Noskaidrots fotokonkursa "Palidosim?" uzvarētājs

2008.gada 12.septembrī, airBaltic birojā starptautiskajā lidostā "Rīga", notika fotokonkursa "PALIDOSIM?" noslēguma pasākums, kura laikā tika paziņots konkursa uzvarētājs, pasniegtas simpātiju balvas un noteikti laimīgie balsotāji.

Par fotokonkursa "PALIDOSIM?" uzvarētāju kļuvis Mārtiņš Gineitis. Tieši viņa fotogrāfija "Ir lietas un piedzīvojumi, par ko suņi tikai sapņo, taču cilvēki dara – viņi lido!" saņēmusi visvairāk balsu portālā Diena.lv un ceļojošajā fotoizstādē Kurzemes pilsētās. Mārtiņš savā īpašumā ieguva paša izvēlētu lidojumu uz airBaltic galamērķi Eiropā.

"Liels paldies visiem, kas balsoja par manu foto! Īpašu pateicību vēlos izteikt manis fotografētā suņa saimniekam. Varu atklāt, ka mans galamērķis, visticamāk, būs Barselona, kur ļoti labprāt pavadītu laiku kopā ar sievu," saka fotokonkursa "PALIDOSIM?" uzvarētājs Mārtiņš Gineitis.

Jāņa Vēliņa fotogrāfija "Lai spētu lidot, dažreiz vajag tik vien, kā drauga palīdzīgās rokas" saņēma laikraksta "Diena" simpātiju balvu, savukārt Santas Apēnas darbs "Gaidot atgriežamies floti" ieguva airBaltic atzinību.

Pasākuma laikā tika izlozēti divi fotokonkursa "PALIDOSIM?" laimīgie balsotāji - Agneta Grante, kura balsoja portālā Diena.lv un Līga Zemžāne, kura balsoja ceļojošajā fotoizstādē Kurzemes pilsētās. Šie divi cilvēki saņems lidojumu uz paša izvēlētu airBaltic galamērķi Baltijas valstīs.

Kopā fotokonkursam "PALIDOSIM?" tika iesūtītas 116 fotogrāfijas, kuru autori bija jaunieši vecumā no 15 līdz 25 gadiem. Jūlijā ikviens portāla Diena.lv apmeklētājs varēja balsot par fotokonkursa "PALIDOSIM?" desmit fināla fotogrāfijām, savukārt augustā fotokonkursa fināla fotogrāfijas devās ceļojošā izstādē pa Kurzemes pilsētām, kuru laikā izstādes apmeklētājiem klātienē bija iespēja balsot par sev tīkamāko darbu. Abos balsojumos kopā tika saņemtas 1140 balsis.

"PALIDOSIM?" ir aizraujošs fotokonkurss jauniešiem, kuru piedāvā projekts JAUNIEŠI VĒRO, sadarbībā ar airBaltic un Diena.lv. Fotokonkursa ietvaros 15 līdz 25 gadus veci jaunieši iesūtīja fotogrāfijas, kurās atspoguļoti oriģināli, radoši un atjautīgi iemesli lidošanai un tas, kāpēc lidot ir aizraujoši.

Papildu informācija: www.jauniesivero.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.09.2024 - 23.09.2024 Zemgales tūrisma gada balva Zemgales Tūrisma asociācija
Līdz 24.septembrim piesaki nominantus Zemgales tūrisma gada balvai 2024! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.09.2024 - 23.09.2024 Īpaša dāvana labsajūtai! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru* superior svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Vitalitāte". Zvaniet +371 20 605 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Gadatirgus Jaunpilī.  Tukuma TIC
aunpils pils laukums skanēs 29.septembrī, kad kā ierasts notiks krāšņs un jestrs rudens MIĶEĻDIENAS GADATIRGUS. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.09.2024 - 22.09.2024 Airsoft atvērtās spēles ikvienam Bauskas TIC
Pieteikties pasākumam vari viens un organizatori Tev iedos labākos komandas biedrus, kā arī kopā ar draugiem un jūs būsiet vienā lieliskā komandā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38567901sec.