pavāri.

Apskatām 1 - 40 no 886 vārdam 'pavāri'

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls 2025

“Zaubes savvaļas kulinārais festivāls” 2025. gada 13. septembrī jau devīto reizi pulcēs apmeklētājus, lai kopā ar pavārmākslas meistariem, saimniecēm, medniekiem...

Pica LuLū paplašina sortimentu ar jaunām uzkodām – piedāvā Wrapus un Sendvičus

Pica LuLū paplašina sortimentu ar jaunām uzkodām – piedāvā Wrapus un Sendvičus...

Rīgas ostā piestās kompānijas «The Ritz-Carlton» luksus klases kruīzu jahta «ILMA»

Sestdien, 2025. gada 2. augustā, Rīgas ostā savā pirmajā vizītē ieradīsies ASV kompānijas The Ritz-Carlton luksus klases kruīzu kuģis ILMA. ILMA nav tradicionāls kruīza kuģis...

Vietējo amatnieku, dizaineru un mājražotāju tirdziņš Esplanādē

Divas dienas, 2025. gada 11.-12.jūlijā, Rīgas viducī – Esplanādē -, notiks Latvijas amatnieku, dizaineru un mājražotāju gadatirgus, kas pulcēs vairāk nekā 60 dalībniekus no visiem novadiem...

Atklāj pārtikas nozares nākotni un izbaudi jaunas garšas jubilejas izstādē «Riga Food 2025»

2025. gada 4.–6. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food”, kas šogad svin 30. jubileju...

Alikante – Spānijas gastronomijas zvaigzne 2025. gadā

Inovācijas, tradīcijas un kvalitāte padara to par Spānijas gastronomijas galvaspilsētu...

Lietuvas kūrortpilsētas meklē darbiniekus

Lietuvas Nodarbinātības dienesta dati liecina, ka, sākoties vasaras sezonai, Lietvas kūrortpilsētās uzņēmumi aktīvi meklē darbiniekus...

6.maijs vēsturē: Francijas karalis Ludvigs XIV oficiāli pārceļ varas centru no Parīzes uz Versaļas pili

1682.gada 6.maijā Francijas karalis Ludvigs XIV oficiāli pārceļ varas centru no Parīzes uz Versaļas pili,..

Tūrisma nozares mazie un vidējie uzņēmumi no Eiropas tiksies ilgtspējas inovācijām veltītā seminārā Rīgā

2025. gada 6.-8. maijā Rīgā notiks ilgtspējīga tūrisma praksei Eiropā veltīts seminārs, kurā mazie un vidējie tūrisma uzņēmumi (MVU) un nozares eksperti dalīsies pieredzē par praktiskiem un inovatīviem risinājumiem uzņēmumu darbībā...

Noslēdzies recepšu konkurss «Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes» – apbalvoti uzvarētāji

Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar biedrību “Pavāru klubs” rīkoja konkursu “Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes”, aicinot profesionāļus veidot ēdienkartes...

Šūpoļu festivāls jau pavisam drīz; gaidāmi īslaicīgi satiksmes ierobežojumi

Lieldienu laikā, no 19. līdz 21. aprīlim, Siguldas novads aicina apmeklēt 9. Šūpoļu festivālu. Festivāla tēma – māksla šūpolēs. Godināsim izcilās gleznotājas Džemmas Skulmes simtgadi...

Šefpavāra ieteikumi stiprāko Lieldienu olu novārīšanai un pēc svētkiem pāri palikušo olu pagatavošanai

Lieldienas bez olām, visticamāk, nav iespējamas, bet, ja tās plānots vārīt lielā daudzumā, tad tikpat neiespējami būs visas šīs olas apēst. Protams, ja zaudēsi visās olu kaujās...

Vai esat gatavi doties ceļojumā? Ceļvedis, kā apmeklēt kaimiņvalsti Lietuvu

Ar katru dienu vasara ir par soli tuvāk, un tas nozīmē, ka tuvojas arī ceļojumi ar automašīnu. Lai dotos braucienā uz četriem riteņiem, nav jāmeklē tālāk par savu mīļoto kaimiņu, Lietuvu...

Kuldīgā sākas Restorānu nedēļa

No 2025. gada 7. līdz 13. aprīlim Kuldīga aicina baudīt izsmalcinātas maltītes Kuldīgas Restorānu nedēļā...

Igaunijas un Latvijas «Michelin» Zaļās zvaigznes pavāri satiekas Pavāru mājā

2025 .gada 20.martā Pavāru mājā Līgatnē notika unikālas vakariņas, kur tandēmā darbojās divi “Michelin” Zaļās zvaigznes šefpavāri: Pīters Pihels no Igaunijas un Juris Dukaļskis no Latvijas...

No 31. marta līdz 13. aprīlim Rīgā norisināsies pavasara Rīgas Restorānu nedēļa

No 2025. ada 31. marta līdz 13. aprīlim Rīgā notiks pavasara Rīgas Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies rekordliels skaits restorānu – 65...

Latvijas pavāru komanda no Itālijas atved zeltu

Latvijas pavāru komanda jau trešo reizi startēja starptautiskās pavāru asociācijas “Worldchefs” organizētajā Eiropas pavāru čempionātā “Global Chef Challenge”...

Restorāns «Kest» triumfē pirmajā desertu un vīna saderības konkursā

Pirmdien Rīgā notika pirmais konkurss par labāko vīna un deserta saderību — “Wine & Dessert Latvia 2025”. Trīspadsmit vadošie valsts restorāni prezentēja savus darbus restorānā “Whitehouse”...

Pirmais nacionālais picas cepšanas konkurss Latvijā un pirmais Baltijas GoBurger izaicinājums

Laikā no 25.-27. februārim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Ēģiptes viesnīcu tīkls «Rixos» - Latvijas ceļotāju TOP izvēle

Ēģipte ir maģiska valsts, kas neatstāj vienaldzīgus ne tos, kas mīl atpūsties Sarkanās jūras krastā, ne tos, kas lūkojas pēc aizraujošiem piedzīvojumiem leģendām caurvītos tempļos...

Restorāni no «Michelin» ceļveža piedalīsies konkursā par labāko vīna un deserta saderību

Pirmdien, 2025. gada 24. februārī, Rīgā pirmo reizi satiksies 14 komandas – šefpavāri, konditori un someljē, lai demonstrētu meistarību vīna un deserta saderības...

Taizemes Tūrisma Pārvalde kopā ar «Stockmann Rīga» aicina izbaudīt Taizemes garšu

Janvāra nogalē un februāra sākumā universālveikalā “Stockmann” noritēs Taizemes virtuves meistarklases, kuras bez maksas apmeklēt iespējams ikvienam...

Latvijas pavāru komanda prestižajā «Bocuse d’Or» konkursā ierindojas 14. vietā

Francijas pilsētā Lionā 2025. gada 27. janvārī noslēdzās prestižais pavāru konkursa “Bocuse d’Or” lielais fināls. Latvijas pavāru komandai šis bija pirmais fināls...

Jau septīto reizi Siguldā norisinās gardēžu festivāls «Ziemas garšu svinēšana»

Sigulda aicina apmeklēt festivālu “Ziemas garšu svinēšana”, kas norisināsies jau šo sestdien, 25. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī...

Konkurss par labāko vīna un deserta saderību pirmo reizi notiks Rīgā

2025. gada 24. februārī Latvija pirmo reizi kļūs par norises vietu konkursam par labāko vīna un deserta saderību “Wine+Dessert Latvia 2025”...

Latvijas pavāru komanda jau devusies uz Lionu

Latvijas pavāru komanda ir devusies uz Francijas pilsētu Lionu, lai jau 2025. gada 27. janvārī pārstāvētu mūsu valsti pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse d’Or finālā...

Jau pavisam drīz - «Bocuse d’Or» ar Latvijas pavāru dalību

Pavisam drīz – 2025. gada 26. janvārī Francijas pilsētā Lionā sāksies prestižā pavāru konkura “Bocuse d’Or” lielais fināls. Latvijai tas ir īpaši nozīmīgs, jo pirmo reizi...

Gastronomijas festivāls Siguldā šogad šķīvī guldīs aveni

Jau 7. reizi Siguldas gardēžu festivāls “Ziemas garšu svinēšana” norisināsies sestdien, 25. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī...

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs: atskats uz 2024. gadu un plānotie pasākumi 2025. gadam

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) rūpēs par tūrisma veicināšanu un objektu atpazīstamību pilsētas un novada teritorijā gada griezumā veido dažāda veida piedāvājumus un apkopojumus...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs muzicēs kopā ar čellu trio «MELO-M» Vecgada lielkoncertos

Čellu trio “Melo–M” vecgada koncertos šogad būs īpašs viesis - viens no atpazīstamākajiem un talantīgākajiem Latvijas šefpavāriem - Lauris Aleksejevs...

Aivars Mackevičs: Atziņas par nedēļas atpūtu Turcijas viesnīcā «Ali Bey Club Park Manavgat» 2024. gada oktobrī sadarbībā ar «Coral Travel Latvia»

2024. gada oktobra beigās (21.10.-28.10.2024) sadarbībā ar starptautisko tūroperatoru «Coral Travel Latvia» un Turcijas viesnīcu «Ali Bey Club Park Manavgat»...

Gada nogales tikšanās jautrākas padara kopīga picu gatavošana

Picu gatavošana mājās ir divi vienā  – radošums un pilni vēderi, turklāt picas cepšanās krāsnī piepilda māju ar omulīgu siltumu un gardu smaržu...

Rīgā tikai mēnesi darbosies inovatīvs svētku projekts «Ziemassvētku Rezidence – Laboratorija»

Radošā apvienība “Skudras Metropole” kopā ar dizaina risinājumu uzņēmumu “Don’t Panic”, kas jau ieguvuši atzinību ar savu oriģinālo pieeju pasākumu un...

Izdota grāmata – veltījums leģendārajam šefpavāram Mārtiņam Rītiņam

2024. gada 10.decembrī klajā nāca izdevēja Vincent jaunā grāmata „Pavārgrāmata Mārtiņam. Cilvēki, kas mani satikuši”, kas ir veltījums leģendārajam šefpavāram Mārtiņam Rītiņam...

Rīgas restorānu nedēļā piedalījies rekordliels skaits apmeklētāju – vairāk kā 19 000

Rīgas Rīgas restorānu nedēļa (RRN), kas norisinājās no 28. oktobra līdz 10. novembrim, ir noslēgusies ar izciliem panākumiem, pierādot tās nozīmīgo...

Liepājas restorānā «Pavillon de Roze» jauns šefpavārs - Aleksandrs Bainduršvili no Gruzijas

Ar prieku paziņojam, ka Liepājas restorāna «Pavillon de Roze» komandai ir pievienojies jauns šefpavārs — Aleksandrs Bainduršvili! Talantīgais šefpavārs no Gruzijas ieviesīs ēdienkartē vairākus jaunumus...

Pavāru māja Līgatnē: Tapusi unikāla grāmata - Vēstures liecība un pavārniecības cildinājums

“Tā ir dāvana mums un dāvana Latvijai,” par tikko no tipogrāfijas iznākušo grāmatu pauž “Pavāru māja Līgatnē” saimnieks Ēriks Dreibants...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Taču vēl pirms šiem nozīmīgajiem notikumiem novembra otrā nedēļas nogale piedāvā virkni jauku un interesantu pasākumu...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

Rīgas Restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - 63 restorāni

Rīgas Restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - 63 restorāni...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.83698201sec.