gatavošana.

Apskatām 1 - 40 no 2682 vārdam 'gatavošana'

Ļauties rudens garšu modei Valmieras novada Restorānu nedēļā

No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! Tāpat kā katrai gadalaiku...

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira (aktualizēts 21.11)

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira...

23. novembris vēsturē: Dibina Ainažu jūrskolu

1864. gada 23. novembrī Ainažu kuģinieki, iedvesmojušies no kuģniecības entuziasta Krišjāņa Valdemāra, nodibināja jūrskolu...

23. novembris vēsturē: Nacionālā espresso diena

Šodien Amerikas Savienotajās Valstīs atzīmē nacionālo espresso dienu. Vārds Espresso ir cēlies no Itālijas. Tas nozīmē “ātri laikā”. Pirms espresso kafijas...

Rīgā labākie Latvijas slidotāji prezentēs jaunu ledus šovu “Īkstīte”

2024. gada 29. decembrī Arēnā Rīga norisināsies lielā ledus šova “Ikstīte” pirmizrāde, pie kura strādāja Latvijas sportisti, producenti un horeogrāfi...

Pavāru māja Līgatnē: Tapusi unikāla grāmata - Vēstures liecība un pavārniecības cildinājums

“Tā ir dāvana mums un dāvana Latvijai,” par tikko no tipogrāfijas iznākušo grāmatu pauž “Pavāru māja Līgatnē” saimnieks Ēriks Dreibants...

ViaJurmala: Tortilu un kebabu meistarklase bērniem

viajurmala.com/jaunumi/

Noskaidrots konkursa “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024” uzvarētājs

Noslēdzies konkurss “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024”, kurā vietējās kafejnīcas un restorāni sacentās par karaliskākā burgera titulu...

Rīgā atjaunots vēsturiskais «Saktas» nama uzraksts

Valsts svētku noskaņās VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNI) vadībā jaunu akcentu ieguvis vēsturiskais “Saktas” nams Brīvības bulvārī 32, Rīgā, jo veikta vēsturiskā uzraksta...

LAMB uzsāk sociālo kampaņu “Kam auto gatavs, tam ziema droša!”

Sniegs, ledus un tumšie ziemas vakari - braukšana ziemas apstākļos var būt īsts izaicinājums ikvienam autovadītājam. Aptaujas dati* rāda, ka 21% autovadītāju ir pasargājuši sevi no avārijas...

«Baltic Restaurants» aicina baudīt Latvijas ēdienus tematiskajā nedēļā – «Mūsu Latvijas garšas 2024»

Latvijas lielākais vietējais ēdinātājs “Baltic Restaurants” no šī gada 11. līdz 15. novembrim organizē īpašu tematisko nedēļu "Mūsu Latvijas garšas 2024"...

EXIT RĪGA teritorijā diskutēs par iekļaujoša tūrisma attīstības iespējām un ierobežojumiem seminārā «Tūrisms ikvienam: Ceļš uz piekļūstamību»

2024. gada 14.novembrī plkst.9.30, Jaunu ideju centrā Ķekavā, tūrisma uzņēmēji, nevalstiskās organizācijas un pašvaldības ir aicinātas piedalīties seminārā...

Ventspils aicina uz Mārtiņdienas svētkiem

Ventspilī no 2024. gada 9. līdz 10. novembrim tiks svinēta Mārtiņdiena ar pasākumiem, kas radīs svētku sajūtu visai ģimenei...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

Jelgavas Vecpilsētas māja aicina uz meistarklasēm

Novembrī Jelgavas iedzīvotāji un pilsētas viesi aicināti uz Jelgavas Vecpilsētas māju, Vecpilsētas ielā 14, kur norisināsies divas tematiskas meistarklases...

Rīgā norisinās jauno tūrisma un viesmīlības censoņu starptautisks konkurss

No 2024. gada 5. novembra līdz 9. novembrim Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notiek Eiropas Tūrisma un viesmīlības skolu asociācijas...

6. novembris vēsturē: Kārumnieki svin svētkus par godu načos čipsiem

Načo (angliski - "nachos") čipši Latvijā nav tik populāri kā parastie kartupeļu čipši, tomēr arī načo cipši ir...

Viktors Ravdive: Ilgtspēja, elastība un personalizācija – kā izbraukuma ēdināšanas nozare pārdzīvojusi krīzi?

Pēdējos gados pasākumu un izbraukuma ēdināšanas nozare Latvijā ir piedzīvojusi ievērojamas pārmaiņas, ko lielā mērā ietekmējusi COVID-19 pandēmija...

Preču zīmi «Burtnieka zandarts» novērtē arvien plašāk

Turpina pieaugt interese par Burtnieka zandarta kā ekoloģiska vietējā produkta iekļaušanu restorānu un kafejnīcu ēdienkartēs...

Ilga Babre: Tehnoloģiju ienākšana auto apdrošināšanas jomā – kas mainījies un mainīsies?

Modernās tehnoloģijas arvien vairāk ienāk apdrošināšanas nozarē, piemēram, telemātikas risinājumi, kas palīdz iegūt datus par vadītāja...

Leģendu nakts jau drīz! Pilns pasākumu saraksts

2024. gada 26. oktobrī visā Latvijā notiek Latvijas Piļu un muižu asociācijas rīkots notikums - Leģendu nakts. Notikuma mērķis ir uz vienu vakaru ļaut apmeklētājiem...

Atklāta pirmā kukaiņu māja Cēsīs

Cēsīs, pie topošā "Lidl" veikala, atklāta īpaša kukaiņu māja – vieta, kur dabas daudzveidība satiekas ar cilvēku rūpēm par vidi...

Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem...

Konjaka ceļvedis - ieguve, pagatavošana un veidi

Konjaks, brendija veids, bieži tiek asociējās greznību, izsmalcinātību un meistarību. Pazīstams ar savu bagāto vēsturi un sarežģīto garšas profilu, konjaks gadsimtiem tiek baudīts...

Izgaršojam punša pagatavošanas procesu Madeiras zvejnieku ciema Kamara di Lobuša bārā - Foto

20 bildes. Izgaršojam punša pagatavošanas procesu Madeiras zvejnieku ciema Kamara di Lobuša bārā...

Paziņots rudens Liepājas restorānu nedēļas norises laiks

Rudens sezonas Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, aptverot divas nedēļas nogales...

Milzu oga varenam mielastam – gardais un daudzveidīgais ķirbis

Ķirbis ar riekstu garšu, ķirbis cepšanai, spageti ķirbis, muskata ķirbis, dekoratīvais ķirbis – šie un citi ķirbju šķirņu nosaukumi jau saka priekšā, cik...

Nedēļas nogalē Eiropā novēroti vairāk nekā 3,5 miljoni putnu, Latvijā – 89 tūkstoši

Ar vairāk nekā trīsarpus miljoniem novērotu putnu šoruden noslēgušās Eiropas putnu vērošanas dienas 2024 jeb “EuroBirdwatch 2024”...

Nils Ģēvele – pirmais Latvijas šefpavārs, kurš iekļūst pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse dOr finālā

Restorāna “Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele ir pirmais Latvijā, kurš iekļuvis pasaulē prestižākā kulinārijas konkursa Bocuse d’Or finālā, izvirzot mūsu valsti starptautiskās kulinārijas elites priekšgalā...

Bangkoka un Puketa: populārākie ceļojumu galamērķi Taizemē. Kā izvēlieties savu

Plānojot pirmo ceļojumu uz Taizemi, populārāko galamērķu topā ierindojas Bangkoka un Puketa. Abi piedāvā unikālu pieredzi, ko caurvij...

Miķeļdienas gadatirgus «Buļbu tolka ar dzīdōšonu i doncōšonu»

Klāt bagātais rudentiņš un septembra pēdējā svētdienā, kas 2024. gadā iekrīt 29. septembrī, kā ierasts, rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – Mucu muzeja saimnieks Jānis Grantiņš

Vaidavas pusē skaisti iekoptā lauku sētā atrodas Mucu muzejs, kur saimnieko Jānis Grantiņš. Senā mucenieka amatā apgūtās zināšanas un prasmes saimnieks...

Vairāk nekā 80 tūkstoši eiro - tik izmaksāja jauniešu repatriācija no Spānijas un Portugāles

Augusta sākumā Spānijā un Francijā iestrēga vairāk nekā simts bērnu no Latvijas, kuri bija devušies Latvijas tūrisma operatora SIA "Fisom" rīkotā braucienā uz sērfošanas nometni Portugālē...

Inga Arbidāne: 5 interesanti fakti, kuri rosina ceļot uz Gruziju

Gruzija ir valsts, kuru ieskauj Lielā Kaukāza kalnu grēda, Mazā Kaukāza kalnu grēda, Melnā jūra un Kaspijas jūra. Leģenda vēsta, ka šo zemi sākotnēji...

Valmieras novads: Aicina uz Naukšēnu brūža svētkiem

Iezīmē kalendārā 2024. gada 21. septembri, kad Naukšēnu brūža pagalmā ceturto reizi norisināsies Naukšēnu brūža svētki...

Recepte: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru

Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs, olimpietis Francis Gustavs Lācis kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski atklāj, ko pirms basīša...

15.septembris vēsturē: Centrālamerika deklarē neatkarību no Spānijas

15.septembris Amerikas kontinentam ir ļoti nozīmīga diena, jo tieši šajā dienā, 1821.gadā piecas...

Ne tikai piemērotas riepas, bet arī savirze un automehāniķu prasmes – kam pievērst uzmanību, gatavojoties riepu maiņai

Riepu maiņa no vasaras uz ziemas riepām ir arī lieliska izdevība, kad prasmīgi automehāniķi ne vien nomainīs riepas, bet arī pievērsīs uzmanību citām svarīgām...

Aptauja: Latvijas iedzīvotāji ziemai visbiežāk veido ogu krājumus

Kaut arī Latvija var lepoties ar sēņošanas lielvalsts godu un teju katrā mājsaimniecībā atradīsies pa kaislīgam sēņotājam, visvairāk iedzīvotāju...

Laiks sagatvoties Zaubes savvaļas kulinārajam festivālam

Jau šajā nedēļas nogalē, 2024. gada 7. septembrī no plkst. 11:00 savus viesus gaidīs Zaubes savvaļas kulinārais festivāls ar plašu un daudzveidīgu programmu...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.99150991sec.