kartupeļi.

Apskatām 41 - 80 no 334 vārdam 'kartupeļi'

Pulcējot teju 6000 gardēžus, Siguldā aizvadīta gardēžu festivālu «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 28. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī jau piekto gadu norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”, pulcinot...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Cepelīni, cepti kartupeļi un kebabi: ko visbiežāk pasūtījuši latvieši 2022. gadā

Par pārsteigumu, visbiežāk iedzīvotāji izvēlējušies cepelīnu piegādi, kam seko cepti kartupeļu salmiņi un ātrās uzkodas - kebabi, burgeri un picas...

Šogad norvēģi zem Ziemassvētku eglītes ir likuši bezvadu austiņas, skaļruņus un viedtālruņus

Norvēģi šajos Ziemassvētkos zem eglītes dāvanās ir likuši galvenokārt bezvadu austiņas, skaļruņus un viedtālruņus. Norvēģijas statistikas iestāde...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Marta Mackeviča: Londonas ekspress versija – labs plāns rudens nedēļas nogalei

Ja rudens nedēļas nogalē ir vēlme doties nedaudz tālāk par Siguldu vai, ja krāsaino lapu vietā gribas apskatīt, kā norit dzīve Londonā karaļa Čārlza III laikā...

Marta Mackeviča: Tenerifes viesnīca «Landmar Costa los Gigantes» – lieliska vieta mazajiem ceļotājiem

Travelnews.lv redakcija šoruden vienojas Tenerifē, Spānijā, viesojoties dažādās viesnīcās un daloties savos novērojumos par katru...

Rudens nogurums tuvojas! 4 lietotnes emocionālās veselības uzlabošanai

Dienām paliekot arvien īsākām un termometra stabiņam tuvojoties nulles atzīmei, daudzi no mums sāk izjust nogurumu, garastāvokļa pasliktināšanos un...

Gan skaisti, gan garšīgi: TOP 6 muižas un pilis, kur var paēst gardas pusdienas

Rudens sezonā, kad vēl gribas apbrīnot Latvijas arhitektonisko skaistumu, bet vienlaikus jau absolūti nepieciešams sasildīties pie tējas tases un...

Kas vērtīgs slavenajos kabačos?

Viens no pamanāmākajiem ražas laika dārzeņiem ir kabacis. To raža parasti ir bagātīga un šķiet, ka teju ikviens, tuvojoties vasaras noslēgumam, dāvanā saņem...

Padomi, kā nepārcept gaļu un vienkāršas grila receptes ikvienam

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus...

Uzņemam vitamīnus! TOP3 ražas veltes, ko iekļaut uzturā

Vietējās ražas laiks ir lieliska iespēja uzņemt vērtīgās vielas no tepat augušiem dārzeņiem, apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālvielām...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Marta Mackeviča: ceļinieka restorāns «Tūrists» – ideāls pastaigas noslēgums Siguldas pusē

Neraugoties uz to, vai dodaties baudīt Turaidas muzejrezervāta dabas takas karstā vasaras dienā vai priecāties par krāsainajām rudens lapām Siguldā...

Mājas kafejnīcu dienas 2022. Aglona-Preiļi

Šogad pasākums “Mājas kafejnīcu dienas 2022” Preiļu novadā norisināsies 2.-3. jūlijā...

Mājas kafejnīcu dienas 2022 | Garšas Abavas lokos

No jūlija līdz pat septembra beigām Latvijā lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējo kopienu entuziasti, kā arī dažādas tūristu piesaistes vietas atvērs savas durvis viesiem...

Noslēpumainā Bulgārija: Interesantākie un būtiskākie fakti

Bulgārija ir kā labi glabāts noslēpums. Tā ieslēpusies starp lielām kaimiņvalstīm - Turciju, Grieķiju un Rumāniju - glabā virkni brīnišķīgu pārsteigumu...

Gardēžus aicina uz Mājas kafejnīcu dienām 9. - 10. jūlijā Augšdaugavas novadā

Jau šā gada 9. un 10. jūlijā visi gardēži tiek aicināti doties uz Augšdaugavas novadu, lai baudītu īstus lauku labumus, mājas virtuvi, vietējos ēdienus, interesantu kultūrprogrammu un...

Izgaršo kulināro piedāvājumu Preiļu novadā «Māju kafejnīcu dienas» pasākuma ietvaros

Mājas kafejnīcu dienas ir pasākums, kas aicina apmeklētājus uz konkrētu galamērķi, izbaudīt tā kulināro piedāvājumu, iepazīt tradīcijas un kultūru un...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Kruīzs Tallina - Stokholma - Tallina: studenta pieredzes stāsts

Tomēr ir ceļotāji, kuri pārlika savu maršrutu un izvēlējās ceļot “Tallink” kruīza prāmju līnijā “Tallina-Stokholma-Tallina”...

7 populārākie ēdieni, kurus izvēlas autobraucēji Latvijā

Brokastot, pusdienot un vakariņot automašīnā, braucot pie stūres, nav droši – tas visiem ir skaidrs...

Apvidvārdu talkā aicina dāvināt valodai sava novada vārdus

LU Latviešu valodas institūts sadarbībā ar UNESCO Latvijas Nacionālo komisiju aicina piedalīties Apvidvārdu talkā, lai visi kopā sarūpētu skaistu tautas dāvanu Jāņa Endzelīna 150. dzimšanas dienai...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

3 interesantas lietas par asinsdesām

Asinsdesas ir tradicionāls ēdiens Latvijas un citās Eiropas virtuvēs, kā arī tās pazīst Amerikā, Āzijā un pat Āfrikā...

«All inclusive» laime un posts no uztura speciālista viedokļa

Travelnews.lv lūdza viņu izvērtēt “all inclusive” viesnīcu ēdienu piedāvājumu, izvērtējot to tieši no uztura speciālistes viedokļa...

Valmierā Garšaugu dārzā būs izstāde «Kartupelis»

No 15. līdz 18. septembrim no plkst. 9.00 līdz 17.00 Valmieras muzeja Garšaugu dārzā būs skatāma dārzeņu izstāde “Kartupelis”...

Marta Mackeviča: «Bruch Garden» – zaļumu un garšu oāze pilsētas džungļos

Mārupes restorāns «Bruch Garden», kas izvietots starp mūsdienīgām augstceltnēm, piedāvā ne tikai iespēju atvilkt elpu zaļā dārzā...

Ventspilī Gheto Games festivāla 2021 laikā arī Ghetto Food - Extremely GOOD FOOD

Šogad GGFEST Ventspilī satiksies pasaules līmeņa ekstrēmie sportisti, asas izjūtas, ielu kultūra, aizrautība un izcili garšīgs ēdiens ar nemainīgu kvalitāti...

Vasaras saulgriežu svinēšana un tradīcijas Eiropas valstīs

Vasaras saulgieži tiek svinēti ne tikai Latvijā, bet arī vairākās citās Eiropas valstīs. Jāni saistās ar tradīcijām un dažādās valstīs ir...

Atvērtās dienas laukos 2021- Iedvesmojošā Krimuldas muiža- garšās, smaržās un gleznainajos dabas skatos!

«Atvērtās dienas laukos» (ADL) ir Latvijas lauku apceļošanas un iepazīšanas pasākums ar mērķi popularizēt laukus...

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons.

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons...

Kas izgudroja mūsu mīļākos našķus?

Lielākā daļa no mums var iztēloties ka šefpavārs vai uzņēmējs bezgalīgi eksperimentē, lai izveidotu un atklātu perfektu sastāvdaļu simfoniju. Tomēr tādus pasaulslavenus ēdienus kā čīzburgerus, kartupeļu čipsus un kukurūzu pārslas ir izdevies paga

5 produkti, kurus nevajadzētu ēst pirms lidojuma

Ne visiem ceļotājiem iet pie sirds lidsabiedrību piedāvātās maltītes, tādēļ daļa pasažieru izlemj...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Travelnews.lv izgaršo restorāna «Hercogs Mārupe» brīvdienu kastes gardumus

Izmēģinot šo piedāvājumu, radās vairāki būtiski secinājumi, ar kuriem vēlos padalīties...

Aptauja: Ātro ēstuvju ēdienus uzturā mēdz iekļaut vairāk nekā ¾ Latvijas iedzīvotāju

Lai arī Covid-19 laikā liela daļa iedzīvotāju ir pārgājusi uz attālinātu darba režīmu, uzturā joprojām bieži parādās ātro ēstuvju piedāvātie ēdieni..

Ķekavā durvis vērusi jauna kafejnīca

Acīgākie Ķekavas iedzīvotāji gan jau pamanījuši rosību pie Ķekavas baznīcas un Doles Tautas nama...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.32489181sec.