Turpinās X Rīgas Ziemeļvalstu filmu dienas

ZFD programma 19. un 20. oktobrī

Turpinās X Rīgas Ziemeļvalstu filmu dienas, un brīvdienās pamodinātās Ziemeļu sajūtas kino skatītājus sola pavadīt arī jaunajā nedēļā.

Turklāt studentiem, pensionāriem, Čili picas Drauga kartes īpašniekiem un tiem, kas iegādājas 5 vai vairāk biļetes, ieejas maksa uz seansiem kinoteātrī K.Suns vēl arvien ir tikai Ls 1.90. Pārējiem biļetes cena Ls 2.60.

Pirmdien, 19. oktobrī kinoteātrī K.Suns būs iespējams noskatīties divas filmas. Plkst. 18:00 skatītāju uzmanībai tiks piedāvāta norvēģu melnā humora tradīcijās ieturētā filma “Aukstās pusdienas”. Pieci cilvēki nejaušības dēļ tiek iesaistīti nenovēršamu notikumu virknē, jo Kristers veļas mazgātavā pēkšņi atceras, ka krekla kabatā aizmirsis īres naudu. Lai apturētu veļas mašīnu, viņš atslēdz drošinātājus...

Plkst. 20:00 programma turpināsies ar ZFD atklāšanā jau rādīto islandiešu filmu “Drīz būšu”, kas ir stāsts dzejnieci Annu Halgrimsdotiru – trauku mazgātāju un zālītes tirgotāju. Lai iegūtu līdzekļus pasaules apceļošanai un beidzot varētu savus dēlus aizvest prom no Reikjavīkas, viņa nolemj pārdot savu rūpalu – mobilo telefonu ar garum garu klientu sarakstu.

Otrdien, 20. oktobrī ZFD turpināsies dāniskās noskaņās.

Plkst. 18:00 rādīsim noslēpumaino spriedzes filmu “Briesmīgi laimīgi” – par policistu Robertu, kas “skapī glabā vairākus skeletus” un pagaidu darbu Dānijas provincē pieņem kā iespēju labās slavas atgūšanai. Taču nekad nekas nav vienkārši un pavisam noteikti ne tad, kad esi izbraucis laukos – ciema dzīve un tās baismīgie likumi Roberta plānus maina.

Plkst. 20:00 vēlreiz tiks demonstrēta Larsa fon Trīra skandalozā filma “Antikrists”, kas stāsta par sērojoša pāra mēģinājumiem pārdzīvot dēla zaudējumu un saglābt brūkošo laulību. Viņi dodas patverties uz nomaļu māju meža vidū, taču viss iet savu gaitu un no ļauna pārvēršas vēl ļaunākā.

Pilns ZFD katalogs pirmo reizi pieejams tikai elektroniskā veidā - to var lejupielādēt www.arsenals.lv, kā arī mūsu informatīvā atbalstītāja mājaslapā www.kinokino.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 18.05.2024 Ceļojums garām Berķenelei uz Medumiem TAKA
Visa pasākuma laikā jaunākajiem "Muzeju nakts" apmeklētājiem tiks piedāvātas atraktīvas rotaļas un spēles brīvā dabā. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99012208sec.