makaroni.

Apskatām 41 - 65 no 65 vārdam 'makaroni'

Pareizas ēdienkartes ieteikumi un receptes, gatavojoties maratonam

Viens no svarīgākajiem faktoriem rezultātu sasniegšanai sportā ir pareizs uzturs...

Kulinārijas piedzīvojums Francijā no «EC Durbe»

Francija ir zināma ne tikai ar savām smaržām, kino, un sieru, bet arī ar savu izsmalcināto un eleganto virtuvi. Franču virtuvi...

Sierāboliņa gardos produktus gatavo ražotnē Raunā

Siera ražotne Raunā ir Ceriņu ģimenes izlolots uzņēmums, kas nu jau deviņus gadus pircējiem piedāvā 23 kvalitatīvus un augstvērtīgus...

Latvijas dārgumi nopērkami veikalā Rīgā

Veikals - Latvijas Dārgumi ir vieta, kur var iegādāties tikai mūsu pašu, Latvijā ražotu produkciju. Lai Jūs zinātu, ko esat gatavi...

TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem

Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Berlīnē durvis ver pirmais restorāns suņiem

Pērnā gada izskaņā Berlīnē durvis vēris Vācijā pirmais restorāns, kura vienīgā mērķauditorija ir cilvēka mājdzīvnieki – suņi un kaķi...

Taizemes virtuve - pikantais austrumu vilinājums

Taizemē, protams, var atrast gan eiropiešu, gan Āzijas virtuves restorānus, tomēr, dodoties ceļojumā uz šo eksotisko Āzijas valstu...

Padari Zinību dienu īpašu - idejas svinībām

1. un 2. septembrī visas dienas garumā īpaša svētku ēdienkarte - pirmklasniekiem gardi pārsteigumi. Konkurss: 10 izdomā...

Ieskaties - vieni no interesantākajiem ēdieniem bērniem Latvijas restorānos

Vecākiem, lielajām māsām vai brāļiem, kuri vēlas palutināt pašus mazākos ar tieši viņiem gatavotu ēdienu...

Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā

Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu karti Lieldienu braucienam...

Opera Hotel & Spa: Paradīze bērniem pašā Rīgas centrā

Katrs pieaugušais ļoti labi zina, ka bērnībā nekas nevarēja būt labāks par brīžiem, kad sajutāmies...

Uztura bagātinātāji nav veselības garants

No uztura bagātinātāju izplatītājiem pat ir dzirdēta frāze, ka nākotnē veseli būs tikai tie, kuri varēs atļauties lietot šos produktus...

Itālijā tūristiem atvērta makaronu skola

Itālijas pilsētā Boloņā tūristi var iemācīties pagatavot īstus makaronus un pēc tam tos apēst. La Vecchia Scuola piedāvā...

Gardēži un kulināri aicināti piedalīties pastas recepšu konkursā

Gardēži, kulināri un ikviens, kam patīk eksperimentēt virtuvē, ir aicināti piedalīties konkursā, kurā jāizgudro...

Pasaule nav iedomājama bez itāļu virtuves

Ceļotāji, kas dodas uz Itāliju, bieži atgriežas mājās kā patiesi itāļu virtuves cienītāji. Itālijas gatavošanas māksla un tradicionālie ēdieni tiek...

Jāpaspēj izbaudīt sarkanvīnu

Baltvīns, kas lielākoties ir salīdzinoši svaigs, tipiski piestāv vasarai, bet smags, tumšs sarkanvīns saistās ar tumšiem ziemas vakariem. Kāpēc...

Moderna piedeva spageti ir sliekas

Eiropas zemes kulinārajā ziņā vēl aizvien mēdz sagādāt daudz pārsteigumu. Jaunākā interesantā tendence nāk no Horvātijas, kur delikatese ir... sliekas. Kādā Horvātijas restorānā maltītei piedāvā spageti makaronus ar sliekām, kas vārītas sālsūd

Bagātīgajā itāļu virtuvē īpaši svarīgi ir svaigi produkti

Itālijas virtuves raksturīgākais produkts ir pasta, makaroni visdažādākajās formās un krāsās. Tos gan jau sen vairs neražo tikai ar rokām, bet vēl tagad Itālijā vietām iespējams iegādāties rokām gatavotu pastu. Cits raksturīgs produkts ir Parmas š

Zaļajā tirdziņā Cēsīs pirmo reizi ar rokām gatavoti makaroni un saldumi

Šī gada 11.aprīlī, no plkst.9.00 līdz 15.00 visi cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Rožu laukumu Cēsīs, kur notiks Latvijas zemnieku un amatnieku „Zaļais tirdziņš”. Tirdziņā valdīs Lieldienu gaisotne ar šūpošanos, olu ripināšanu,

Pizza Hut atsakās no picas

Ātrās ēdināšanas uzņēmuma tīkls, kurš atvēra savu pirmo restorānu 1973.gadā Lielbritānijā, ir nolēmis nomainīt savā ēdienkartē picu pret ēdieniem, kuri ir gatavoti no makaroniem. Tas nozīmē, ka pamazām ēdienkartē aizvien mazāk vietas tiks atvē

Bulduros (Jūrmala) ir atvēries jauns un stilīgs restorāns - My Life

Reklāmraksts: Katra cilvēka dzīve sastāv no daudziem un dažādiem notikumiem, kuri mums paliek atmiņā jau no bērnu dienām. Pamatojoties uz to, veidojas mūsu tradīcijas, gaume un ēšanas paradumi. Katrs no mums atceras ar mīlestību gatavotos un gardos māja

Kā svin Ziemasvētkus dažādās valstīs?

Ziemassvētkos zem eglītes, vai zeķēs, netālu no kamīna, no rīta tiek atrastas nelielas ģimenes dāvanas. Ziemassvētku brokastīs ir speciāla saldā maize, saukta ...

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.03811812sec.