīt nedēļas nogales vakaru, viennozīmīgi varu ieteikt doties...

Iepazīsti Latvijas TOP 30 labākos restorānus 2019. gadā

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos...

Izstādē «Riga Food 2019» noskaidro Latvijas labākos pavārus

2019. gads ir ļoti īpašs Latvijas kulinārajā dzīvē, jo starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2019" Ķīpsalā...

Izstādē «Riga Food 2019» norisināsies pavārmākslas dinozauru cīņas

Izstādē "Riga Food 2019" pavāru ringā kāps, kā viņi paši smejot saka, – dinozauri – Latvijā iemīļoti pavāri...

«Riga Food 2019» tiksies pārtikas nozares profesionāļi no 60 valstīm!

Baltijas nozīmīgākais pārtikas industrijas notikums "Riga Food 2019" Ķīpsalā pulcēs nozares profesionāļus no visas pasaules...

Latvijas vadošie šefpavāri aicina izbaudīt «Vakaru uz ezera»

Vakars uz ezera|Dinner on the lake ir ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no...

Atrodi mūsdienu Latvijas garšu kopā ar šefpavāru Valteru Zirdziņu

Tuvojoties mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas dienai, aizvien vairāk cilvēku plāno, kā...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Aivars Mackevičs: Kas labs tūrismā ir bijis 2018. gadā un kas gaidāms 2019. gadā? (papildināts)

Vairāki Latvijas labākie šefpavāri aicina uz pop-up restorānu mežā!

Līdz šim nebijis pasākums gaidāms Madonā - ziemas pop-up restorāns "TAS NAV TAS...

Viedokļi: Ko tūrisma nozares profesionāļiem nozīmē Latvija?

Klāt tik ilgi gaidītā simtgades svētku kulminācijas nedēļa, kad pie sirds cēli nesam Latvijas karoga...

Gardēžu ceļa “Livonijas garša” pieturvietu saimnieki andelēsies ar īpašiem labumiem Burtnieka ezera svētkos

Jau sestdien, 25. augustā, Burtniekos, pie Burtnieku centra laivu kanāla, tuvi un tāli viesi varēs...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

Krāšņi izskanējuši Siguldas Opermūzikas svētki

Ar vērienīgu 80 gadus neredzētu izrādi Latvijā „Andrē Šenjē” un Galā koncertu „Marina...

Viedokļi: Kā tūrisma uzņēmumu vadītāji ņem dalību Dziesmu un Deju svētkos?

Šonedēļ norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki kuros...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

Dikļu pils restorāna šefpavārs gatavos Kāla ezera vidū

Vasaras pop-up restorāna VAKARS UZ EZERA saimi papildina Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš, kurš uz gardēžu plosta...

Viedokļi: Vai Rīgas restorānos ir pieejams bezmaksas ūdens?

Ūdens ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa ikvienam! Ūdens attīra ādu, uzlabo pašsajūtu un vienkārši remdē slāpes. Citviet pasaulē plaši izplatīta prakse...

KONKURSS (noslēdzies): Piedalies konkursā un laimē 2 ielūgumus uz Valmieras skaņu un garšu festivālu «Vasarai ziemā būt»

Travelnews.lv un "Vidzmes olimpiskais centrs", aicina piedalīties konkursā un laimēt 2 ielūgumus uz...

Valmierā martā norisināsies nebijis pasākums ar vasarīgām aktivitātēm

10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies...

Apbalvoti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti

Piektdienas rītā, 2.februārī, tūrisma izstādes - gadatirgus "Balttour 2018" atklāšanas laikā, norisinājusies...

Viesnīcā «Radisson Blu Rīdzene Hotel» izvēlēti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti

Pāris dienas pirms gada gaidītākā notikuma tūrisma nozarē, izstādes - gadatirgus "Balttour 2018"...

Šefpavāram - valmierietim Valteram Zirdziņam tiks veltīts gardēžu vakars Valmiermuižā

20. janvārī, sestdien, gardēži Valmieras pusē tiek aicināti uz īpašu notikumu – šefpavāra Valtera Zirdziņa autorvakaru...

Jaunā kulinārā tūrisma ceļa «Livonijas garša» ziņu dienā pulcējas liels skaits interesentu

17. oktobrī, Vidzemes plānošanas reģiona aicināti, Valmiermuižas Alus virtuvē viesojās vairāk nekā sešdesmit gardēžu pieturvietu...

Iepazīsti Valmieras rudens Restorānu nedēļas piedāvājumu

Rudens ražas pilnbriedā Valmieras restorānos būs iespēja nobaudīt gardēžiem tīkamas maltītes...

Vidzemes plānošanas reģions Valmiermuižā iepazīstinās ar jaunu kulinārā tūrisma ceļu «Livonijas garša»

17. oktobrī Valmiermuižas Alus virtuvē Vidzemes plānošanas reģions pulcinās kopā Vidzemes novadu krodziņu, restorānu, viesu namu...

Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes

12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu “Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Valmierā aicina uz ceļojumu garšu pasaulē – «Gardēžu pils»

Vārti, kas ved Valmieras vecpilsētā un muzeja teritorijā, vienu dienu – 29.jūlijā – kļūs par robežšķirtni starp tagadni un pagātni, ikvienu interesentu ievedot "Gardēžu pilī"...

Dikļu pils Sajūtu festivāls – izcils muzikāls un gastronomisks baudījums

8.jūlijā Dikļu pilī notiks jau ceturtais Mūzikas Mini Festivāls, kura ideja šogad konceptuāli uzlabota – krāšņais mūzikas notikums papildināts ar gastronomisko baudījumu, par ko rūpēsies divi izcili šefpavāri visas dienas garumā...

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?

Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem un taujā

Zināma «Maģiskās sajūtu nakts» programma

Sestdien, 6. maijā Valmierā, Gaujas stāvo krastu Sajūtu parkā, otro reizi notiks jaunās sezonas atklāšanas pasākums "Maģisko sajūtu nakts", kurā no...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.09120584sec.