garšīgi.

Apskatām 1 - 40 no 351 vārdam 'garšīgi'

Travelnews.lv redaktore: Atpūta kūrortzonā jeb pilsētas mūros?

Atvaļinājums! Vai ir kāds vārds, kas ausīm skanīgāks kā šis? Tas sola atpūtu, brīvību, iespēju izvēdināt galvu un piedzīvojumus...

Aicinām uz Simjūda tirgu Valmierā

No vagām nākuši, apčubināti, aprūpēti, mūždien piedomājot, vai nebūs par karstu vai aukstu, lai pieņemtos spēkā. Caur sentēvu gudrībām tapuši, apviļāti rokām un domām...

Recepte: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru

Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs, olimpietis Francis Gustavs Lācis kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski atklāj, ko pirms basīša...

Bez glutēna, bez cukura, bez taukiem… Aktuālo pārtikas produktu klāstā uzzini «Riga Food 2024»

Vēl pirms dažiem gadiem daudzi īsti nezināja, kas ir glutēns un ka pārtika var būt arī bez tā. Cilvēkiem, kuri glutēnu uzturā lietot nedrīkstēja...

Marta Mackeviča: 10 iemesli, kāpēc doties ceļojumā uz Bulgāriju

Vasara vēl ir pašā plaukumā, tāpēc, ja visas iekrātās atvaļinājuma dienas vēl nav iztērētas, bet visas nervu šūnas gan, ir īstais brīdis nelielam atvaļinājumam...

«Mājas kafejnīcu dienas 2024» Jelgavas novadā

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Lauku partnerību “Lielupe” un Jelgavas novada saimniekiem aicina šovasar ieplānot...

Ar balsi pēc atbalss uz Mazsalacu!

“Kā mežā sauc, tā atskan!” vēsta sena latviešu paruna. Lai gan tās doma mūsos sakņojas daudz dziļāk, tomēr par to, kā mežā atskan...

Nedēļas nogalē Mājas kafejnīcu dienas Vidusdaugavā

Skrīveros mājas kafejnīcu dienu viesus šogad gaidīs trīs mājas kafejnīcas. “Garšu ceļojumā Skrīveru pārtikas kombinātā” līdzās aukstajai zupai...

Mājas kafejnīcu dienas Vidusdaugavas garšu viļnos

No jūnija līdz septembrim Latvijā norisināsies “Mājas kafejnīcu dienu” ceturtā sezona. Aizkraukles novada teritorijā mājas kafejnīcas apmeklētājus...

Gide Kristīne: grieķi šo salu nereklamē - viņi paši vēlas tur atpūsties

Ērtas un laimīgas dzīves meklējumos daudzi aizbrauc uz ārzemēm. Pirms vairāk nekā divdesmit gadiem, Kauņā dzimusī, Kristīne nolēma izmēģināt darbu ārzemēs...

Ko darīt, ja Līgo svētkos ēsts par daudz?

Vasaras saulgiežu mūs lutinājis ar vairākām brīvdienām, kuru laikā ļaudis atpūtušies, apciemojuši...

Bioloģiskā daudzveidība uz mūsu šķīvjiem: vai atradīsies vieta arī kukaiņiem?

Ielūkoties nākotnē ir aizraujoši, un pārtika ir viens no veidiem, kas jau šodien ļauj nojaust, kā dzīvosim rīt: arvien lielāku nozīmi pievēršam bio un eko...

Kā uzsākt pikniku sezonu droši un veselīgi? Iesaka farmaceiti

Pikniki pie dabas ir viena no iecienītākajām laika pavadīšanas aktivitātēm siltajās un saulainajās dienās, taču, lai pie dabas pavadītais laiks...

Kā garšīgi apēst vārītās Lieldienu olas? «Lidl» piedāvā piecas receptes

Daudziem noteikti būs pazīstama šī situācija - Lieldienas atnākušas, olas skaisti novārītas un nokrāsotas, arī jautrās olu kaujas jau aizvadītas...

Recepte: Elitas Patmalnieces Lieldienu katliņā top pavasarīgā skābeņu zupa

Jūs teiksiet – olas ir tipisks Lieldienu ēdiens? Modes māksliniece Elita Patmalniece atbildētu – jā, ja vien tās glīti gozējas skābeņu zupas šķīvī...

Travelnews.lv redaktore: Katru gadu ir jāatklāj kāds jauns galamērķis

Katru gadu (protams, izņemot pandēmijas gadus) atklāju kādu jaunu galamērķi. Ne vienmēr tas ir atpūtas galamērķis, dažkārt ceļojums ir vairāk saistīts ar...

Svētki «Palangos Stinta» jau šonedēļ gaida ceļotājus arī no Latvijas

No 2024. gada 9. līdz 11.februārim Lietuvas kūrortpilsētā Palangā jau 21. reizi notiks svētki “Palangos Stinta”...

Padomi kiberpavāriem jeb kā izmantot mākslīgo intelektu ēdienreižu plānošanā

Trīs līdz piecas reizes dienā ir jāēd garšīgi un veselīgi, taču katru dienu pagatavot kaut ko jaunu un iedvesmojošu nebūt nav viegli. Tagad šādas ikdienas rūpes daļēji...

Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā

Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā...

Salīdzināti Baltijas autobraucēju ēšanas paradumi – Latvija kļuvusi par Baltijas hotdogu lielvalsti

Degvielas uzpildes stacijas, kas pielāgojušās mainīgajam tirgum un patērētāju vajadzībām, kļuvušas par vietu, kur ne tikai uzpildīt degvielu, bet arī ātri un garšīgi paēst...

6. Gardēžu festivāls Siguldā – ZIEMAS GARŠU SVINĒŠANA

2024. gada 20. janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisināsies lielākais gastronomijas festivāls Siguldā “Ziemas garšu svinēšana”...

4. janvāris vēsturē: Rīgā atklāj atpūtas centru «Lido»

Kad rodas jautājums, kā izklaidēt savus ārvalstu draugus vai viesus, garšīgi pabarot, tad pirmā doma vienmēr...

Sagatavoties pārsteigumiem, izbaudīt sabiedrību un nepārēsties jeb 9 speciālistes ieteikumi pirms gadu mijas

Vai tiešam jāatsakās no bagātīgi klāta svētku galda un daudzveidīgas ēdienkartes? Visticamāk tās būtu īstas mokas. Tādēļ – baudiet...

Aicina pieteikties dabai draudzīgas ēšanas izaicinājumam «Neapēd zemeslodi»

2023. gada 13. decembrī atvērta pieteikšanās populārajam izaicinājumam “Neapēd zemeslodi”, kas 2024. gada janvārī ikvienam sniegs iespēju atklāt gardas...

Travelnews.lv redaktore iepazīst Gruziju: Kur Batumi visgardāk paēst

Gruzija ir gardēžu zeme. Tas pat nav apspriežams. Bet dažkārt rodas jautājums, kur izbaudīt nacionālo virtuvi tā, lai tā neliktu vilties...

Kurus produktus visbiežāk ēdam par maz?

Uzturs – mūsu ikdienas enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots. Atzīmējot Pasaules uztura dienu (16. oktobris), ir noderīgi pārskatīt savu ēdienkarti un izvērtēt...

5 veidi, kā iegūt garšīgu ēdienu bez sāls – starp tiem tagad arī garšvielu maisījumi

Pieaugot iedzīvotāju interesei par veselīgāku maltīšu gatavošanu un uzturu kopumā, Santa Maria piecus populārākos garšvielu maisījumus izveidojusi bez sāls...

Starptautiskais ceļojumu tehnoloģiju uzņēmums «Rate Hawk» garšīgi satiekas ar Latvijas tūrisma firmām - Foto

55 bildes. Starptautiskais ceļojumu tehnoloģiju uzņēmums «Rate Hawk» garšīgi satiekas ar Latvijas tūrisma firmām...

Latvieši nedēļas nogalēs atver savas sētas un sirdis „Mājas kafejnīcu dienās” viesiem

Par iecienītu tradīciju Latvijā kļuvusi akcija „Mājas kafejnīcu dienas”, kad parasti atturīgie latvieši aicina viesos dažādās valsts malās, atverot savu saimniecību...

Nepalaid garām Street Food festivālu Daugavpilī “Garšu toņi”!

2023. gada 16. septembrī Daugavpilī, Rīgas ielas svētku laikā, notiks Street Food festivāls “Garšu toņi”. Nāc gardi paēst, paklausīties mūziku, dziedāt, dejot vai...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – Gulbīt’s desertu darbnīcas saimniece Linda Ļebedeva

Karstākajā vasaras laikā devāmies ciemos pie Lindas Ļebedevas, kura saimnieko “Gulbīt’s desertu darbnīca”, kas maģiski paslēpusies pašā Valmieras centrā...

BLEĶA BĻODA Karostas cietumā

2023. gada 9. un 10. septembrī gardēži aicināti izbaudīt "Rudens garšu Dienvidkurzemē"! Būs iespēja nogaršot vietējos ēdienus un dzērienus...

Madonas novada Cesvainē darbu atsāk krodziņš «Kuilis»

Jau no 2023. gada septembra sākuma durvis apmeklētājiem atkal vēris krodziņš “Kuilis”, kas atrodas Madonas novada Cesvainē...

Brīvdabas muzejā notiks Mūsdienu amatniecības tirgus

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 2023. gada 2. un 3. septembrī no plkst. 9.00 līdz 17.00 norisināsies “Mūsdienu amatniecības tirgus 2023”...

Kā mazināt kāri pēc saldumiem? Iesaka speciālisti

Mūsdienās saldo našķu klāsts ir tik plašs, ka ir grūti stāties pretī tā vilinājumam. Turklāt arī ēdieni un našķi, ko neuztveram kā saldumus, var saturēt diezgan lielu cukura daudzumu...

Brīvdienās atļāvos vairāk. Kā tas ietekmē veselību?

Brīvdienas un svētkus mēdz dēvēt par “atļaujos vairāk” laiku, kad bieži vien ēdam un dzeram to, kas nav ierastajā ikdienas ēdienkartē...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Itaka» iepazīst Albāniju: Atbildes uz lasītāju jautājumiem

 Zinot, ka esmu Albānijā tūroperatora “Itaka” infotūrē, kur kopā ar Latvijas tūrisma aģentiem valsti iepazīst arī Lietuvas kolēģi, saņemu daudzus jautājumus no lasītājiem...

Video: Jau šo sestdien Rīgā jaunais hip-hop festivāls «THE BRONX»

Jau šo sestdien, 10.06.2023, Rīgā jaunais hip-hop festivāls “THE BRONX” ar Kurtu, Eliotu, Sudrabu Sirdi, Brīvrunu projektu, pašu Robertu Gobziņu, slepeno mākslinieci Būū un daudziem citiem...

Rēzeknē jauna kultūrvieta – «Rancāna pogolms»

Ar pasākumu “Ziepes” tika atklāta jauna kultūrvieta Rēzeknē – “Rancāna pogolms”. Tās izveidē apvienojušies blakus esošo satikšanās vietu saimnieki...

7 mīti par Turciju: būs pārsteigti pat tie, kas domā, ka zina visu par šo valsti

Turcija ir viena no visvairāk apmeklētajām valstīm pasaulē un arī viens no latviešu iecienītākajiem atpūtas galamērķiem. Varens klāsts vēsturisku vietu...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.03961492sec.