sparģeļi.

Apskatām 1 - 35 no 35 vārdam 'sparģeļi'

Siguldas novads aicina doties aizraujošā garšu ceļojumā «10 dienās apkārt zemeS!lodei»

No 2024. gada 19. līdz 28. aprīlim Siguldas novada kafejnīcas un restorāni ielūdz izbaudīt pavasarīgi eksotiskas vairākkārtu maltītes...

bauĒŠANAS dienas Jelgavā un Jelgavas novadā

Jau šonedēļ, no 10. līdz 16. aprīlim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē”, kuras ietvaros ikviens aicināts...

7 iemesli, kāpēc noteikti jāēd zemenes

Vārds “noteikti” nebūt nav pārspīlējums! Tirgus un veikalu stendi vai lūzt no dažādu zemeņu šķirņu pārpilnības, jo tām šobrīd ir sezona gan virknē Eiropas valstu...

Dodies Baltijas jūras garšu ceļojumā: iepazīsti Klaipēdas un Ķīles bagātīgo kulināro mantojumu

Kas gan būtu ceļojums bez vietējās virtuves iepazīšanas? Sātīgu un sildošu ēdienu cienītājiem piemērots galamērķis būs Lietuvas ostas pilsēta Klaipēda vai...

Izgaršo pavasari Valmieras Restorānu nedēļā!

Saules stariem sildot siltāk un spožāk, seja atplaukst smaidā un tā vien kārojas ieviest pavasarīgu košumu ne tikai savā ikdienā, bet arī uz šķīvja...

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

5.jūnijā - Stāmerienas muižas tirdziņš un mūzika ābeļdārzā

Stāmerienas pils ir apkārtnes sirds, kas ļauj pulsēt vietējai asinsritei – sakopta teritorija, pircēji veikalos, pārdevēju, ražotāju un pakalpojumu sniedzēju pieaugums. Pils apmeklētāji un apbrīnotāji ir svaigs skābekļa malks vietējiem...

Trīs gardas idejas īpašajām Māmiņdienas brokastīm

Maija sākumā, svinot Māmiņdienu, īpaši novērtējam rūpes un maigumu, ko mūsu mammas mums izrāda, tāpēc vēlamies viņas palutināt...

Jaunmoku pilī relaksējošai atpūtai sarūpēts jauns labsajūtas piedāvājums

Jaunmoku pilī aicinās atpūsties no ikdienas rūpēm un esošās situācijas radītā stresa, baudot jaunu...

Tuvojas Cēsu Pavasara restorānu nedēļa

Marta izskaņā, sākot no 28. marta līdz 5. aprīlim, Cēsīs jau trešo gadu notiks Cēsu Restorānu nedēļa...

Trīs vasarīgas pastas salātu idejas maltītēm svaigā gaisā

Sākoties vasarai, pienācis īstais laiks ieviest jaunu ēšanas paradumu un doties baudīt...

10 lieliski iemesli, kādēļ ēst sparģeļus

Pavasaris ir īstais laiks, kad ieviest uzturā sparģeļus un to ēdienus. Ja tu vēl neesi sācis to...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Kā slavenās Latvijas personības gatavojas Lieldienu svinībām

Tuvojas Lieldienas un ir īstais laiks sākt aktīvi gatavoties svētkiem. Tas ir laiks, kad daba mostas pēc ziemas un pavasaris...

Japāņu zupa Ramen – garšu ceļojums ziemeļnieku virtuvē

Tradicionālā japāņu zupa Ramen ir sātīga un garšām bagāta. Tomēr ziemeļniekiem tās pagatavošana nereti sagādā...

Viedoklis: Kā restorāniem veicies restorānu nedēļā?

Aizvadīta tikusi "Rīgas restorānu nedēļa", kurai paralēli pirmo reizi norisinājās arī "Valmieras restorānu nedēļa". Rīgā šogad pasākumā piedalījās kopumā 53 restorāni, bet Valmierā - 5...

Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?

Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus

Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...

Aicinām apmeklēt meistarklasi “Dabas garša – Burtnieka zandarts”

Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Valmieras tehnikums un “Valmiermuižas alus” darītava aicina gardēžus, pavārus un tos, kuriem vienkārši...

«Baltic Beach Hotel & SPA» sagādājis patīkamus pavasara pārsteigumus

Iestājies pavasaris – koki plaukst un zaļo, no pumpuriem spraucas krāšņi un trausli...

Sparģeļu un Vācijas vīnu dienas Dikļu pilī

Dikļu pils vēsture izsenis ir cieši saistīta ar Vāciju, muižā jūtama vēsturisko saimnieku baronu fon Volfu, fon Tīzenhauzenu un...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Baudi romantiskās vakariņas Valentīndienas nedēļas nogalē

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Restorāna C.U.T. šefpavārs atgādina, ka ziemā var atļauties uzturā lietot nedaudz treknākus ēdienus

Vienalga, vai aukstās ziemas dienās sildies zem segas, ļaujies ziemas priekiem vai dodies sevi iepriecināt...

Honkongā varēs nobaudīt pasaulē dārgāko sviestmaizi

Honkongas viesiem šovasar būs iespēja nobaudīt vienu no pasaulē ekskluzīvākajām trīskārtu sviestmaizēm. Ņemot vērā...

Godinot Rihardu Vāgneru 200. gadu jubilejā, Le Dome ielūdz nobaudīt īpašo svētku ēdienkarti

Godinot Rihardu Vāgneru 200. gadu jubilejā,  ielūdzam Jūs nobaudīt šim notikumam veltīto...

Restorāns Umami piedāvā pavasarīgi krāsainu un gardu recepti

Labu garšu un krāsainu ēdienu cienītājiem mājīgais restorāns Umami piedāvā patiesi krāsainu ēdiena...

Ar laivu braucienu un Gardēžu pikniku atklās Valmieras vasaras tūrisma sezonu

2011.gada 7.maijā atklās Valmieras un apkārtnes vasaras tūrisma sezonu...

Aicina laivu brauciens un Gardēžu pikniks Valmieras pusē

Ar laivu braucienu un Gardēžu pikniku atklās Valmieras un apkārtnes vasaras tūrisma sezonu...

Valmieras Gardēžu piknikā - īpaša sparģeļu ēdienkarte un alus ēdieni

Valmieras un tās apkārtnes vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākuma Gardēžu piknikā Dikļu pils piedāvās...

Lovrana aicina uz sparģeļu festivālu

Horvātijas pilsēta Lovrana (Kvarneras reģions) nu jau vienpadsmito reizi aicina uz tradicionālo sparģeļu festivālu. Festivāls „Festival Šparuga”...

Viesojoties Kanāriju salu virtuves pasaulē

Kaut arī mūsdienās gandrīz visos ceļojumu piedāvājumos uz Kanāriju salām ietilpst arī lieliskas maltītes viesnīcās, ir vērts vismaz vienu...

Itālijā noteikti jānobauda autentisks risoto

Risoto, mazie rīsi, ir izsmalcināta Ziemeļitālijas virtuves specialitāte. Risoto pagatavošana pavāru vidū tiek uzskatīta par īstu meistardarbu, kurā...

Sparģeļi - augstākās klases kulinārijas baudījums

Vācijas Lejassaksija ir sparģeļu zeme. Galu galā šeit aug katrs piektais Vācijas sparģelis. Šejienes sparģeļu lauki plašās teritorijās, un jau kopš marta ir raksturīga ainava. Sparģeļus ievāc no aprīļa beigām līdz jūnija beigām. Lejassaksijas spa

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.634583sec.