receptes.

Apskatām 41 - 80 no 651 vārdam 'receptes'

No kūku konkursa līdz bārmeņu Reizenbergu stendapam – izstādē «Riga Food 2023»

2023. gadā izstāde “Riga Food” no 7. līdz 9. septembrim piedāvā daudzveidīgu pasākumu programmu ikvienam gardēdim...

Gardēžus aicina mājas kafejnīcas Jēkabpilī un Krustpils pusē

“Mājas kafejnīcu dienas” Jēkabpilī un Jēkabpils novada Daugavas labajā krastā norisināsies  2023. gada 26. - 27. augustā...

Vai elektriskā piedziņa spēj likvidēt plaisu starp sportiskumu un praktiskumu?

Auto tirgū šobrīd pārliecinoši dominē SUV un krosoveri. Cilvēki vēlas braukt komfortabli, sēdēt augstu un atsakās upurēt ikdienas praktiskumu izsmalcinātas braukšanas...

26. un 27. augustā aicinām uz mūsu mājas kafejnīcu ES GATAVOJU ZUPU

2023.gada 26. un 27. augustā aicinām uz mūsu mājas kafejnīcu ES GATAVOJU ZUPU, kas ietvers 4 sajūtu pasākumus sadarbībā ar Es.gatavoju un Smuk` dāvan`...

Pieneņu spageti un nekūstošs saldējums – atklāj jaunus produktus izstādē «Riga Food 2023»

Pieneņu spageti, nekūstošs saldējums, nesviests, sienāžu batoniņi, vegānais kamambērs, rabarberu pulveris… – tie ir tikai daži no Baltijas valstu ražotāju jaunajiem...

Mazā uzvedības ABC dabā. Kā izvairīties no kukaiņu kodumiem

Kukaiņi spēj radīt gan sīkas nepatikšanas, kad kodums vien mazliet niez, gan lielas, ja tas izraisa alerģisku reakciju, kas dažiem cilvēkiem var būt patiesi...

Vasaras vakariņu idejas no šefpavāra

Merlina Vetika (Merlin Vettik), Fotografiska Tallin restorāna otrais šefpavārs piedāvā! Vasaras vakariņas ir lieliska iespēja baudīt svaigus un garšīgus ēdienus...

Tirdzniecības centrā VALLETA skatāms veltījums restorānam «Gauja»

No 1965. gada līdz 1992. gadam vietā, kur šobrīd izveidots tirdzniecības centrs VALLETA, atradās modernākais un lielākais universālveikals Vidzemē un restorāns “Gauja”...

Pastariņa muzejā ar tirdziņu un brīvdabas teātra izrādi atzīmēs Saimnieka un Saimnieces jeb Jēkaba un Annas dienu

29. jūlijā 13.00 Pastariņa muzejā (Zentenes pagastā “Bisnieki”, Tukuma novadā) atzīmēs Saimnieka un Saimnieces jeb Jēkaba un Annas dienu...

Kā sagatavoties aktīvām brīvdienām, lai nepiedzīvotu nepatīkamus pārsteigumus?

Vienalga kāda ir tava brīvdienu aktīvās pavadīšanas izvēle – ģimenes izbrauciens ar velosipēdiem, pārgājiens, atpūta pie ūdeņiem vai ceļojums pāri robežām...

Kas vērtīgs vasaras ogās? Skaidro speciālisti

Vasaras laiks ir lieliska iespēja stiprināt savu organismu ar ogās esošajiem vitamīniem un minerālvielām. Kāpēc jāēd vasaras ogas, cik daudz un kas tajās vērtīgs...

Ko atklās «de Woldemer» – jaunā ekspozīcija Valmieras pils teritorijā

Aicinām uz jaunās ekspozīcijas “de Woldemer” atvēršanu! Ekspozīcija nosaukta senajā Valmieras vārdā un Valmieras pils teritorijā būs apskatāma gan jaunbūvētajā stikla apjomā...

15. un 16.jūlijā baudi Mājas kafejnīcu piedāvājumu Gulbenes novadā

Gulbenes novadā 15. un 16.jūlijā norisināsies Mājas kafejnīcu dienas, kas ikvienam ļaus doties aizraujošā piedzīvojumā garšu pasaulē un kļūt par īpašiem...

Vasaras atvaļinājums ar ģimeni Zviedrijā: kā plānot tā, lai atpūtušies ne tikai bērni, bet arī vecāki?

Ja ģimenes atvaļinājumam vēl meklējat īsto vietu, kurp doties – Zviedrijas dienvidi būs gluži kā īsta pērle tiem, kas meklē skaistu galamērķi bez tūristu pūļiem...

Mēģinās atrast Sēlijas garšu

Vai Tu zini kā garšo Sēlija? Tikmēr par citiem novadiem tas ir zināms, piemēram Kurzeme garšo pēc rudzu maizes un burkāniem, kas izcepta kraukšķīgajā sklandrausī, bet desertā...

Dace Šķēle: Alus no rudzu maizes – seno tradīciju un mūsdienu risinājumu apvienojums

Pastāv uzskats, ka senatnē alus darīts tieši no maizes – ir dažādas teikas par to, ka alus radies nejauši, no maizes, kas salijusi un uzrūgusi...

Pica LuLū gadā iepērk ap 150 tonnām siera – strauji pieaug vegāniskā siera patēriņš

Picu gatavošanai Pica LuLū gadā iepērk vidēji 150 tonnas siera, un pēc uzņēmuma prognozēm vegāniskā siera īpatsvars kopējā patēriņā gada laikā varētu pieaugt...

Limonāde – dzēriens no mīlestības un ledus

Vasara ienes košas krāsas, smaržas un garšas ne tikai dārzos un puķu dobēs, bet arī dzērienos: klāt ledus kafiju, ledus tēju un limonāžu laiks...

Dodies Baltijas jūras garšu ceļojumā: iepazīsti Klaipēdas un Ķīles bagātīgo kulināro mantojumu

Kas gan būtu ceļojums bez vietējās virtuves iepazīšanas? Sātīgu un sildošu ēdienu cienītājiem piemērots galamērķis būs Lietuvas ostas pilsēta Klaipēda vai...

Aicina dalīties ar Limbažu Lielezera zivju ēdiena receptēm

Uzmanību, zivju ēdiena cienītāji un makšķernieki! Vai esat lepni par savu zivju gatavošanas prasmi? Jums noteikti ir kāda fantastiska zivju ēdiena recepte...

Nedēļas nogalē aicina «Līvas ciema svētki»

2023. gada 20. un 21. maijā ar “Līvas ciema svētkiem” skanīgi un krāšņi vērsies simboliski vārti vasarai un siltās sezonas brīvdabas pasākumiem Liepājā...

13. maijs vēsturē: Pasaulē atzīmē kokteiļu dienu

13. maijs ir pasaules kokteiļu diena, kas iezīmē pirmo reizi, kad 1806. gada 13. maijā minēts...

Receptes: alus kā papildinājums arī desertiem

Lai gan varētu šķist, ka alus ir dzēriens, kas lieliski papildina tikai sātīgus gaļas ēdienus vai maltīti, kas gatavota uz grila, patiesībā to var baudīt arī kopā ar desertiem...

Receptes: vienkāršas uzkodas, kas sader ar alu

Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, sadarbībā ar pavāri Lindu Brensoni tapušas vairākas gardu un...

Daba ziedos. Ko darīt, ja parādās alerģijas simptomi

Šķiet, tik daudz zināms par sezonālajām alerģijām – kāpēc tās rodas un kā izvairīties – taču, kad sākas lielā pavasara ziedēšana un līdz ar to...

Visiem viena, tomēr katram atšķirīga: personalizēta kafija

Cik cilvēku, tik dažādu gaumju. Tā vietā, lai diskutētu par gaumi, kafijas industrija paplašina iespēju klāstu un piedāvā klientiem izvēlēties tieši tādu kafiju...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...

Piesakies dalībai Mājas kafejnīcu dienās Valmieras novadā

Tuvojas viens no lielākajiem, sirsnīgākajiem un gardākajiem vasaras notikumiem - Mājas kafejnīcu dienas 2023! Arī šogad 5. un 6. augustā...

Zaļumu nozīme ikdienas uzturā – skaidro speciālisti

Zaļumus ik pavasari gaidām ar lielu nepacietību – gan apkārtējā dabā, gan savā ēdienkartē. Turklāt gan dārza, gan savvaļas zaļumi var būt labs...

Bauskā jau piekto reizi notiks «Vimbu svētki»

Grupa “Dzelzs Vilks”, turbo folka orķestris “Oranžās Brīvdienas”  un Labas gribas makšķerēšanas sacensības: Bauskā jau piekto reizi notiks “Vimbu svētki”...

Satiec savu meistaru 2023!

2023. gada 31. martā, 1. un 2. aprīlī – vairāk kā 250 meistari aicina interesentus apmeklēt un iesaistīties meistarklasēs, praktiskajās nodarbībās un lekcijās, lai..

Iesnas, niezoša rīkle, klepus – atkal saaukstēšanās vai alerģija?

Iestājoties pavasarim, kļūst aktuāli jautājumi par putekšņu alerģijām. Kas jāņem vērā, sagaidot pavasari, kā atšķirt alerģijas simptomus no saaukstēšanās un...

Kafijas tuvākā nākotne: kā mainās nozare un dzēriens mūsu krūzītēs?

Globālais kafijas tirgus katru gadu strauji aug, industrija zeļ un plaukst, uzņēmumi attīstās un cenšas piegādāt pēc iespējas vairāk un kvalitatīvāku produktu galapatērētājiem...

Mazliet pikantas vakariņas, ar ko 20 minūtēs pārsteigt mīļoto!

Kā pārsteigt mīļoto ar mazliet savādākām un daudzveidīgām vakariņām? Sarīko tako vakariņas! Svarīgi, ka šādām vakariņām sagatavoties var vienkārši un ātri...

Mīlestības svētki Zemgalē

Mīlestība ir gaisā, un tā nepazīst robežas! Tāpēc ir gluži vienalga, vai jau esat attiecībās vai savu īsto vēl tikai meklējat – Valentīndiena ir svētki, kas...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Galvassāpes vai migrēna, kā rīkoties

“Iedodiet kaut ko pret migrēnu!” ir lūgums, ko tik mulsinoši bieži aptiekā dzird farmaceiti. Taču – vai katras galvassāpes ir migrēna – palīdz noskaidrot...

Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...

Izbaudiet ziemas karaļvalsti - Gaujas Nacionālo parku

Pasakaina sniega kārta klāj Gaujas, Amatas un Braslas upes ielejas, majestātisku piļu jumtus un parkus, un ļauj baudīt adrenalīnu, laižot pa garākajiem kalnu nobraucieniem Latvijā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.09096193sec.