biznesa pusdienas.

Apskatām 1 - 40 no 109 vārdam 'biznesa pusdienas'

Hercogs Mārupe,

Vasarīgā noskaņā Rīgas sirdī atzīmē gardēžu svētkus

Ieskandinot vasaras sākumu, jūnija trešajā nedēļā pašā Rīgas sirdī – pie universālveikala “Stockmann” – norisinājās vasaras garšas svētki...

Biroju kompleksā «Verde» atvērts pusdienu restorāns «Dia 36.line»

Rīgas zaļākajā biroju kompleksā “Verde” atvērts populārā šefpavāra Laura Aleksejeva jaunākais dienas restorāns “Dia 36.line”...

Augšdaugavas novads aicina izbaudīt jaunu velomaršrutu «Pa Pirmā pasaules kara bunkuriem»

25. septembrī Augšdaugavas novadā notika jauna velomaršruta Nr. 790 “Pa Pirmā pasaules kara bunkuriem” atklāšanas pasākums. Pasākums tika rīkots sadarbībā ar Zarasu tūrisma un biznesa informācijas centru...

Aicina pieteikt dalību rudens velo braucienā «Pa Pirmā pasaules kara bunkuriem»

Šā gada 25. septembrī Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde “TAKA” sadarbībā ar Zarasu tūrisma un biznesa informācijas centru rīko velomaršruta Nr. 790 “Pa Pirmā pasaules kara bunkuriem” atklāšanas pasākumu...

Mārcis Bogdanovs: Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības veiksmes

Neskatoties uz pēdējā laika izaicinājumiem tūrisma nozarei, Valmieras novadā  joprojām varam lepoties ar aizrautīgiem un radošiem uzņēmējiem, kuri...

«Braucam mājās!»- ļoti vajadzīga palīdzība smagi slimiem bērniem

Visbiežāk palīdzība nepieciešama Hematoonkoloģijas nodaļas pacientiem, kuru ģimenēs nav privāts transports, ar kuru starp ārstēšanās epizodēm slimnīcā nokļūt mājās un vēlāk atpakaļ slimnīcā, lai turpinātu ārstēties. COVID-19 pandē

Ģimenes restorāns «Hercogs» – atskats 11 gadu attīstībā

Pirmais ģimenes restorāns Hercogs tika atvērts 2009.gada 1.decembrī – pašā ekonomiskās krīzes pīķī...

Līga Balode: 4 aktuālas tendences lauku tūrisma un telpu nomas biznesā

Tūrisms, pasākumu rīkotāji un telpu nomas uzņēmumi ir to nozaru vidū, kas COVID-19 ierobežošanas...

Video intervija ar Jāni Pinni, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas prezidentu

Tūrisma ziņu portāls «Travelnews.lv» uz pēcpusdienas sarunu aicināja «Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas»...

Jeļena Stirna: 15 Mogotel viesnīcas ir gatavas pieņemt viesus, kuriem nepieciešama pašizolācija

Saskaņā ar to, ka tuvākajās diennaktīs sagaidāma liela Latvijas pilsoņu skaita atgriešanās no ārvalstīm...

Rīgā atklāj Baltijā lielāko «Marriott» tīkla viesnīcu

Viesus cienāja ar tradicionālām Spāņu un īpaši svētkiem pagatavotām tapām, kuras ikdienā viesi var nobaudīt...

Ādažos atver jaunu lielāko ģimenes restorānu «Hercogs»

Pašā Ādažu centrā  durvis ver jauns ģimenes restorāns "Hercogs". Pilnībā no jauna rekonstruētās...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson viesnīcu grupas» pārdošanas direktores Latvijā Ludmilas Holcas

"Radisson Hotel Group" (Radisson viesnīcu grupa) ir viena no lielākajām viesnīcu kompānījām Eiropā un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Relais le Chevalier» direktora Jevgēņija Nahmana

Viesnīcas «Relais le Chevalier» direktoram Jevgēņijam Nahmanam karjera viesnīcās veidojusies...

Travelnews.lv izbauda biznesa pusdienas Ķīpsalas ģimenes restorānā «Hercogs» - Foto

30 bildes. Travelnews.lv izbauda biznesa pusdienas Ķīpsalas ģimenes restorānā «Hercogs»...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas

Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

Helikopters, auto vai pat ēzelis - populārākais piegādes transports pasaulē

Preču piegādes apjomi visā pasaulē strauji pieaug, aizvien vairāk uzņēmumu piedāvā iespēju iegādāties preci...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Dace Freimane ir sajūsmā par Japānu

Dace Freimane ir vadības konsultante-biznesa trenere, un viņu sastopam pirms kārtējā ceļojuma, kurā viņa jau nākamajā dienā uz Centrālameriku...

Pārdodam domēnu izcilam projektam BiznesaPusdienas.lv

Pirms daudziem gadiem tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv iegādājās domēnu BiznesaPusdienas.lv, lai īstenotu interneta projektu...

Ceļotāja stāsts: Latvijas studenta stāsts par Peru un Maču Pikču

Mani sauc Rūdolfs, esmu Biznesa augstskolas Turība students un galvenais mērķis, kādēļ esmu Peru...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Cik attīstīta Latvijā ir apkalpošanas kultūra - saruna ar «Centurion Hospitality» vadītāju Didzi Grāvīti

Lai mūsu ceļojums, vakars vai vienkārši pusdienas norisinātos patīkami un bez starpgadījumiem, ir nepieciešami cilvēki, kas mūs apkalpo. Ja dodoties pusdienās uz pusdienu bistro, nesmaidoša kasiere vēl nebūtu pasaules gals (lai gan arī v

Travelnews.lv birojs apmeklē Vecrīgas restorāna «Melnā Bite» biznesa pusdienas - Foto

20 bildes. Travelnews.lv birojs apmeklē Vecrīgas restorāna «Melnā Bite» biznesa pusdienas...

Travelnews.lv izbauda biznesa pusdienas ģimenes restorānā «Hercogs Mārupe» - Foto

30 bildes. Travelnews.lv izbauda biznesa pusdienas ģimenes restorānā «Hercogs Mārupe»...

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Noslēgusies pirmā starptautiskā tūrisma kontaktbirža «Daugavpils – daudzveidīgs tūrisma galamērķis»

23. martā noslēdzās Daugavpils pirmā starptautiskā tūrisma kontaktbirža „Daugavpils – daudzveidīgs tūrisma galamērķis”...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju

Viesnīcai “Radi un draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs, tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...

Rīgas restorāns «Kasdārzā» piedāvā pievilcīgas un garšīgas biznesa pusdienas - Foto

15 bildes. Rīgas restorāns «Kasdārzā» piedāvā pievilcīgas un garšīgas biznesa pusdienas... 

Viedoklis: Kādas tendences šovasar valda restorānu terasēs? (papildināts)

Vasara ir tik īsa, ka tā vien gribas katru brīvo brīdi pavadīt ārpus telpām, tostarp, ārā arī pusdienojot un...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...

Ko nozīmē SC, BB, HB un citi burtu salikumi?

Ceļojuma neatņemama sastāvdaļas ir katras valsts tradicionālās virtuves baudīšana, turklāt garšu ceļojums bieži vien sākas jau viesnīcā...

7 apzīmējumi, kas jāzina tūristam, lai neapjuktu ēdināšanas labirintos

Ceļojuma neatņemama sastāvdaļas ir katras valsts tradicionālās virtuves baudīšana, turklāt garšu ceļojums bieži vien...

Kā saglabāt veselīgu dzīvesveidu ceļojot?

Eksperti norāda, ka ir daži vienkārši noteikumi, kā saglabāt veselīgu ceļojumu laiku, lai pēc brauciena acis joprojām...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.13457704sec.