Uzsāk vaučeru tirdzniecību taksometru braucieniem no Rīgas lidostas

Uzsāk vaučeru tirdzniecību taksometru braucieniem no Rīgas lidostas

Papildus ierastajai apmaksai atbilstoši katra taksometru pārvadātāja noteiktajiem laika un attāluma tarifiem Rīgas lidostas Apmeklētāju centrā pasažieriem turpmāk būs iespējams iegādāties arī vaučerus braucienam ar taksometru no lidostas uz pilsētas centru un Pārdaugavu.

Vaučeru sistēma ļaus pasažieriem un lidostas viesiem izvēlēties taksometru braucienus par iepriekš noteiktu un skaidri zināmu cenu neatkarīgi no ceļā pavadītā laika un nobraukto kilometru skaita vaučeru darbības zonā. Iepriekš iegādātos vaučerus pasažieri var izmantot to pārvadātāju taksometros, kas saņēmuši īpašās licences kartītes darbam lidostas teritorijā, – “XTaxi” un “TaksiLV”. Šie taksometri atrodas pirmajā līnijā pie izejām no ielidošanas termināļa.
Vaučerus nav iespējams izmantot citu zīmolu vai citu pārvadātāju transportlīdzekļos.

Pasažierim pirms brauciena ir jāuzrāda vaučers taksometra vadītājam, kurš to validēs un pārliecināsies par tā derīgumu. Vaučers ir derīgs vienam braucienam virzienā no lidostas uz galapunktu Rīgas centrā vai Pārdaugavā vaučeru darbības zonā. Ja brauciena galapunkts atrodas tālāk par vaučera darbības teritoriju, tālāk par braucienu pasažieris maksā ierastajā kārtībā, norēķinoties pēc skaitītāja.

Vaučeru darbības zona aptver lielāko daļu Rīgas viesnīcu, prognozējot, ka lielākais šī pakalpojuma lietotāju apjoms varētu būt ārvalstu viesi, piemēram, tūristi vai darījumu braucienu pasažieri, kuriem taksometra pakalpojumu no lidostas savlaicīgi iegādātos uzņemošā puse. Vaučeru darbības zonas karti lūdzam skatīt pielikumā. Orientējoši tā ietver teritoriju starp Krišjāņa Valdemāra, Skanstes, Lāčplēša un Valmieras ielu līdz Tallinas ielai Rīgas centrā, kā arī teritoriju no Kārļa Ulmaņa gatves līdz Kurzemes prospektam Pārdaugavā.

RIX Rīgas lidostas Apmeklētāju centrs atrodas lidostas termināļa 1. stāvā, E ielidošanas zālē. Viena vaučera cena ir 33 eiro un 50 centi. Vaučeru nav iespējams izmantot daļēji vai atkārtoti. Iegādātā vaučera derīguma termiņš ir trīs mēneši no iegādes brīža. Nākotnē vaučerus varēs iegādāties arī lidostas e-komercijas platformā.

Pasažieri, kuri braucieniem no lidostas nevēlēsies izmantot vaučerus, arī turpmāk varēs norēķināties par braucienu atbilstoši katra taksometru pārvadātāja noteiktajiem laika un attāluma tarifiem, izvēlēties sabiedrisko transportu, kopbraukšanas auto pakalpojumu vai doties prom no lidostas ar savu vai sagaidītāju auto.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41829395sec.