garša.

Apskatām 1 - 40 no 2356 vārdam 'garša'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Gulbenes novada TIC,

Le Dome,

Jurmala Golf Club & Hotel,

Limbažu TIC,

View Restaurant & Lounge,

Skyline Bar,

Pasniegtas “Zemgales Tūrisma gada balvas 2024”

2024. gada 27. novembrī Jelgavas pilī, ikgadējās Zemgales tūrisma konferences ietvaros, otro reizi reģiona vēsturē notika “Zemgales Tūrisma gada balvas 2024”...

Silto dzērienu sezona ir klāt: Vai tējas var būt par daudz?

Aromātiskā un siltā tēja ir viens no iecienītākajiem dzērieniem pasaulē, un ne velti – tā lieti noder kā mundrumam, tā siltumam, turklāt, pateicoties tējas sastāvā atrodamajām...

Ar vilcienu uz Gulbeni Ziemassvētku laikā!

Gada skaistākajā un brīnumainākajā laikā - 2024. gada 21. decembrī - ikviens aicināts doties brīnišķīgā ceļojumā ar vilcienu no Rīgas uz skaisto Ziemeļvidzemi...

Jelgavas pilī pasniegs «Zemgale Tūrisma gada balvas 2024»

2024. gada 27. novembrī Jelgavas pilī, ikgadējās Zemgales tūrisma konferences ietvaros, tiks pasniegtas Zemgales Tūrisma balvas...

Ļauties rudens garšu modei Valmieras novada Restorānu nedēļā

No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! Tāpat kā katrai gadalaiku...

TŪRISMA NOTIKUMU 2024.gada kalendārs

Travelnews.lv piedāvā Latvijas tūrisma notikumu kalendāru 2024.gadam...

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira (aktualizēts 21.11)

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira...

Liepājas restorānā «Pavillon de Roze» jauns šefpavārs - Aleksandrs Bainduršvili no Gruzijas

Ar prieku paziņojam, ka Liepājas restorāna «Pavillon de Roze» komandai ir pievienojies jauns šefpavārs — Aleksandrs Bainduršvili! Talantīgais šefpavārs no Gruzijas ieviesīs ēdienkartē vairākus jaunumus...

airBaltic piedāvā jaunu Biznesa klases ēdienkarti ziemas sezonai

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ievieš jaunu Biznesa klases ēdienkarti ziemas sezonai, kas radīta no svaigiem vietējiem produktiem...

TOP 5 svarīgākie vitamīni un minerālvielas novembrī

Novembrī gaišais dienas laiks kļūst īsāks un termometra stabiņš arvien vairāk krītas, kā arī saasinās vīrusu izplatība, kas nozīmē, ka arī mūsu organismā...

Cēsu novads ielūdz uz Restorānu nedēļu «Bērnības garšas»

No 2024. gada 8. līdz 18. novembrim Cēsu novads aicina piedzīvot īpašu gastronomisko ceļojumu Restorānu nedēļā “Bērnības garšas”...

16. novembrī aicina uz ekskursiju «Latvijas garša Jelgavā»

Patriotu mēneša ietvaros 2024. gada 16. novembrī pulksten 10.30 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aicina uz ekskursiju ar autobusu “Latvijas garša Jelgavā”...

Noskaidrots konkursa “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024” uzvarētājs

Noslēdzies konkurss “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024”, kurā vietējās kafejnīcas un restorāni sacentās par karaliskākā burgera titulu...

Rēzeknes pilsētas TIC: Garšas, kas atklāj Rēzekni

visit.rezekne.lv/2024/10/03/rezeknes-garsas/

«Baltic Restaurants» aicina baudīt Latvijas ēdienus tematiskajā nedēļā – «Mūsu Latvijas garšas 2024»

Latvijas lielākais vietējais ēdinātājs “Baltic Restaurants” no šī gada 11. līdz 15. novembrim organizē īpašu tematisko nedēļu "Mūsu Latvijas garšas 2024"...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Taču vēl pirms šiem nozīmīgajiem notikumiem novembra otrā nedēļas nogale piedāvā virkni jauku un interesantu pasākumu...

Ventspils aicina uz Mārtiņdienas svētkiem

Ventspilī no 2024. gada 9. līdz 10. novembrim tiks svinēta Mārtiņdiena ar pasākumiem, kas radīs svētku sajūtu visai ģimenei...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

RIX Rīgas lidostā atklāj latviešu ceļotāju bestselleru «Sapņu mednieku ceļojums: pirmie soļi pasaulē»

5. novembrī RIX Rīgas lidostā tika atklāta jaunā latviešu ceļotāju grāmata “Sapņu mednieku ceļojums: pirmie soļi pasaulē”, kas jau pirmajās nedēļās...

Tukuma TIC: Svētku garšas tirdziņš Tukumā

visittukums.lv/lv/Pasakumi/3/4521

6. novembris vēsturē: Kārumnieki svin svētkus par godu načos čipsiem

Načo (angliski - "nachos") čipši Latvijā nav tik populāri kā parastie kartupeļu čipši, tomēr arī načo cipši ir...

Atklājiet Gruzijas vīnu unikālo kolekciju «Roze Wines» e-veikalā

Šis unikālais Gruzijas vīnu veikals savieno vīna cienītājus ar ekskluzīviem mazās ģimenes vīndarītavās Gruzijā radītiem vīniem, nogādājot tradīciju...

Rīgas Restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - 63 restorāni

Rīgas Restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - 63 restorāni...

Gastronomijas nedēļā Lietuvā: izbaudi garšas, ko iedvesmojusi daba

No 2024. gada 4. līdz 10. novembrim ienirsti Lietuvas kulinārajā mantojumā un piedzīvo tā mūsdienīgo atdzimšanu ikgadējā Gastronomijas nedēļā...

Zināmi «Zemgales Tūrisma gada balvas 2024» pretendenti

Zemgales  Tūrisma balva ir nozīmīgs reģiona apbalvojums, kuru šogad otro reizi tiks pasniegts 27. novembrī Jelgavas pilī...

«Paulig» Igaunijā sāk ražot jaunumu – «Tex Mex» salsu

Pēc 10 miljonu eiro ieguldījuma Paulig turpina stiprināt savu pozīciju kā Tex Mex tirgus līderis Eiropā, uzsākot salsas un mērču ražošanu uzņēmuma...

No tuksneša līdz sērfošanai: 5 kontrastu piepildīti ceļojumu galamērķi ziemā

Atnākot rudenim, kaislīgākie vasaras mīļi sāk lūkoties pēc saulainiem un siltiem ceļojumu galamērķiem, kur kaut uz mirkli aizmirst...

Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns

2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...

Lai iepazītu Madeiras tradicionālās garšas mūsdienu versijā, tad jāapmeklē Funšalas restorānu «Kampo» - Foto

20 bildes. Lai iepazītu Madeiras tradicionālās garšas mūsdienu versijā, tad jāapmeklē Funšalas restorānu «Kampo»...

Patriotisma cena jeb kā brūvēt īstu Latvijas alu

Sentēvu receptes, pašu zemes spēks, vienīgā īstā alus garša – ar šādiem un līdzīgiem saukļiem sākas ne vienas vien alus darītavas stāsts...

Rīgā notiks izstāde «Ķirbjaugi un paprika 2024»

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā apmeklētājus priecēs krāšņā un bagātīgā rudens ražas izstāde „Ķirbjaugi un paprika 2024”...

20. oktobris vēsturē: Lai dzīvo augļi brendijā

20. oktobris ASV tiek atzīmēs kā Nacionālā augļu brendijā diena. Tas, starp citu, ir deserts...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Rudens ir klāt – koku lapas ieguvušas bagātīgas un sulīgas nokrāsas, no rītiem elpa parādās garaiņi, bet tas nebūt nav iemesls, lai brīvdienās sēdētu mājās...

Latvijas ābolu sidri būs nobaudāmi Āgenskalna tirgus Ābolsvētkos

Īsto sidru, kas darīts no Latvijas ābeļdārzos augušiem āboliem, varēs nogaršot un iegādāt Āgenskalna Tirgus Ābolsvētkos 2024. gada 20. oktobrī...

Valdis Čunka: Alus pasaules tendences nosaka patērētāji un izejvielu pieejamība

Alus darīšanas procesu visā pasaulē ir mainījusi gan tehnoloģiju attīstība un mākslīgā intelekta ienākšana mūsu ikdienā, gan pandēmija...

Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem...

17. oktobris vēsturē: Lidojuma laikā pasažieriem pirmo reizi piedāvā alkoholu

Mūsdienu ceļojumos teju neatņemama daļa ir lidojums – bieži vien tam ir izšķiroša loma tajā, kāds...

Ko pusdienās dod skolās? «Baltic Restaurants» piedāvā nogaršot skolēnu pusdienas

Vadošais Latvijas skolu ēdinātājs – “Baltic Restaurants”, ar savā pārvaldībā esošajiem ēdināšanas zīmoliem “Daily” un “Fristar”...

Konjaka ceļvedis - ieguve, pagatavošana un veidi

Konjaks, brendija veids, bieži tiek asociējās greznību, izsmalcinātību un meistarību. Pazīstams ar savu bagāto vēsturi un sarežģīto garšas profilu, konjaks gadsimtiem tiek baudīts...

Aicina gardēžus noteikt Siguldas novada karaliskāko burgeru

Rudens garšu piedzīvojums ir sācies – Siguldas novada kafejnīcas un restorāni sacenšas par labākā burgera titulu konkursā “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024”...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.84489489sec.