Ventspilī viesosies kruīza kuģis «Deutschland»

Ventspilī viesosies kruīza kuģis «Deutschland»

Sestdienas, 2024. gada 8. jūnija, rītā Ventspilī ienāks kruīza kuģis “Deutschland”. Pulksten 8.00 tam paredzēts tauvoties pie 15.piestātnes “Stena Line Ports Ventspils” teritorijā, kas nozīmē, ka ostas promenādē kuģa ienākšanu varēs vērot pēc 7.00, savukārt pulksten 14.00 “Deutschland” ostu atstās.

175 metrus garais un 23 metrus platais “Deutschland”, kas būvēts 1998. gadā, kuģo zem Bahamu karoga un jau iepriekš ir bijis Ventspilī. Šoreiz ar kuģi ceļo ap 600 pasažieru.

Plānots, ka “Deutschland” tauvosies pie 15. piestātnes jau plkst. 8.00 no rīta, lai plkst. 8.20 pilsētas viesi varētu doties ekskursijās. Tūristi no kuģa pieteikušies ekskursijās uz Kuldīgu, Užavas alus darītavu, bet daļa pasažieru apskatīs tieši Ventspils pilsētu.

Pulksten 14.00 kuģis plāno Ventspili atstāt. Gan kuģa ierašanos, gan došanos prom būs iespējams vērot no Ostas ielas promenādes vai Dienvidu mola.

“Deutschland” pēdējoreiz Ventspilī ieradās 2022. gadā, taču arī pirms tam Ventspils ostā ienākuši citi lielie kruīza kuģi – “Albatros”, “Amera”, “Amadea”, kā arī iespaidīgais pieczvaigžņu kruīza kuģis “Seaborn Ovation”.

“Deutschland” ir viens no vācu populārās kruīzu kompānijas “Phoenix Reisen” kuģiem. Uz kuģa ir septiņi pasažieru klāji ar kajītēm, kas iekārtotas klasicisma, jūgendstila un art deco stilā. Pasažieriem ir iespēja ieturēt maltītes vairākos restorānos un bāros, kā arī pavadīt brīvo laiku bibliotēkā, kinoteātrī, iekštelpu un āra baseinos, fitnesa un spa zonā ar skatu uz jūru.

Vairākkārtējā sadarbība ar “Phoenix Reisen” kalpo kā apstiprinājums tam, ka Ventspils, kas nav tipiska kruīza osta, tomēr ir pievilcīgs galamērķis arī šāda tipa kuģiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 23.06.2024 Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI" Tukuma TIC
Lapmežciema parka estrādē 23.jūnijā pulksten 23:00 būs Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI". | Skatīt vairāk
Latvija
Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 22.06.2024 Apmeklē zāļu dienas tirdziņus Bauskā! Bauskas TIC
Gatavojies Līgo svētiem apmeklē zāļu dienas tirdziņus! | Skatīt vairāk
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70213199sec.