«airBaltic» un «Lufthansa Group» paplašina lidmašīnu iznomāšanas sadarbību

«airBaltic» un «Lufthansa Group» paplašina lidmašīnu iznomāšanas sadarbību

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paplašina sadarbību ar Lufthansa Group uz nākamajiem trīs gadiem, iznomājot uzņēmumam savas lidmašīnas wetlease vienošanās ietvaros. Noslēgtā vienošanās stāsies spēkā no 2025. gada vasaras sezonas, paredzot, ka airBaltic veiks lidojumus Lufthansa Group vārdā.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Pēdējo gadu laikā lidmašīnu iznomāšana ir kļuvusi par būtisku airBaltic biznesa un izaugsmes stratēģiju, veiksmīgi papildinot mūsu regulāros lidojums no esošajām bāzēm un iegūstot starptautisku novērtējumu. Šo panākumu pamatā ir mūsu modernā lidmašīnu flote ar viena tipa Airbus A220-300 lidmašīnām, kā arī augstās kvalitātes serviss, kuru mūsu apkalpe nodrošina lidojuma laikā.”

“Šī sadarbība ir apliecinājums tam, ka airBaltic sniegto pakalpojumu augsti novērtē tāds starptautiski atpazīstams un atzīts zīmols kā Lufthansa Group, un mēs ceram uz veiksmīgu sadarbību arī turpmāk,” piebilda Gauss.

Līgums paredz trīs gadu sadarbību, kuras laikā līdz 21 airBaltic A220-300 lidmašīnai izpildīs lidojumus Lufthansa Group vārdā tās maršrutu tīklā.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.09.2024 - 21.09.2024 Babilona dārzi un Palanga! Nikos Travel
Vēl var paspēt priecāties par ziedu krāšņumu! Dosimies baudīt ziedošos Babilona dārzus un vienmeŗ skaisto Palangu, 28.09.2024 cena 35 EUR | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.09.2024 - 18.09.2024 Baudai un atpūtai - Itālijas paradīze! Latvia Tours
14. septembris - 21. septembris, 2024 Kataloga cena - 845€ Pēdējas dienas cena - 595€ 2 brīvas vietas divvietīgā numurā | Skatīt vairāk
no 595 EUR
Jūras velšu cienītājiem ķemmīšgliemenes! Le Dome
Dažādās ķemmīšgliemenes tiek atlasītas ar rokām, lai iegūtu augstākās kvalitātes un maigu garšu. | Skatīt vairāk
Rudens kolekcijas 50 outlet veikalos ViaJurmala
Apmeklē 50 outlet veikalus Via Jurmala Outlet Village un atklāj jaunās rudens kolekcijas – stilīgi apģērbi, aksesuāri un daudz kas cits par outlet | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.287045sec.