18.jūnijā Mežaparkā notiks kārtējais veikala "Maratons" sieviešu skrējiens

Šis būs jau trešais skrējiens, ko Mežaparkā organizē veikala "Maratons" entuziasti. Organizatori aicina skrējienos piedalīties visas sievietes - gan tās, kas regulāri skrien, gan tās, kas līdz šim nav saņēmušās to darīt.

Pirmajā skrējienā piedalījās arī dziedātājas Aisha un Kristīne Zaharova, otrajā – Ella (foto pielikumā), savukārt trešajā skrējienā, kas notiks 18. jūnijā, skriesim kopā ar Aishu un Jenny May.

Ella: "Esmu aktīva dzīvesveida piekritēja, tāpēc skrienu regulāri jau vairākus gadus. No sirds iesaku visām sievietēm – it īpaši tām, kas garas darba stundas pavada biroju krēslos – katru ceturtdienas vakaru izmantot lielisko iespēju izkustināt savu ķermeni un atslābināt prātu!"

Skrējieni jau ir guvuši atsaucību – vairākas dalībnieces jau skrien regulāri. Piemēram, sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Tjarve, šo ceturtdien skries jau trešo reizi: "Sabiedrisko attiecību speciālista darba diena ir ļoti saspringta, darbs ir sēdošs. Šī ir lieliska iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo - gan baudīt dabu, gan iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Man nepatīk skriet vienai, skriešana kopā ar citiem ir gan drošāka, gan jautrāka. Šoreiz ņemšu līdzi arī savu draudzeni, tā kā mūsu pulks būs vēl lielāks."

Skrējieni notiek katru ceturtdienu, tikšanās vieta ir pie Zoodārza, savukārt tikšanās laiks – vienmēr plkst.19.00. Dalībnieces tiek aicinātas ierasties gan vienas, gan kopā ar draudzenēm, vīriem vai draugiem. Pirms un pēc skrējiena notiek kopīga iesildīšanās profesionāla trenera vadībā. Iespējamās distances ir divas – 3 un 5 km garas. Pasākums ir bezmaksas.

Plašāku informāciju par skriešanu (plānotajiem skrējieniem Latvijā, ieteikumus, kā pareizi trenēties, etc.) meklējiet interneta mājas lapā www.skrien.lv .

Veikals MARATONS ir pirmais profesionālais veikals Latvijā, kas domāts tieši skrējējiem. Veikalā pieejami populārāko sporta zīmolu Adidas, Asics, Nike, Salomon, Reebok produkti – apģērbi, apavi, aksesuāri. Veikala adrese ir Rīga, Cēsu iela 31. No pirmdienas līdz piektdienai veikals strādā no 10.00 līdz 19.00, sestdienās no 10.00 līdz 17.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
AAE - Dubaija! Latvia Tours
Saules un jūras baudītājiem piemērotākais laiks ir pavasaris un rudens, jo tieši tad var iegūt lielisku iedegumu, bet vakaros atvēsināties kādā | Skatīt vairāk
no 736.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55722094sec.