pavārs.

Apskatām 1 - 40 no 1069 vārdam 'pavārs'

TOP20 Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri ar putna lidojuma skatu (aktualizēts 18.08.2025)

TOP20 Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri ar putna lidojuma skatu...

Pirmo reizi Latvijā – profesionālu šefpavāru cīņa šovā «Šefpavāru līga»

Šoruden TV3 aicina skatītājus doties vēl nebijušā kulinārā piedzīvojumā, baudot jauno šovu “Šefpavāru līga”, kas būs pirmā šāda mēroga profesionālo šefpavāru cīņa Latvijā...

Cēsu novads: Satikšanās savvaļas garšās un emocijās!

“Zaubes savvaļas kulinārais festivāls” jau devīto reizi pulcēs apmeklētājus, lai 13.septembrī kopā ar pavārmākslas meistariem, saimniecēm, medniekiem...

No virtuves līdz pjedestālam – Latvijas gada pavāra titulu izstādē izcīnīja Emīls Skalbergs!

No virtuves līdz pjedestālam – Latvijas gada pavāra titulu izstādē izcīnīja Emīls Skalbergs...

Ir zināms «Latvijas gada pavārs 2025» un «Latvijas pavārzellis 2025» - Foto

55 bildes. Ir zināms «Latvijas gada pavārs 2025» un «Latvijas pavārzellis 2025»...

Prestižo kulinārijas konkursa «Bocuse dOr Latvia 2025» balvu iegūst šefpavārs Dinārs Zvidriņš - Foto

50 bildes. Prestižo kulinārijas konkursa «Bocuse dOr Latvia 2025» balvu iegūst šefpavārs Dinārs Zvidriņš...

Gardēži, sarosieties – ceturtdien atklās 30. jubilejas izstādi «Riga Food»

Ceturtdien, 2025. gada 4. septembrī, sāksies un līdz 6. septembrim Ķīpsalā norisināsies pārtikas nozares centrālais notikums Baltijā – izstāde “Riga Food 2025”...

Līdz 8. septembrim aicina restorānus pieteikties rudens Rīgas restorānu nedēļai

No 2025. gada 27. oktobra līdz 9. novembrim Rīgā norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kas jau vairāk nekā desmit gadus ir viens no nozīmīgākajiem notikumiem pilsētas gastronomijas dzīvē...

Mājas kafejnīcu dienas Tukuma novadā 2025. gadā

Tuvojoties atvasarai un rudeni, Tukuma pusē atkal noritēs mājas kafejnīcu dienas, kas ir Vislatvijas tūrisma akcija, kurā ikviens Latvijas iedzīvotājs var pamēģināt iejusties kafejnīcas īpašnieka...

No grilēšanas sacensībām līdz nopietnām diskusijām – izstādē «Riga Food 2025» garšīga un vērtīga pieredze ikvienam

4.–6. septembrī pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2025” Ķīpsalā piedāvās vēl nebijuši plašu pasākumu programmu gan profesionāļiem, gan gardēžiem...

Dubaija 2025. gada pirmajā pusē uzņēmusi 9,88 miljonus starptautisko apmeklētāju, kas ir par 6% vairāk nekā iepriekšējā gadā

Saskaņā ar Dubaijas Ekonomikas un tūrisma departamenta datiem, Apvienoto Arābu Emirāts Dubaija laikā no 2025. gada janvāra līdz jūnijam uzņēma 9,88 miljonus starptautisko apmeklētāju...

Rīgā atvērts pirmais mūsdienu grieķu virtuves restorāns «Potami»

Rīgā, Daugavas krastmalā (Eksporta iela 3a) durvis vēris grieķu restorāns POTAMI, kur autentiskas grieķu kulinārās tradīcijas satiekas ar mūsdienīgu...

Skrīveri – vieta, kur garša kļūst par piedzīvojumu

Aizkraukles novada Skrīveros vari ne tikai nobaudīt, bet arī piedalīties – izzināt saldumu tapšanas procesu, gatavot pašam un baudīt latvisku viesmīlību gleznainā vidē...

Atklāj pārtikas nozares nākotni un izbaudi jaunas garšas jubilejas izstādē «Riga Food 2025»

2025. gada 4.–6. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food”, kas šogad svin 30. jubileju...

Interesanti fakti par kruīza kuģiem, kas Rīgas Brīvostā 2025. gadā ienāk pirmo reizi

2025. gada sezonā Rīgas brīvostā plānotas 85 kruīza kuģu vizītes. Sadarbībā ar Rīgas brīvostu piedāvājam interesantus faktus par kuģiem, kuri Rīgu apciemos pirmo reizi...

Rīgas centrā atklāta jauna telpa maltīšu un mākslas baudīšanai

2025. gada 5.jūnijā Rīgas kartē / Brīvības iela 37/ parādījās jauna telpa -  bārs brasserie VIVIEN un mākslas galerija METRO. Gastronomiskās koncepcijas un ēdienkartes autors...

Aicina uz Zivju dienas pasākumu Kaugurciemā

Svētdien, 2025. gada 8. jūnijā, Kaugurciema pludmalē starp Zvārtas un Draudzības ielu norisināsies pasākums “Zivju diena”, kurā būs iespēja iepazīt senā Kaugurciema vēsturi un...

Gatavojiet, dalieties, izbaudiet: gardas 2025. gada Turcijas kulinārās nedēļas idejas

2025. gada Turcijas kulinārā nedēļa no 21. līdz 27. maijam visā pasaulē aicina doties garšu pilnā ceļojumā cauri Turcijas bagātīgajām kulinārijas tradīcijām...

Aģentūra «Luka» iegūst sešas zelta godalgas pasaulē lielākajā pasākumu nozares konkursā «Eventex»

Eventex konkurss, kurš tiek uzskatīts par pasākumu industrijas Oskaru un kurā tiek apbalvoti izcilākie pasākumi un pieredzes mārketinga projekti pasaulē Ineses Lukaševskas vadītā aģentūra...

Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī vērs durvis jauns restorāns

Pēc veiksmīgi aizritējušās Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas torņa restorāna telpu izsoles, kas noslēdzās šī gada janvārī ar SIA KLAD RE uzvaru...

Noslēdzies recepšu konkurss «Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes» – apbalvoti uzvarētāji

Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar biedrību “Pavāru klubs” rīkoja konkursu “Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes”, aicinot profesionāļus veidot ēdienkartes...

25. aprīlī tiešraidē notiks IV Sēlijas tūrisma konference

Par jaunumiem tūrisma jomā Sēlijā varēs uzzināt tiešraidē Sēlijas tūrisma konferencē, kas ierasti notiek dienu pirms Sēlijas Tūrisma tirgus...

Šefpavāra ieteikumi stiprāko Lieldienu olu novārīšanai un pēc svētkiem pāri palikušo olu pagatavošanai

Lieldienas bez olām, visticamāk, nav iespējamas, bet, ja tās plānots vārīt lielā daudzumā, tad tikpat neiespējami būs visas šīs olas apēst. Protams, ja zaudēsi visās olu kaujās...

15. aprīlis vēsturē: Nogrimst pasažieru kuģis Titāniks

Titāniks bija otrais no superlaineru trio, kas tika uzbūvēti, lai dominētu transatlantijas...

Tallinā durvis vēris 75 miljonus eiro vērts luksusa viesnīcu komplekss, kurā ir tikai 17 numuri

Tallinas vecpilsētā oficiāli atvērta ekskluzīva jauna viesnīca Burman. Tā ir daļa no augstākās klases viesnīcu, restorānu un izklaides kompleksa...

Ilgtspējīga tūrisma domnīcā prezentēs situācijas novērtējumu par lēno tūrismu Rīgā un Pierīgā

Rīgas plānošanas reģions šī gada 27.martā rīko trešo reģiona ilgtspējīga tūrisma domnīcu, kurā diskutēs par lēnā tūrisma koncepta attīstību un iepazīstinās...

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanu

Kāpšana kokā, orientēšanās spēle, disku golfs un “pasaku” pārgājiens – tās ir tikai dažas aktivitātes, kas 5. aprīlī no pulksten 13 līdz 17 sagaida apmeklētājus Jelgavas reģionālā tūrisma centra...

Igaunijas un Latvijas «Michelin» Zaļās zvaigznes pavāri satiekas Pavāru mājā

2025 .gada 20.martā Pavāru mājā Līgatnē notika unikālas vakariņas, kur tandēmā darbojās divi “Michelin” Zaļās zvaigznes šefpavāri: Pīters Pihels no Igaunijas un Juris Dukaļskis no Latvijas...

Siguldas novads aicina doties «Pavasara garšu ceļojumā 2025»

Siguldas novads no 2025. gada 20. līdz 30. martam jau otro gadu aicina piedzīvot “Siguldas novada garšu ceļojumu 2025” – kulināro notikumu, kas izceļ vietējos produktu...

Restorānā «LeDome» jauns šefpavārs

“Ar prieku paziņojam, ka Šefpavārs Jānis Zvirbulis ir pievienojies “LeDome Restaurant”! Viņa pieredze un meistarība “haute cuisine” jomā...

«Michelin» novērtētais restorāns «Zoltners» īpašā pasākumā iepazīstina ar Zemgales produktiem

Ar līdz šim nebijušu un unikālu piedāvājumu nāk klajā “Michelin” ceļveža novērtētais Dobeles novada restorāns “Zoltners”, aicinot 2025. gada 11. aprīlī uz sešu kārtu maltīti...

«Grand Hotel Kempinski Riga» iepazīstina ar jaunu «Stage22» ēdienkarti: Ēdienu savienošanās svētki

Stage22 Bar & Restaurant, iemīļots ēdināšanas galamērķis, kas Stage22, kas ir slavena ar Āzijas-Fusion virtuvi un viesmīlīgo gaisotni, aicina pusdienotājus piedzīvot kulinārijas ceļojumu...

Poļu imigrantu dēls, kurš ceļo kopā ar slavenībām viņu «mājas garšas» meklējumos

Doties ceļojumā, lai nogaršotu savu senču zemes autentiskos ēdienus, kas nereti meklējami pat otrā pasaules malā – tās īsts ir piedzīvojums, kas ļauj slavenībām...

Latvijas pavāru komanda no Itālijas atved zeltu

Latvijas pavāru komanda jau trešo reizi startēja starptautiskās pavāru asociācijas “Worldchefs” organizētajā Eiropas pavāru čempionātā “Global Chef Challenge”...

Restorāns «Kest» triumfē pirmajā desertu un vīna saderības konkursā

Pirmdien Rīgā notika pirmais konkurss par labāko vīna un deserta saderību — “Wine & Dessert Latvia 2025”. Trīspadsmit vadošie valsts restorāni prezentēja savus darbus restorānā “Whitehouse”...

Pirmais nacionālais picas cepšanas konkurss Latvijā un pirmais Baltijas GoBurger izaicinājums

Laikā no 25.-27. februārim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Restorāni no «Michelin» ceļveža piedalīsies konkursā par labāko vīna un deserta saderību

Pirmdien, 2025. gada 24. februārī, Rīgā pirmo reizi satiksies 14 komandas – šefpavāri, konditori un someljē, lai demonstrētu meistarību vīna un deserta saderības...

Video: Jau divdesmito reizi pasniegtas Latvijas tūrisma nozares balvas «Gada Cilvēks Tūrismā»

2025. gada 7. februārī jau divdesmito reizi tika pasniegtas Latvijas tūrisma nozares balvas “Gada Cilvēks Tūrismā”...

11. februāris vēsturē: Atzīmē profesionālu sportistu sievu dienu

Kopš 2006. gada 11. februārī atzīmē profesionālu sportistu sievu dienu...

LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa: Šis apbalvojums ir augsts novērtējums

LIDO valdes priekšsēdētaja Rita Auziņa saņēmusi Latvijas tūrisma nozares balvu “Gada cilvēks tūrismā 2024” kategorijā “Uzņēmējs/vadītājs restorānu biznesā”...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.19707203sec.