Trīs sivēntiņi un Cūkmens brīdina Nemēslo mežā! Par cūku pārvērtīsies!

Šodien, 8.aprīlī plkst.13.00 VEF kultūras pilī būs pirmizrāde Lailas Ilzes Purmalietes mūziklam 3 sivēntiņu jaunie piedzīvojumi, kas veltīts dabas aizsardzības tēmai.

Visiem labi zināmais AS Latvijas valsts meži personāžs Cūkmens pamazām sāk mosties pēc ziemas miega un atraktīvi, tik azartiski, kā tikai viņš māk, aicina bērnus, viņu vecākus, kā arī skolotājus būt saudzīgiem pret dabu.

Muzikālās izrādes 3 sivēntiņu jaunie piedzīvojumi idejas, dziesmu un libreta autore ir Laila Ilze Purmaliete. Mūzikls rakstīts īpaši pirmsskolas izglītības iestāžu un skolas vecuma bērniem, lai viņus priecētu ar skanīgām dziesmām, krāšņiem tērpiem, aizraujošiem kaskadieru trikiem un teicamu skatuves scenogrāfiju.

Mūzikla 3 sivēntiņu jaunie piedzīvojumi režisors ir Juris Rijnieks. Uzvedumā gudrās pūces lomā iejutīsies lieliskās balss īpašnieks Niks Matvejevs. Skolēnu un dzīvnieku lomās būs Jauno zvaigžņu teātra spožākie aktieri - lapsu tēlos Ieva Sutugova, otra lapsiņa būs Arta Jēkabsone, vilka lomā redzēsim bērnu un jauniešu iemīļotās grupas PeR puišus Pēteri Upelnieku un Ralfu Eilandu. Sivēntiņus tēlos trīs atraktīvi un muzikāli zēni - Rihards Andris Bērziņš, Emīls Mangulis un Valts Bērziņš. Marta Kristiana Kalniņa dēls Matīss Kalniņš tēlos zaķēnu Billiju, kuram sāp vēderiņš, jo ir ieēdis baterijas un par viņa veselību uztraucas zaķene Zizī – Linda Libere. Skolotāja – Maija Rozenberga, savukārt skolēnu lomās redzēsim popgrupas Rīgas akmentiņi bērnus.

Mūzikla 3 sivēntiņu jaunie piedzīvojumi scenogrāfs ir Uģis Bērziņš, izteiksmīgo tērpu māksliniece - Danuta Ābele, horeogrāfi - Inna Jēkabsone un Deniss Tumakovs.

Lugas sižets ir saistīts ar populāro pasaku par Trīs sivēntiņiem. Lailas Ilzes Purmalietes versijā trīs sivēntiņi ir par rukšiem pārvērsti zēni, kuri atbraukuši ar klasi ekskursijā uz mežu un, neklausot skolotājas brīdinājumus, visus atkritumus izmētā pa mežu. Cūkmens zēnus pārvērš par sivēniem un nu viņiem sākas dramatiski un aizraujoši piedzīvojumi, kuru laikā viņi iepazīstas ar meža zvēriem - viltīgo Lapsu Nelliju, naivo vilku Nātanu, zaķiem, gudro pūci Burdaru. Izrādē būs gan pakaļdzīšanās ar īstiem kvadracikliem, gan noslēpumi un pārpratumi. Nemaz nav tik vienkārši pārvērsties atpakaļ par cilvēku, ja Cūkmens tevi pārvērtis par cūku. Zēniem ir jāpaveic gandrīz neiedomājamas lietas un jābūt ļoti nesavtīgiem, tikai tad viņiem būs iespēja pārtapt atkal par cilvēkiem, bet, vai viņi to spēs, to varēs uzzināt noskatoties asprātīgo un spraigo izrādi.

Izrādes:
8.aprīlī plkst.13.00 (Pirmizrāde)
15.aprīlī plkst.13.00
17.aprīlī plkst.13.00
21.aprīli plkst.13.00
22.aprīlī plkst.13.00
7.maijā plkst. 13.00
Biļešu cenas: 3 - 6 Ls

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 18.05.2024 Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 21.05.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 19.05.2024 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.29938602sec.