1.
Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira (aktualizēts 21.11)
(23/11/2024 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira...
2.
Ar uzkodu pret izsalkumu: kā remdēt apetīti veselīgi?
(15/07/2024 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasaras periodā, kad populāra kļūst aktīvā atpūta, ir īpaši svarīgi sabalansēt uzturu un uzņemt ne tikai svaigos zaļumus un dārza veltes...
3.
Vai iespējams mazināt celulītu? Skaidro speciālisti
(01/07/2024 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis nekaitīgais, bet reizēm vizuāli traucējošais ādas stāvoklis var ietekmēt mūsu pašapziņu. Lai palīdzētu labāk izprast celulīta veidošanās cēloņus...
4.
«Reaton Food» aicina uz profesionāļu dienām un «Michelin Guide» godalgoto restorānu šefpavāru meistarklasēm
(06/02/2024 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Laikā no 2024. gada 6-8. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...
5.
Siguldas novads aicina uz restorānu nedēļu «Mūsu saknes»
(19/11/2022 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau šajā nedēļas nogalē, desmit dienu garumā, no 11. līdz 20. novembrim notiks Siguldas novada restorānu nedēļa, kurai šoruden ir devīze – “Mūsu saknes”...
6.
No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem
(25/09/2022 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...
7.
Vercīgas viesnīcas restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti
(20/05/2022 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga restorāna-bārā Stage 22, kas atrodas viesnīcas 8. stāvā...
8.
Padomi acu veselībai: kā rūpēties par tehnoloģiju nogurdinātām acīm
(15/02/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Darbs, mācības un cilvēku savstarpējā komunikācija šobrīd notiek attālināti, izmantojot dažādas digitālās ierīces...
9.
«Centrālais Gastro Tirgus» no 208 kg brangā zilspuru tunča gatavo gardu maltīti - Foto
(09/04/2019 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
15 bildes. Resto-Rātors izsolē iegādājās 208 kg smagu zilspuru tunci, kas uz Rīgu "atceļoja" no Tenerifes. 6.000 eiro vērtais tuncis tika sadalīts «Centrālais Gastro Tirgus» apmeklētāju acu priekšā...
10.
Skatītāju priekšā «Centrālais Gastro Tirgus» tiek sadalīts 208kg smags un 6.000 eiro vērts tuncis (tikai ar stipriem nerviem) - Foto
(08/04/2019 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
20 bildes. Skatītāju priekšā «Centrālais Gastro Tirgus» tiek sadalīts 208kg smags un 6.000 eiro vērts tuncis...
11.
Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā
(19/03/2019 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...
12.
Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad
(13/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...
13.
Valmierā norisināsies Restorānu nedēļa - pavasara garšās
(03/04/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Saules stari, trāpīdami atsperīgajā zemē, aizlido uz visām pusēm. Tie
atstāj nebēdnīgi košas pēdas ieturētajā ziemas paletē, izbārsta
dzīvespriecīgas...
14.
Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?
(28/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...
15.
Uztura ieteikumi labākam noskaņojumam
(21/08/2015 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienu steidzīgais dzīvesveids bieži vien neļauj atlicināt laiku kvalitatīvām, regulārām un nesteidzīgām maltītēm...
16.
Pareizas ēdienkartes ieteikumi un receptes, gatavojoties maratonam
(13/05/2015 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Viens no svarīgākajiem faktoriem rezultātu sasniegšanai sportā ir pareizs uzturs...
17.
Dārgu Valentīndienu! 70 000 eiro par Visu mīlētāju dienas vakariņām
(11/02/2014 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Valentīndiena tuvojas straujiem soļiem, un visdažādākajos restorānos visā pasaulē tiek rezervēti...
18.
Izsolē par rekordaugstu cenu pārdod 269 kilogramus smagu tunci
(06/01/2012 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaules lielākajā zivju tirgū Tsukiji Japānas galvaspilsētā Tokijā pirmajā gada izsolē...
19.
Vidusjūras valstu nacionālie ēdieni ieiet pasaules vēsturē
(28/03/2008 05:47)
[lv]
Skatīt vairāk
Itālija nākusi klajā ar iniciatīvu apvienot tādu Vidusjūras valstu kā Spānijas, Grieķijas un Marokas pūliņus, lai iesniegtu priekšlikumu UNESCO par šo valstu nacionālo ēdienu iekļaušanu Pasaules kultūras mantojumu sarakstā. Šo valstu kulinārās trad