Novērtētas akcijas "Cēsis rudenī!" labākās fotogrāfijas

Noslēgusies Cēsu Tūrisma informācijas centra (Cēsu TIC) rīkotā foto akcija „Cēsis rudenī!” un izvērtētas labākās fotogrāfijas.

Tika iesniegtas 150 fotogrāfijas, kuras tika vērtētas četrās kategorijās: Pilsmuižas komplekss, Cēsu pilsēta, Cēsu rajons un Skatītāju simpātija. Bilžu izvērtēšanā piedalījās Vidzemes Vēstures un Tūrisma centra (VVTC) direktore Jolanta Sausiņa, VVTC Attīstības un komunikācijas nodaļas vadītāja Ieva Malceniece, Cēsu TIC vadītāja Valda Malceniece un VVTC mākslinieks Dainis Andersons.

Vissīvākā fotogrāfiju konkurence bija kategorijā „Pilsmuižas komplekss”, kurā aplūkojamie objekti bija izpelnījušies visbiežāko fotogrāfu uzmanību. Atlasītas trīs labākās fotogrāfijas - Baiba Auziņa „Pils parks”, Normunds Ošenieks „Pils tornis” un Raimonds Kiršfelds „Skats uz veco un jauno pili”.

Nominācijā „Pilsēta” uzvarējusi Baibas Auziņas fotogrāfija „Kalēju iela”.

Skatītāju simpātijas balvu izpelnījusies Ārija Kiršteina fotogrāfija „Lama”.

Par labāko Cēsu rajona rudens fotogrāfiju atzīta Andra Vētras bilde „Vaives dzirnavas”.

Aicinām visus labāko fotogrāfiju autorus ierasties pēc pārsteiguma balvām Cēsu Apmeklētāju centrā - Tūrisma informācijas centrā Pils laukumā 9. Darba laiks darbadienās ir no plkst.9.00 līdz 17.00, sestdienās un svētdienās – no plkst.10.00 līdz 17.00.

Konkursa fotogrāfijas drīzumā varēs aplūkot arī Vidzemes Vēstures un Tūrisma centra mājaslapā www.vvtc.cesis.lv sadaļā Fotogalerija.

Rudenī aizsākto fotogrāfiju akciju turpina konkurss „Cēsis ziemā!”. Tā ietvaros līdz oficiālajām ziemas beigām, 20.martam, aicinām iesniegt fotogrāfijas, kurās redzami ziemā ietīti Cēsu un rajona objekti, kuri sniedz trāpīgu un pozitīvu iespaidu par Cēsīm un Cēsu rajonu. Detalizēta informācija par ziemas foto akciju pieejama Cēsu TIC mājaslapā www.turisms.cesis.lv 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 15.05.2024 Muzeju nakts Vecsalienas muižas pilī. TAKA
18. maijā no plkst. 18.00 līdz 24.00 sadarbībā ar biedrību “Lauku studija” Vecsalienas muižas pilī notiks pasākums “Izgaismo pili” | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 15.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Uzņēmumi


Ungurmuiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60978794sec.