paprika.

Apskatām 1 - 40 no 84 vārdam 'paprika'

6. novembris vēsturē: Kārumnieki svin svētkus par godu načos čipsiem

Načo (angliski - "nachos") čipši Latvijā nav tik populāri kā parastie kartupeļu čipši, tomēr arī načo cipši ir...

Rīgā notiks izstāde «Ķirbjaugi un paprika 2024»

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā apmeklētājus priecēs krāšņā un bagātīgā rudens ražas izstāde „Ķirbjaugi un paprika 2024”...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Rudens ir klāt – koku lapas ieguvušas bagātīgas un sulīgas nokrāsas, no rītiem elpa parādās garaiņi, bet tas nebūt nav iemesls, lai brīvdienās sēdētu mājās...

«Santa Maria»: Svaigi maltas universālās garšvielas sader ar jebkuru ēdienu

Svaigi maltas garšvielas piešķir ēdienam izcilu garšu, reizē sniedzot katram virtuvē sajusties kā šefpavāram, Santa Maria veiktās aptaujas...

Bez glutēna, bez cukura, bez taukiem… Aktuālo pārtikas produktu klāstā uzzini «Riga Food 2024»

Vēl pirms dažiem gadiem daudzi īsti nezināja, kas ir glutēns un ka pārtika var būt arī bez tā. Cilvēkiem, kuri glutēnu uzturā lietot nedrīkstēja...

Slavenā Vidusjūras diēta – kas ir tās pamatā?

Par Vidusjūras diētas ieguvumiem tiek runāts arvien plašāk – tā palīdz uzlabot veselību un pašsajūtu, kā arī ieviest ēdienkartē krāsainākas...

Kā garšīgi apēst vārītās Lieldienu olas? «Lidl» piedāvā piecas receptes

Daudziem noteikti būs pazīstama šī situācija - Lieldienas atnākušas, olas skaisti novārītas un nokrāsotas, arī jautrās olu kaujas jau aizvadītas...

Gavēņa laika recepte: dārzeņu un rīsu sacepums

Visbiežāk cilvēki gavēņa laikā atsakās no gaļas lietošanas, tāpēc gavēņa laikā Travelnews.lv lasītājiem piedāvājam pārbaudītu un garšīgu recepti bez gaļas.

Recepte: Kristīne Virsnīte cep fritatu

Garšīgam ēdienam nav jābūt sarežģītam, reizēm pilnīgai laimei pietiek ar ceptiem kartupeļiem – par to pārliecinājusies ceļotāja, satura veidotāja un ētera personība...

Kā sarīkot kopīgu tako vakaru vai svētdienas brokastis visām gaumēm?

Latvijas iedzīvotājiem vēl būtiskāk kļūst iespējami ātrāk iepirkties un īsākā laikā pagatavot ēdienu, liecina jaunākās tendences, ko Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja...

Rīgā izstādē varēs iepazīt Ķirbjaugus un papriku

Oktobra beigās Latvijas Nacionālais dabas muzejs aicina uz gadskārtējo rudens ražas izstādi „Ķirbjaugi un paprika 2023”, kas tapusi sadarbībā...

5 veidi, kā iegūt garšīgu ēdienu bez sāls – starp tiem tagad arī garšvielu maisījumi

Pieaugot iedzīvotāju interesei par veselīgāku maltīšu gatavošanu un uzturu kopumā, Santa Maria piecus populārākos garšvielu maisījumus izveidojusi bez sāls...

Ķirbis – krāšņs, daudzveidīgs un vērtīgs uzturā! Stāsta speciālisti

Lai kādas būtu mūsu attiecības ar ķirbjiem – vai tie garšo vai nemaz nav mūsu gaumē –, tos nevar nepamanīt! Rudenī košie un daudzveidīgie ķirbji rotā veikalu...

Vai pietiekami uzņemam B grupas vitamīnus?

Vīrusu un saaukstēšanās sezonā bieži dzirdam par C un D vitamīna nozīmi mūsu organisma aizsargspēju stiprināšanā, kas nepārprotami ir svarīga...

Mazliet pikantas vakariņas, ar ko 20 minūtēs pārsteigt mīļoto!

Kā pārsteigt mīļoto ar mazliet savādākām un daudzveidīgām vakariņām? Sarīko tako vakariņas! Svarīgi, ka šādām vakariņām sagatavoties var vienkārši un ātri...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Helovīna svētku garšas pārsteigs ģimeni un kaimiņu bērnus

Helovīna svētki ir ne tikai laiks, kad bērni un jaunieši pārģērbjas, radot dažādus baisus tēlus un dodoties lūgt...

Rīgas Restorānu nedēļā izbaudi rudens garšas nianses «Coctail bar RŪM»

Ik gadu Rīgas Restorānu nedēļa ir gaidītākais laiks visiem gurmāņiem. Arī Coctail bar RŪM valdīs īstas rudens garšu nianses par kurām parūpēsies...

Garšīga izstāde «Veselības augi un garšaugi 2022» Dabas muzejā

No 21. līdz 25. septembrim Latvijas Nacionālajā dabas muzejā norisināsies izstāde „Veselības augi un garšaugi 2022”, kas tapusi sadarbībā ar Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu klubu „Tomāts” un Bulduru Dārzkopības vidusskolas siltumnīcām...

Iepazīsti dažādu valstu virtuves izstādē «Riga Food»

Gruzīnu čurčhela un čača, ungāru vīni, vafeles un eļļas, ukraiņu borščs un vareņiki, uzbeku augļi un dārzeņi, itāļu šķiņķis un balzamiko…

Noslēpumainā Bulgārija – lielisks atpūtas galamērķis tepat blakus

Pilnvērtīgs atvaļinājums iet roku rokā ar labiem laikapstākļiem, mierpilnu atpūtu, gardu ēdienu un jauniem iespaidiem...

Ar Latvijā sublimētām dabas veltēm startēs pasaules superēdienu tirgū

Smiltenes uzņēmums SIA "Lāča Oga" roku rokā ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārtikas tehnoloģijas zinātniekiem ir izstrādājis 20 jaunus produktus...

Vai Tu varētu būt banāns? 7 interesanti fakti par banāniem

Nacionālais cilvēka genoma pētniecības institūts 2013. gadā publicēja video, kurā tika pausts uzskats, ka cilvēka un banāna DNS ir par 41% līdzīgs...

Skaistuma konsultantes padomi nagu stiprināšanai

Vasara ir pārbaudījumu laiks mūsu nagiem. Mēs veicam dārza darbus, vācam ogas un citas veltes, plūcam ziedus, pavadām daudz vairāk laika pie dabas...

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

Pārtikas paliekas palīdzēs tikt pie košām un krāsainām Lieldienu olām

Olu krāsošana un krāsaino olu kaujas ir viena no daudzu ģimeņu svarīgākajām Lieldienu tradīcijām, kurai vērts gatavoties laikus, izplānojot gan nepieciešamo olu daudzumu, gan materiālus to krāsošanai...

Kā pateikt nē pagurumam pavasarī

Gadalaiku maiņas un ikdienas nestabilitātes radītajam pagurumam raksturīgais enerģijas trūkums izpaužas kā nogurums, miegainība vai apātija...

Skolēnu brīvlaikā izmēģini multfilmu varoņu ēdienkarti

Skolēnu brīvlaiks vienmēr šķiet pārāk īss, un gribētos to pastiept nedaudz garāku, tāpēc Rimi Bērniem eksperti iesaka saplānot dažādas interesantas aktivitātes...

VIDEO: Spokaini gardumi: sāļas raganu slotas, mūmijas un zaļā pasta ar acīm

Šogad, kad valstī esošās situācijas dēļ jāpaliek mājās, Rimi Bērniem eksperti ir sagatavojuši trīs īpašas un gardas receptes, ar ko savus mājiniekus pārsteigt un varbūt pat nedaudz nobiedēt...

Ziemassvētki bez stresa – septiņi padomi un recepte

Eglīte. Rotāšana. Dāvanas. Saiņošana. Svētku mielasts. Kad lai to visu paspēj?...

Izstādē «Riga Food 2020» var iepazīt Latvijas ražotāju jaunākos produktus

Burciņmaize, latviešu gelato vafeļu glāzītē, sīpolu standziņas, cidoniju čipsi… tie ir tikai daži no...

7 lieliskas idejas, kā vari iegūt jaunas ēdienu garšas

Daudzās mājsaimniecībās pašreiz ēst gatavošana ir daudz aktīvāka, jo laiks pamatā tiek pavadīts mājās...

Iedvesmojies ceļojumam uz Ungāriju (video)

Ungārija, būdama valsts Eiropas centrālajā daļā, diezgan manāmi atšķiras no savām kaimiņvalstīm. Ungāru...

11 ēdieni, kas jānogaršo esot Francijā

Statistika norāda, ka Francija ir pasaulē populārākais tūristu galamērķis. Tieši Franciju...

Tradicionālas receptes ar negaidītu sastāvdaļu Ziemassvētku galdam

Sātīgos pamatēdienos vai kraukšķīgām uzkodām – alus var būt īpaša sastāvdaļa, kas pārsteigs...

Latgales delegācija dodas pieredzes apmaiņā uz Alānijas un Gaziantepas reģioniem Turcijā

Pieredzes apmaiņas braucienā Alānijas un Gaziantepas reģionos Turcijā no 14.-18. oktobrim piedalījās kulinārā mantojuma biedri no...

Kareivīgie acteki un maiji bijuši veģetārieši

Kā zināms no vēstures, tagadējo Meksikas teritoriju līdz 15.gadsimtam un spāņu kolonizatoru iebrukumam apdzīvoja

Dabas muzejā norisināsies garšaugu un dārzeņu izstāde

Rudenī, kad īpaši svarīga kļūst imunitātes stiprināšana, apmeklē izstādi un iepazīsti ārstniecības...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.05924106sec.